עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Zap,

שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by Nati_The_King,

אני לא יודע מה לעשות לפעמים המחשב לא עולה יש לי ווינדוס אקספיי ואני לא כ''כ מבין אנגלית מי יכול לפרש לי? http://img181.imageshack.us/my.php?image=dsc00898at8.jpg

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. כשניסיתי להתקין את הגירסאות האלו: WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe WindowsXP-KB936929-SP3-x86-HEB.exe (קבצים בודדים) הוא מראה לי את השגיאה הזאתי: וכשניסיתי להתקין את הגירסה הזאת: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=he (תיקייה שלמה) הוא אמר לי שהשפה של המערכת הפעלה לא מתאימה לשפת העידכון עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by slowdive,

יש לי דיסק של XP SP2 32 BIT ודיסק SP3 קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7200 והשאלה אם יש איזו שהיא סיבה להעדיף XP64

6. Started by Haflo,

מישהו יודע איך מתקינים Logon Screens אן Themes ב WinXP? הורדתי כמה כאלה ולא היה לי זמן לראות איך מתקינים אותם.... :-/

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)

8. Started by קובי 1980,

ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by אנדי,

שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  11. יש לי כונן 500GB של סיגייט שמדי פעם נעלם מהמחשב, בד"כ בזמן שימוש בUTORRENT אבל לא תמיד .. ככה שלא בטוח הבעיה מהתוכנה.. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ? תודה עדכון: עכשיו הכונן לא מופיע גם לאחר אתחול..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lilian,

לפני איחוד מחיצות היתה לי מחיצה שם שמרתי תוכנות לחוד. החלטתי לאחד בינה לבין מחיצת ה- OS. לאחר האיחוד תכנות רבות אבדו את הגישה שלהן והן עדיין מזוהות במחיצה הישנה (גיליתי זאת ע"י סריקה בתכנת REGISTRY). האם ישנה דרך למחוק לחלוטין את המחיצה שהיתה, או לבצע תיקוני גישה ?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by urich,

יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itayze,

פירמטתי את המחשב ( הפסקת חשמל דפקה את הונדוז , שחזור גם קצת דפק , אז התקנתי מהתחלה ) . לאחר הפירמוט באתי להגדיר גשר ( כי מחוברים אליי למחשב הXbox בנוסף לרשת הביתית ) , אני מסתכל על הכרטיסי רשת של שניהם ,ועל שניהם מופיע משולש צהוב עם סימן קריאה , ורשם Limited or no connectivity , אבל הכ.רשת של האינטרט עובד מצוין , רעיונות ? עזרה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by huber,

שלום חברים. במחשב מסויים אצלנו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: [imgbig]http://i1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/IMG_20131203_131108_zpsc3d118c5.jpg[/imgbig] ההודעת שגיאה קופצת שוב ושוב כל פעם שסוגרים אותה ונמצאת תמיד בחזית ולכן מפריע לתצוגה. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה הנ"ל ללא הועיל, ניסיתי להריץ SFC ולא נמצאו תקלות. גם סריקת ווירוסים לא העלתה דבר. אשמח לכל רעיון אחר שעולה בראשכם. תודה מראש.

16. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  18. יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by YemeniteCamel,

אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -

21. היי לכולם. מייקרוסופט משחררת כלי לשחזור מידע בחלונות ( 2004 וצפונה ). https://support.microsoft.com/he-il/help/4538642/windows-10-restore-lost-files לידיעתכם !

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. כאשר יש איזה שגיאה במערכת המחשב מכבה את עצמו..ורושם את זה בקובץ לוג של המערכת היכן נמצא הקובץ לוג הזה בדיוק??? מי שלא הבין יכול לראות (לחצן ימני על המחשב שלי---PROPERTIES---ADVANCED-----STARTUP AND RECOVERY ) כמו שאפשר לראות יש שם אפשרות שהמחשב ירשום את התקלה בקובץ לוג של המערכת היכן הוא שאני יוכל לזהות את התקלה????

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by hagai-,

כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.