Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
טוב לפי מה שאני יודע רוב המדריכים וכמעט בכלל לא עושים ויסטה מלאה אז יש לי מדריך לעשות ויסטה מלא: טוב קודם כל מורידים את זה: http://rapidshare.com/files/31980137/Andrexv.rar לאחר שמורידים את זה פותחים ואז מפעילים את הקובץ "UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe" ומתקינים את זה(לוחצים הכל next) לאחר שסיימתים תפעילו את המחשב מחדש עכשיו אתם נכנסים שוב לתיקייה שהורדנו ולוחצים על הקובץ "Andrexv.msstyles" ואז אתם תיראו עיצוב של ויסטה לאחר שסיימתם סגרו הכל. עכשיו נעבור לחלק שעושה ויסטה מלא: לוחצים מקש ימיני על המסך ואז בוחרים "מאפיינים" הולכים ללשון "מראה" בוחרים בגודל גופן "large fonts"(לא חייב אבל זה רק יראה כך יותר אמיתי) אחר כך הולכים ל-אפקטים מסמנים ב-V "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצו…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת ,איך אני מבטל את ה30 יום של ווינדוס ?XPאם אני לא טועה,קוראים לזה אקטיבציה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום כניתי מחשב חדש עכשיו יש לי שאלה.. עם אני יתקין ויסטה על המחשב המשחקים יעבדו לי כמו שצריך?? הכול יעבוד טוב לא יהיה לי בעיות או משהו כזה יש לי מחשב חזק יותר מהדרישות של ויסטה תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אח שלי קנה מיקרופון של TEAC (החברה שאני הכי שונא בעולם) והמיקרופון לא מתפקד,בהתחלה נכנסתי לVOLUME CONTROL(הרמקול הקטן בצד של המסך) והגברתי שם אבל אין תגובה מהמיקרופון , מישהו יודע אם צריך דריוורים מיוחדים או איפשהו לשחק בוינדוס על מנת שהוא יעבוד במידה שהוא תקין,תודה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מנסה להתקין xp על דיסק חדש והwindows לא מזהה את הדיסק הדיסק sata 2 הלוח GIGABYTE GA-8I915P DUO PRO ניסיתי כמה דריברים של sata גם כאילו שעבדו בעבר הדיסק מזדהה תקין בביוס כmaster ניסיתי שתי גירסאות שונות של xp אחת עם sp0 ואחת עם sp2 למישהו יש רעיון? [br]פורסם בתאריך: 17.05.2007 בשעה 22:17:05 לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הודעה לפורום... קובץ... תמונה כל דבר שהוא ! למה? את זאת ממש במקרה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני משתמש בVISTA בגירסת ה64 ביט ומסיבה לא ידועה נעלמה לי העברית. העברית מופיעה כמותקנת אך בתוכנות רבות במקום עברית מופיעים ריבועים ריקים וגם כשאני מנסה לכתוב בעברית בתוכנות אלה מופיעים ריבועים. אחד המקומות היחידים שבהם עדיין נשארה העברית היא בדפדפן ובגלל זה אני מצליח לכתוב את ההודעה הזאת בעברית. בדקתי שהויסטה תומכת בתוכונת בעברית (non-unicode) ועדיין שום דבר לא עוזר. כאשר התקנתי את הויסטה הכל היה בסדר והבעיה הופיעה לפני כמה ימים (השתמשתי בויסטה כמעט חודשיים). יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אז ככה.... 1.אני לא מצליח להתקין תשפה העברית בלכתי ללוח הבקרה לשפות והכל אבל לא נותן לי משום מה....יש למישהו מושג? 2.אני מצליח לקבל ריענון צג של 85 הרץ אפילו על 800 על 600 ובאקס פי אני מקבל 100 (ה85 הרץ מכאיב לי את העיניים) יש למישהו מושג איך מסדרים? 3.אני לא מצליח לראות את הלוח בקרה של נוידיה כמו באקס פי התקנתי תדרייבר האחרון לויסטה אבל איך רואים את אותו לוח בקרה.? ויש עוד המון שאלות אלו לבינתיים.....תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד. האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי תהליכים חשודים הרצים במחשב:(Windows XP SP 2) כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-