עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nivezrati,

שלום אני עומד לקבל מחשב חדש מפאנדה מחשבים. בחרתי להתקין לבד את הווינדוס ויש לי דיסק מקורי עם בוט והכל. הקיצר אני מקבל את המחשב מורכב אבל אני לא יודע איך אני מגדיר את גודל המחיצות? זה בחלון שאני בוחר באיזה מחיצה? הבעיה היא שלא תהייה שום מחיצה מוגדרת. ורציתי להוסיף שקניתי דיסק קשיח SATA2 אז אני צריך בעליה של ההתקנה בהתחלה בהתחלה ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA2 עם הדיסקט שלו או משהו כזה? יש שוני בין התקנת ווינדוס במחשב חדש לגמרי מאשר ממחשב רגיל? תודה!!

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by blackmonkey,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Dubek,

שלום. אני משתמש במחשב נייד של HP שכונן ה-DVD שמותקן בו לא עובד. בגלל שיש המון בעיות במערכת ההפעלה (Windows XP), אני רוצה לעשות פירמוט ולהתקין את המערכת מחדש. בגלל שהכונן לא עובד, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בדיסק און קי בשביל לבצע את ההתקנה ואם אפשר האם צריך לבצע פעולות מסוימות כדי שניתן יהיה לעשות בוט מהדיסק און קי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shmatul,

שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by Nathan_S,

האם ניתן להתקין ולעדכן Windows בלי כונן אופטי רק דרך קורא כרטיסים. הייתי רוצה לפרק מהמחשב את הכונן האופטי, ולהשתמש בכרטיסי זכרון בלבד.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by ofir667,

יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by doker,

אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nir_varon,

היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. Started by Semyon171,

שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by rambo88,

שלום יש לי windows xp pro ואני מעוניין להשים windows home עכשיו הדיסק עצמו לא תומך בboot [זה אורגינל של microsoft רשום not supported boot] עכשיו אני יודע להתקין רק דרך בווט למשהו יש דרך להתקין דרך דוס אמרו לי להשים ווינדוס 98 ואז לצאת איתו לדוס ואז להחזיר את האקס פי אבל מה המלאה עזרו לי זה ממש דחוף

13. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kipi25,

שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by sagigs,

שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by shynet,

שלום לכולם, בקרוב אני כניראה קונה מחשב נייד, יש לי שאלה קטנה, אני תמיד התעסקתי עם מחשב נייח ואף פעם לא התקנתי על מחשב נייד Windows... יש לי ניסיון בהתקנה של ה-Windows על מחשב נייח, השאלה היא האם ההתקנה של מערכת הפעלה על מחשב נייד לא מערכת הפעלה קודמת שונה מהתקנה של מחשב נייח רגיל? אם לא, האם אתם יכולים להסביר בקצרה במה היא שונה? תודה!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים

20. Started by mosh18,

אני רוצה להתקין windows xp על מחשב יענו הארד דיסק ריק ושמעתי שצריך להוריד דיסקט איתחול ואז להכניס דיסק חלונות רגיל לא מערכת קיצר לא ממש הבנתי אז אם מישו יכול להסביר או להביא מדריך

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  21. נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by zolder,

יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by oev israel,

שלום ותוה מראש על העזרה. קניתי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו windows98. הבעיה היא שבשביל הwindows אני צריך כונן תקליטונים להכנסת תקליטון אתחול, ובמחשב הנייד אין כונן לתקליטונים (1.44). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. Started by trhtk010,

קניתי מחשב Lenovo IdeaPad 330-15 81DE00E1IV i7-8550U (אין לו כונן דיסקים והוא בלי מערכת הפעלה?), וקניתי גם windwos 10 pro. איך אני יכול להתקין אותו ללא כונן דיסקים?

25. Started by Xenomorph,

אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.