Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יצא כך שהתקנתי 2 ווינדוסים (אותו אחד) פעמיים, אני חושב שזה היה על הארד-דיסקים שונים, בקיצור מה שיש לי עכשיו, יש לי תוכנה אחת בלבד, אבל בהפעלת המחשב הוא עדיין שואל אותי מה להפעיל, משמע צריך להמתין 25-30 שניות נוספות או ללחוץ ENTER כדי להמשיך מייד. יש אפשרות לבטל את זה? בעיניין אחר, חשבתי להתקדם מXP, בקצרה, מה מומלץ יותר- vista או 7? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פרסם פה מישהו הודעת על איך לראות את כל ההתקנים הוירטואלים (ההתקנים שמותקנים כביכול אבל לא מחוברים או לא קיימים) ב-WINXP ואיך ניתן להסיר אותם על מנת לשפר את ביצועי המחשב. חיפשתי את זה בפורום אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך לעשות את זה? או לחילופין לתת לי קישור לזה?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
חברים שלום 8) רכשתי HD חדש ואני רוצה להתקין את WIN7 בנפרד ובנוסף למערכת XP שרצה עלHD נוסף איך אני מבצע התקנה כזו שאוכל להתרגל וללמוד על הפעלתה ללא פגיעה במערכת הקיימת ובבוא העת להעביר את החומרים והתוכנות שלי למערכת החדשה אשמח להדרכה וסיוע בברכה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וקניתי מערכת הפעלה שהיא שדרוג וינדוס 7 אולטימט 64 ביט (הדיסק החוקי שקונים מהסתדרות המורים). כדי להתקין את מערכת ההפעלה, צריך שתהיה מערכת הפעלה חוקית פועלת על המחשב (אקס פי או ויסטה תואמת שפה (עברית או אנגלית) וכן תואמת 32 או 64 ביט של דיסק השידרוג). לצערי, נתקלתי בבעיות הבאות: 1. לא ניתן להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש (שניהם דיסקים חוקיים), שניהם מקבלים מסך כחול באופן עקבי מספר דקות לאחר תחילת תהליך ההתקנה. באקס פי כותב על בעיה ב pci.sys ושלל הודעות נוספות. אני משער שזה בגלל שהדיסק הקשיח הוא SATA. בלוח האם אין אפשרות להתקין דיסק IDE. לוח אם gigabye h67ma-ud2h-b3., מעבד אינטל I5 2. ניתן להתקין את דיסק השידרוג לוינדוס 7 כהתקנה נקיה בלבד אך אז לא …
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
התקנת Windows 2000/XP מדוס נקי. למרות שכבר עניתי על זה החלטתי לפתוח כ נושא חדש ציוד: 1 דיסקט BOOT של Win 98/Me עם תמיכה ב CDROM 2. דיסקט עם קובץ smartdrv.exe ניתן למצוא אותו ב CD של 98 או DOS 6.22 3. CD התקנה של 2000/XP 4. רצוי דרייברים עדכניים למערכות ההפעלה האלה. שיטת העבודה: 1 הפעלת המחשב מ דיסקט ה BOOT 2 הרצת הקובץ smartdrv.exe 3 כניסה לספריה ב CD של ה 2000/XP בשם I386 4 הרצת הקובץ winnt.exe 5. וההתקנה מתחילה 6. לעקוב אחר ההוראות ולפעול בהתאם. בהצלחה !!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 ו 8 במחשב אחד, ההתקנה באה מהרשת כך שאני לא יכול להתקין בדיסק קשיח אחד, אלה אני צריך ב 2 כיצד אפשר לעשות זאת שיהיה לי למשל אופציה בהפעלה לבחירת מערכת( ה וונדוס 7 או ה 8)? אפשרי?תודה לעזורים.
-
- 8 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום מותקנת על המחשב שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל סך הכול אני מאוד מבסוט מהווינדוס, אבל יש משחקים שלא תומכים יותר בווינדוס אקס פי וגם בווינדוס אקס פי אי אפשר להתקין בצורה חוקית דיירקט איקס 10, אז אני רוצה דואל בוט ולהתקין גם את ווינדוס 7 אני יודע איך לעשות את זה השאלה שלי האם זה יכול לגרם נזק לווינדוס אקס פי באיזהשהי צורה לאיטיות או למשהו אחר? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן שאין לו אפשרות לכונן תקליטורים או דיסקטים. יש אפשרות לחיבור רשת או ל USB KEY. אין אפשרות לאתחל מה USB KEY. במחשב יש שתי מחיצות, אחת עם XP. אני מעוניין להתקין בשנייה 2000. איך אפשר לעשות זאת? יש צורך להפעיל את המחשב בדוס ואז להריץ את ההתקנה של 2000, ואני לא מצליח למצוא דרך שתאפשר לי לעשות זאת. כמובן שההתקנה של XP צריכה להשאר. במקרה הגרוע ביותר צריך להדפק האתחול שלה אחרי ההתקנה של ה 2000, אבל זה ניתן לתיקון. כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הWIN 7 החדש ורציתי להתקין אותו, אך החשש שלי שיהיו איזושהם תקלות מכיוון שכבר יש לי WIN XP ו VISTA מותקן. השאלה האם זה יגרום לבעיות? או שאפשר פשוט להתקין רגיל מערכת הפעלה נוספת?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב אני מנהל בית ספר וקניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 64bit ואני משתמש בתוכנת "אסיף" שעובדת על 32bit , מה אני אעשה במצב זה? האם ניתן להתקין win xp על הווינדוס הקיים ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32 BIT. אני מעוניין לשנות את מערכת ההפעלה ל-64 ביט. אם אני ישיג התקנה של Windows 7 Home Preium 64 BIT ואשתמש ברישיון של ה-32 זה יפעל?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע בשעה טובה קנינו לפטופ חדש של דל שהגיע עם דיסק של 7 המיועד רק ל"התקנה מחדש" ורק למחשבים של "דל" (או לפחות זה מה שהם כותבים). מה אתם חושבים שהסיכוי שאני יצליח להתקין אותו אצלי על הדסקטופ? מישהו ניסה משהו כזה? יש לי גם בעיה שהדיסק הוא 7-64bit ואני זוכר מפעם קודמת שניסיתי לעבוד עם 64bit שלא הכל ממש עובד כמו שהוא אמור, האם זה עדיין נכון? האם יש סיבה היום לא להתקין את ה64?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 8.1 PRO X64 FULL וגם Pre existing license and product key required השאלה איך אני מתקין אם בכלל על דיסק נקי?
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך להתקין win98 על דיסק שני יש לי כבר מותקן winxp איך? (אני יודע לעשות הפוך אבל כאן אני נתקל)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה שדרגתי את מערכת ההפעלה של הלפטופ של חברת DEL VOSTRO 3550 מ WIN7 ל- WIN8 אולם ה- bluetooth לא פועל. הורדתי קובץ מאתר DELL אך עדיין לא עובד. מה עליי לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי עכשיו כונן SSD חדש, והתקנתי עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 (אולטימנט). התקנתי את הווינדוז על ה-SSD.. והכל עבר כמו שצריך, אבל מתברר שאת ה-BOOT הוא התקין על הכונן הישן. האם יש דרך להתקין BOOT עכשיו על ה-SSD שלא אצטרך את הכונן הישן? אם כן, מה הדרך הקלה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-