עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. לא מזמן התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי, ואת הדרייבר של כרטיס הקול, ובנוסף על אלו, מערכת ה Windows Update ביקשה שאתקין גם את הדרייבר של המודם האלחוטי. דא עקא, לא רק שהדרייברים התוקנו, אלא גם תוכנות לצידם. למשל - לצד הדרייבר של הכרטיס (ATI) הותקנה גם ה Catalyst Control Center, למשל. וכך גם לגבי ה IDT Audio. שני אלה, לא רק שמופעלים אוטומאטית עם הפעלת הווינדוס (msconfig גילה זאת), אלא מופיעים ברשימת ה Processes הרצים. אשר על כן, רציתי לדעת האם יש צורך גם בתוכנה - או שאוכל להוציאם מההפעלה אוטומאטית (msconfig) ולבטל את המשימה (process) הרצה. יתר על כן - האם אפשר ללכת צעד נוסף ולעשות uninstall לתוכנות אלו? תודה מראש (סליחה על השאלה הארוכה)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by e.s,

כשאני מתקין דרייברים מסוימים מבקשים ממני לבחור את סוג ההתקן ויש לי 4 אפשרויות איזה מהם אני בוחר??? יכול להיות שאם לא בחרתי באחד הנכון החומרה לא תעבוד כמו שצריך??..

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by generalA,

רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Spawn123,

הלן !!! אני רוצה לדעת לפעמים הבאות איך אפשר להתקין את- Windows Xp היישר מ- Dos? כי זה מעצבן להתקין קודם 98 ואחרי זה את ה-XP

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by alexrta,

רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sevenX,

זה אפשרי? אם כן זה לא יצור בעיות אחר כך?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. היי, לא מזמן ההורים שלי קנו מחשב נייד חדש והביאו לי את הישן שלהם. הבעיה היא שהמחשב הישן זוחל בצורה לא אפשרית. רציתי לאפס אותו וזכרתי שברוב המחשבים הניידים יש אפשרות ל-restore אבל אחרי שראיתי שמשום מה ה-restore לא עבד בדקתי אם אכן מחיצת הrestore קיימת וגיליתי שהיא ריקה (איך? להורים שלי התובנות. אני חושד באח הקטן שלי שטיפל להם במחשב בזמן שעוד שירתתי בצבא). ממה שאני רואה תיקיית windows היא בערך בגיל שאני זוכר שבו קנינו את המחשב אז אני מניח שהוא מעולם לא פורמט מה שאומר שיש עליו עדיין את הגרסה המקורית של הווינדוס 7. אני זוכר שפעם מיקרוסופט חילקו גרסאות ניסיון לווינדוס 7 אבל לא הצלחתי למצוא אותם אצלם באתר, הם "הצניעו" אותם או שהם כבר לא קיימים להורדה? אם יש אותם עדיין האם א…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dude_o,

הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by KingYes,

שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TheWave,

שלום! יש לי ווינדוס אקס פי. כמות הזיכרון שלי אינה מספיקה להפעלת הווינדוס כראוי (128MB). ניסיתי להתקין ווינדוס ME אבל הווינדוס אקס פי ידוע שעושה בעיות להתקנת גרסה קודמת של ווינדוס. (לא הלך לי...) מישהו יודע איך להתקין שבבקשה יעזור לי אם יש מדריך גם טוב (עברית או אנגלית) [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים [/glow] ;D

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by מקסים צפנקו,

שאלה די פשוט, פשוט לא יצא לי להתנסות בזה לפני.. קניתי מחשב ואני צריך להתקין עליו ווינדוס, הורדתי ווינדוס 7 בקובץ ISO, עכשיו מספיק להעביר אותו לUSB ולהכניס למחשב וזה מתקין או שצריך להכניס עוד משו או לעשות עוד פעולה?

