עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 95 על פנטיום 4 128RAM . כרגע יש לי XP אני לא הכי מרוצה ממנו..המון נפילות בזמן האחרון ופירמוטים . מעוניין לדעת איך Windows 95 ייעבוד על מחשב כמו זה . האם יירוץ חלק ?.. (הבנתי שב95 צריך להוריד דרייברים לכרטיס רשת,מסך,קול) יש לי את הכל אבל זה לא יהיה מסובך ? בעניין חלונות98 ניסיתי..גם נופל ..עוד בעלייה של הWindows...להתקין דרייברים הוא נתקע ... ואי אפשר לכתוב על כוננים ככה הוא אומר "Disk Error write". ובכל זאת אולי 95 הוותיק והטוב ?..גם לו היו נפילות... אבל עדיין אמרו לי שזה אמין ... עוד על המחשב: תבינו ... המחשב שלי מאוד ישן משנת 2001...ספטמבר 2001...בערך . אפילו הBIOS ישן..ואני לא מתכוון לתקן אותו כרגע או לשדרג. המחשב שלי הגיע עם Windows 98...כי אז …

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by pinky_28,

יש לי Windows XP שקניתי לפני שנה ואני משתמשת בו במחשב בבית של ההורים. עכשיו עברתי לדירה משלי ואני קונה מחשב חדש, האם אני צריכה לקנות עוד מערכת הפעלה או שאוכל להשתמש בזו שכבר יש לי? מותר להתקין את אותו רשיון בשני מחשבים שונים?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by triple_maxim188,

מה אני צריך לשנות בהגדרות

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by sbf80,

האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..

6. שלום לכולם אני רוצה שהווינדוס שלי יצא למסך של "החלף משתמש" אוטומטית כשאני לא משתמש במחשב למשך זמן מסוים. אני לא רוצה שהמחשב יצא למצב שינה ולא רוצה את האפשרות של נעילת שומר מסך. יש לי ווינדוס XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

היו לי בתוך התקייה של אי מיול בערך 200 שירים והחלטתי למיין אותם לתוך תיקיה אחת של שירים.... בתוך התקיה פתחתי עוד תקיות לפי זמרים והתחלתי להעביר שירים מתיקית ה incoming לתוך התקיותשל הזמרים.... ומהלך ההעברה סימנתי עוד כמה שירים ובאתי להעביר אותם לתיקיה שיצרתי אבל...... התקיה נעלמה!! פשוט נעלמה מתקיית ה incoming איך? היא אבודה? אפשר להציל אותה או שהלכו לי יותר מ 200 שירים?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  10. חברה המחשב אמור להגיע עוד מעט ואין לי מושג איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לשים...מה כדאי...אקס פי 64 ביט או ויסטה המוכר בחנות אמר שלאקס פי יש ים באגים אבל גם לויסטה יש..מה אתם אומרים.. אגב זה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by HydroIT,

שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Nir Ben Aharon,

אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. אני מקווה שמי שיצא לו להשתמש בתוכניות דוס בחלונות XP יידע לענות כיצד ניתן להתחיל את CMD לא רק כך שייפתח בחלון מלא אלא שיהיה אפשר להפעיל בו תוכנות דוס בחלון מלא. כברירת מחדל כאשר אני נכנס לדוס בחלון מלא ומפעיל תוכנת דוס כלשהי היא תופשת רק את חציו העליון של המסך. הצלחתי כבר להגיע למצב שבו היא תופשת את כל המסך אבל אני לא יודע כיצד לשחזר זאת באופן קבוע. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

16. שיניתי לעברית ועכשיו אני רוצה להחזיר חזרה לאנגלית ופתאום ההגדרות שפה לא מציגות את האופציות לבחירת שפות ואין לי איך לשנות עכשיו שפה. זה גם לא נותן לי להתקין שפות חדשות. אני לוחץ על הבא/התקן ולא קורה כלום. שחזור מערכת יכול להחזיר את השפה הקודמת? גם שחזור לא נותן לי לבצע. מקבל בסוף הודעת שגיאה. נמאס לי מהווינדוס הזה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by Frequency,

שלום, לאחרונה קרה לי מספר פעמים שכשאני חוזר למחשב לאחר זמן ממושך שלא נגעתי בו המחשב פתאום עושה ריסטרט. בדקתי קצת באינטרנט ונראה שהווינדוס עושה ריסטרט על דעת עצמו כאשר הוא נתקל באיזשהו System Failure. ראיתי שאפשר לבטל את התכונה הזאת של ההפעלה מחדש האוטומטית. מה הכוונה ב System Failure? איזה סוג של בעיות זה כולל? יש לכם השערה לגבי הגורם ל system faliure במקרה שלי? האם כדאי לבטל את ההפעלה מחדש האוטומטית הזאת? תודה רבה וחג שמח (:

19. Started by e.s,

יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by puuma,

שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by Haflo,

אני מדמיין או שזה באמת קורה? אבל ישנה איזושהיא איטיות מסוימת ב WinXP ? אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי אבל נראה לי ש 2000 (שלא לדבר על Win9x) רצות מהר יותר וחלק יותר......

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by sharkitxt,

כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?

24. Started by ShayGTi,

אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Leo101,

נכון יש את מנהל המשימות של windows עכשיו אני יודע שחוץ מהctrl + alt +delete אפשר להפעיל אותו דרך התחל.....הפעלה... אבל שכחתי את ה"קוד" שפותח אותו מישהו יכול להגיד לי מה הוא?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.