עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kalman,

האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by חוזליטו,

שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by huhxd,

שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

שלום,בשעה טובה קניתי מחשב נייד,לפני שאני מתקין רציתי לדעת אם יש שוני כלשהו בהתקנת מערכת הפעלה (ויסטה) על המחשב נייד לעומת מחשב נייח. תודה רבה וחג שמח 8)

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים.. אני רוצה להתקין 2 מערכות על המחשב - האם כדאי מחיצה לווינדוס, מחיצה ללינוקס ומחיצה לשאר הדברים (משחקים, סרטים וכו)? או שיש משהו אחר שמומלץ? אני בדרך כלל עושה מחיצה לווינדוס (100ג'יגה) ומחיצה לשאר הדברים (400ג'יגה).

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by erez_levy,

שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by haimamazavs,

שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by wrecker,

ניסיתי בעבר להתקין ווינדוס על דיסק חיצוני והבנתי שאין אפשרות כזאת.. אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לשים התקנה של ווינדוס על הרדיסק חיצוני או דיסק און קיי ואז להתקין משם ..זה בטח גם יותר מהיר לא? במקום להסחב עם תיקיה של דיסקים לחברים אז לשים את כל התוכנות שצריך עליו ..מישהו יודע? ניסה את זה פעם?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by izhark,

בזמנו קניתי מחשב, עם וינדוס XP חוקי, שהותקן ע"י החנות. קיבלתי יחד איתו דיסק של ווינדוס, אבל בלי boot הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש. איך אני יכול לעשות את זה ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sam1441,

זה אפשרי להתקין ישירות מכונן USB (בלוח חדש שאמור לתמוך בזה) במקום לצרוב כל פעם לדיסק?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. ברשותי נייד שמותקן עליו וויסטה הום. בשל בדיקות שעליי להריץ, ברצוני להתקין גם ווינדוס XP HOME כDUAL BOOT, ולאחר שאסיים את הבדיקות(בערך יום עבודה), יהיה עליי להסיר את מערכת ההפעלה השנייה כאילו לא הייתה מעולם. מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת(ההסרה. את ההתקנה אין בעיה לעשות מן הסתם)? האם זה בכלל אפשרי או שכל מה שאעשה ישאיר גרורות מרגיזות?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by Ashand,

יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by yuklein,

יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני רוצה להתקין ווינדוס על הארד דיסק שמחובר למחשב תוך כדי שאני עובד בווינדוס שכבר מותקן על הארד דיסק אחר. איך אני עושה את זה? מדובר בווינדוס XP

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by nesber,

אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by jammblues,

שלום רב, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש, ומופיעה השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Zipi-2,

אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.

25. איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.