15. Started by intel suck,

שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Evil_Mind,

שלום! ראיתי פעם אצל מישהו תוכנה שיכולה להתקין וינדוס על כונן קשיח (של מחשב אחר) שמחובר למחשב ללא פעולת האשף הארוך והמייגע של הווינדוס(XP) היא מעתיקה את ההתקנה למחשב ובפעם הראשונה שהוא עולה הוא משלים את ההגדרות של ההתקנה... ניסיתי לחפש אותה, ללא הצלחה מרובה... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. הלך לי המחשב ואני לא מצליח להתקין ווינדוס בגלל שהדיסק קשיח שלי הוא SATA והביוס לא מזהה אותו, אני לא יודע מה החברה של הדיסק קשיח וגם לא כתוב עליו אז אני לא יודע איזה דרייברים של SATA צריך! איך עוד אפשר להתקין את הווינדוס ?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Peace,

כרגע אני מתלבט האם להתקין ווינדוס 10 (יש לי 8.1), או שעדיף לי לחכות עוד קצת כדי לשלול בעיות מסויימות (אין לי באמת מושג אלו בעיות), ולהתקין ביולי לפני סיום המבצע. החששות שלי הן בעיקר מבעיות בהתקנה, ומבעיות עם דרייברים שונים. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. שלום הורדתי את התוכנהשל העדכון מהאתר של מיקרוסופט, התקנה הוא שואל אותי אם אני רוצה למחוק לשמור חלק או לשמור הכל, אבל הוא מונע ממני ללחוץ על שמירה כוללת. בהערות הוא רושם לי את הסיבה שזה לא אפשרי כי הווינדוס שלי באנגלית והתוכנה בעברית(למרות שהורדתי אותה ממיקרוסופט האמריקאי). איך מסדרים עדכון לווינדוס 10 מבלי למחוק כלום עזרההה בבקשההה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום במחשב של אחותי הדיסק הקשיח התקלקל וכנראה שנחליף אותו בחדש. מערכת ההפעלה היתה ווינדוס 10 (שידרוג מ-7) השאלה שלי היא איך אפשר להתקין את ווינדוס 10 לאחר החלפת הדיסק, אם כל מה שיש לה זה דיסק התקנה של ווינדוס 7. תודה

22. שלום לכולם, יש ברשותי היום מחשב נייח עם ווינדוס 10. אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ולעביר את הווינדוס למחשב החדש. מה עליי לעשות? לעביר את ssd מהישן לחדש? האם זה אפשרי בכלל? מה הדרך הנכונה לעשות זאת? ראיתי באתר של מייקרוסופט אפשרויות אם מחליפים לוח אם למשל, אך פה אני מדבר על סט קומפלט חדש. אשמח לעזרה בנידון, אני כנראה חושב על מכירת המחשב הנוכחי לטובת חדש ולא יודע איך לבצע את החלפת מערכת ההפעלה. בתודה, בן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, היום קניתי מחשב נייד חדש של DELL, ללא מערכת הפעלה. מחר אתקין עליו מערכת הפעלה, עד עכשיו הנחתי שזו תהיה ווינדוס 8.1 וצץ לי הרעיון להתקין את 10 החדשה. ראיתי הרבה ביקורות טובות על המערכת וטענות שגרסת ההדגמה התייצבה ובגדול פועלת כמו שצריך. ההתלבטות היחידה שלי לגבי התקנת ווינדוס 10 בגרסת הבטא היא מה קורה עם כל הדרייברים שאני אצטרך להתקין על המחשב..? הרי התמיכה באתר של DELL היא לדרייברים של ווינדוס 8.1 ומטה. האם ניתן להתקין דרייברים כרגיל למרות הפער בגרסאות? למה בדיוק לצפות והאם כדאי לנסות...? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום רב, יש לי מחשב נייד שעליו היה מותקן ווינדוס 10 לפתע היה בעיה ומאז המחשב לא טוען יותר את הווינדוס. איך ניתן לפרמט אותו? אם אני מבצע התקנה חדשה דרך usb אני חייב להתקין bootlander על הusb דרך המחשב הנוכחי או דרך כל מחשב עם ווינדוס 10? ואז האקטיבציה מתבצעת אוטומטי? אם לא מה הדרך להתקין מחדש ווינדוס 10? בתודה, בן

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום.הזמנתי מחותם ווינדוס 10 גירסת שידרוג. יש לי ווינדוס 7 ו 8 חוקיים, אבל לא בא לי להתקין את ה 8 ואז לשדרג, מעוניין לבצע התקנה אחת. אני זוכר שבגירסת שידרוג של 7 זה היה אפשרי, האם זה אפשרי גם ב 10?מדובר על הגירסה הנ"ל:https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.