עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobibo,

מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום , נתקלתי בשגיאה 0xc000000e אחרי פעלתי לפי המדריך: ויצרתי מחיצת מערכת נוספפת יש לי עכשיו מערכת הפעלה כפולה , אחת עדיין עם השגיאה השנייה (החדשה ) עובדת רגיל . איך אני מסדר שתיהיה לי רק אחת והאם אפשר למחוק את הפגומה ולהשאיר את החדשה מבלי לאבד כלום ? אגב כשכתבתי את הפקודות bootrec זה הביא הודעות שגיאה שהקובץ הספציפי הזה לא נמצא או משהו כזה .. תודה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by KrustyTheKlown,

אני יודע ש 98 לא תומך ב NTFS אבל האם אני יכול להפוך הארד דיסק נפרד על המחשב, זה שמערכת ההפעלה לא מותקנת עליו, ל NTFS ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

5. איזה מבין האופציות צריך לבחור ב Rufus כדי שההתקנה של ווינדוס 11 תזרום חלק?

6. אני כל הזמן נתקל בשגיאות בהתקנה של הSP1 אחרי שלב 2 יש ריסטארט והויסטה לא עולה בכלל אני מקבל שגיאה שצריך להכניס את הדיסק התקנה ולעשות שם REPAIR MY COMPUTER וזה מה שאני עושה ואז הבעיה נפתרת זה ממשיך לשלב 3 ואז בסוף מציג לי שגיאה עם לינק לאתר של מיקרוסופט אני נכנס לשם ויש שם מאמר,קראתי את המאמר והורדתי כלי שכתוב שהוא יפתור את הבעיה,בינתיים אני מתקין אותו ולגבי החבילת שפה בעברית אני מקבל כל הזמן שגיאה קוד 1 או קוד 2 הבנתי שגם לזה יש עדכון שמסדר,הורדתי והתקנתי את העדכון וזה לא גם לא עוזר ואגב SP1 בכלל לא מופיע לי בוינדוס אפדייט והתקנתי כבר הרבה עדכונים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד מנהלים אפשר לנעול/למחוק

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  7. איך אני מבטל אותו? ^ תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by YH,

אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. אני מחפש את הגרסא הכי טובה לשימוש מבחינת מהירות יש לי מעבד 2000 ו 512 זיכרון איזו גרסא תעבוד לי הכי מהר?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by ko-b83,

שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Joe Blow,

שלום לכולם מישהו התקין את ה Windows Media Player 9? האם הוא שווה משהו? שמעתי כל מיני שמועות שהוא מונע מהמשתמשים לעשות משהו בנוגע לתוכן (לא זוכר מה) ושאי אפשר להסיר אותו לאחר ההתקנה. האם זה נכון? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by lisly,

איך אני יכול לשחזר WINDOWS דרך דיסק ההתקנה (באפשרות REPAIR) ? (ה WINDOWS שלי טוען מגיע עד למסך כחול שמראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ועושה RESTART

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by tdavidi,

היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by ybe,

התקנתי את המחשב מחדש ואני מעונין לחלק את הכונן הקשיח לשניים.חלק אחד עבור מערכת ההפעלה ודרייברים בלבד וחלק שני עבור כל השאר. גודל מערכת ההפעלה win xp pro כ-2G , חשבתי להקצות לכונן C כ-3G .ואז קראתי שצריך להשאיר ל-swap file שטח זכרון השווה בגודלו ל-3 פעמים הזכרון הפנימי, כלומר כ-1.5G . האם אכן זהו שטח הזכרון הנדרש?

16. פתאום ניהיה לי בעיה: אתרים כמו YNET ועוד אחרים שמשתמשים בסטרימינג של וידאו- אני לא רואה. אני לוחץ PLAY, מופיע כיתוב של CONECT ואז שום דבר לא קורה... שוב PLAY ושוב... הרבה זמן גם במקום לראות סרטים בחלק מהאתרים אני רואה קשקושים ירוקים. לאחרונה נוצר לי על שולחן העבודה גם קובץ dxva_sig.txt ראיתי מדריך לגבי ה dxva_sig , אהל לא עוזר. מה הבעיה? למה אני לא מצליח לראות וידאו? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. מערכת win 7 במחשב נייח שבו יושב כל המידע (סרטים, מוסיקה, מסמכים, מדפסת וכד') הצלחתי להתחבר עם נייד אחד ל home group אבל לא מצליח להתחבר עם נייד שני, מקבל כל הזמן "Unable to create a homegroup on this computer" מה שלא ניסיתי... לא הולך, מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by alias,

זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  21. היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

לא מזמן קניתי לפטופ ואני מחפש בנרות תוכנה שתעשה בצד העליון של המסך מד בטרייה כמו של הפלאפונים האם קיימת תוכנה כזאת?? מי שעוזר מלך!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.