Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
Win 7 32Bit לא עולה. File: \ Boot\BCD Status: 0xc00000e9 איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי להריץ את דיסק ההתקנה, וללחוץ על "תקן את מחשבך" , אך הוא לא מגיב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים, עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורה זה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimate למה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לנקות את המחשב שלי בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא, כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב) ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה ועד היום סוג הכתב באינטרנט ובכלל בווינדוס היה ברירת המחדל שקיבלתי. היום התקנתי MV2 PLAYER ומאז בכתב השתנה ונעשה פשוט כזה... איך אני מחזיר את הכתב הקודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שבה עשרות קבצי ראר שמכילים קובץ img אחד שוקל 4.7 ג'יגה... איכות די וי די... בכל מקרה הבעיה היא שאני משתמש ב fat 32 ושאני מסיים את ה extract אני מקבל error מסוים שאומר שבגלל שיש לי fat32 אני לא מסוגל לעשות extract לקובץ... יש דרך לעבור את זה? מבלי לפרמט את הכונן לntfs כי ממש אין לי חשק להתחיל לצרוב ולגבות את כל הכונן... יקח לי שנים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה כשעוזבים את המחשב לכמה שעות (למשל כשהולכים לישון), עדיף לכבות את המחשב, להכניס אותו למצב שינה או להשאיר אותו דלוק? למה עדיף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ spyware שמסתתר אצלי על הכונן כבר 3 ימים, ניסיתי להוריד אותו היום מהצהריים ועד עכשיו, מה לא ניסיתי?! סרקתי עם ad-aware, סרקתי עם spybot, סרקתי עם spy sweeper, סרקתי עם נורטון אנטי וירוס, וסרקתי עם עוד 5 תוכנות נוספות שהורדתי (כל התוכנות הכי חדשות ומעודכנות). הקובץ הזה עושה לי את המוות!!! הוא מתקין לי תוכנות spyware כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ואז אני סורק, וזה מוצא את כל התוכנות שהוא התקין חוץ מהקובץ עצמו שמתקין אותן כל פעם מחדש!!!! זה כל כך מתסכל!!! ניסיתי אפילו לסרוק עם התוכנות במצב בטוח, וזה לא עזר!!! הורדתי את כל העידכונים של הווינדוס מהאתר שלהם ועדיין, כלום לא עזר. חבר'ה אני על סף בכי כבר. ולהלן תמונות: זאת ההודעה שאני מקבל אחרי שאני מפעיל מחדש את המחש…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מקבל תקיעות ממושכת ולפעמים זה מגיע עד למצב של מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000101. בדקתי בGOOGLE על קוד השגיאה הזה ומצאתי שזה יכול להיות מזיכרון RAM תקול או HD תקול. ביצעתי בדיקה ב-memtest86 במשך 9 שעות ולא נמצא שום תקלה. עכשיו אני לא יודע אם איזה תוכנה אני צריך לבדוק את הHD שלי.. וגם אם אני צריך לבדוק את כולם או רק את זה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש נ.ב אם משהו מכיר עוד אפשרויות לפתרון אני ישמח לשמוע [h=3][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני להתקין win 7 וכן xp במחשב אחר, הגדרתי בביאוס שקודם יקרא את הדיסק, אבל משום מה שני המחשבים לא קוראים את הwin כשעולים מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-