עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Shiker,

היי חברים לצערי מזה זמן רב יש לי בעייה כל פעם שאני גולש קופץ לי חלון חדש שבהתחלה הוא ריק, כשאני לוחץ על הכפתור STOP אז פתאום מופיעה כתובת res://ieframe.dll/navcancl.htm ובשביל להמחיש לכם את זה בצורה ברורה יותר העלאתי תמונה www.shiker.co.il/window.jpg ניסיתי לפתור את זה דרך התוכנות spyware doctor, spybot S&D, AdAware אבל אין שום דבר נאדה, וזה מעצבן ככה יש פתרון לזה?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by idang,

אני משתמש בתוכנת אנטי-וירוס AVG, וקיבלתי התראה מהתוכנה שנמצא במחשב שלי וירוס בתיקיה System Volume Information שבכונן :C . זוהי תיקיה חבויה ולאחר שחיטטתי בה ראיתי שיש בה תכננים עדכניים אבל לא מובנים איך נוצרו ולמה התוכנה מצאה שם וירוס. לפני שאני מוחק את הקובץ ואולי את התיקיה ( במידת הצורך ) רציתי שתייעצו לי. צירפתי תמונה- דו"ח של הוירוס, תמונה של שם התיקיה , תמונה של התוכן בתיקיה. . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by Guy950,

בזמנו כששידרגתי את המחשב האישי שלי לווינדוס 7, הכרתי את כל הדרייברים של המחשב בעל פה ככה כשהתקנתי את הווינדוס 7 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם, כרטיס מסך ושאר חלקי המחשב בעצמי. לאמא שלי יש מחשב עם ויסטה 32bit אשר קנתה מHP, במסגרת ההנחה שלי כסטודנט החלטתי לקנות לה ווינדוס 7 פרו במחיר מוזל ולהתקין לה אבל נתקלתי בבעיה הפשוטה שאני לא מכיר את המחשב שלה ואני לא יודע אילו דרייברים עליי להתקין על מנת ליצור הורמוניה בין המערכת לשאר חלקי המחשב. מישהו יודע איך אני יכול לברר ולדעת אילו דרייברים להוריד למחשב שלה? אני גם די רוצה להעיף את כל המערכת שHP התקינה בגלל שהיא עושה כאב ראש.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

9. כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by gal200920,

קונה מחשב חדש לשימוש משרדי (לא הכי איכותי) ומתלבטת איזה ווינדוס להתקין, המליצו לי 10 אבל אני לא מבינה גדולה, הבאתי מפרט של המחשב אם זה חשוב - https://tms.co.il/desktops/office-desktop?product_id=107767

12. Started by buuhaa,

היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  14. ברשותי מע' הפעלה winxp_sp2 . במחשב מותקן צורב DVD . ???עד היום כאשר הכנסתי דיסק- הופיע תפריט ה- autoplay שאיפשר לי בחירה של סוג ההפעלה של התקליטור. מאז כשבוע התפריט אינו עולה וכדי לזהות את קבצי המחשב עלי לעבור דרך "המחשב שלי" ולפתוח את כונן ה-DVD כדי לראות את תוכנו. מה קרה וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by shlom_eminob,

שלום רב! אני מקווה קודם כל שהבעיה שלי אכן קשורה לחומרה ולא למערכת הפעלה, ומקווה שהנושא בפורום המתאים. יש לי איזה בעיה שמערכת הפעלה לא מזהה לי את הצורב DVD, ניכנסתי למנהל התקנים או http://www.upit.ws/uploads/34429b3a6c73e.JPG ואני מנסה להתין את הדרייבר שלו ולא מצליח ולא מבין למה, הצורב DVD שלי עבד מציון עד לפני כמה ימים, ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה. הוינדוס אמור להתקין באופן אוטומטי את הדרייבירם, טוב לא הצליח ,אז חיפשתי ידנית באינטרנט דרייברים ולא מצאתי,לא יודע איפה לחפש עוד, בדקתי עם תוכנת EVEREST אולי אני יוכל אפשר לגלות משהו ובתוכנת EVEREST הכל תקין, בקשה. או http://www.upit.ws/uploads/2a81becd1210b.JPG טוב אחרי שראיתי לא נראה לי שיש בעיה באמת בצורב DVD…

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  18. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by NEUROMA,

תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Nick_Less,

אז ככה: חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה? עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC תודה,בר

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by eliil1,

אני לוחץ קליק ימני ואז SAVE PICTURE AS והוא מראה לי : מה זה =S ?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by esaly,

היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by alons126,

הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by homo1,

הורדתי סקין של WINDOWS 7 ואני רוצה למחוק איך אני מוחק? תודה רבה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.