עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ysar,

אני משתמש ב- outlook express,כמעט הכל בסדר. אבל כשאני מנסה לפתוח את ה- adress book יש שגיאה: the address book failed to load. outlook express is incorrectly configured, please re-install. כרגע אני עובד עם XP וגרסה 6 של OE,אבל הבעיה היתה קיימת גם קודם עם WIN2000,למעשה מהיום שקיבלתי אותו(לא חדש ). ניסיתי דרך control panel-add/remove windows component סימנתי אותו להסרה ואז התקנה מחדש, זה לא שינה כלום (גם לא נראה שבאמת הסיר והתקין ממש, זה לקח שניות ספורות כל תהליך).איך אני מסיר ומתקין מחדש באמת (יש לי דיסק של הווינדוס).

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. לאחרונה רכשתי מחשב LENOVO YOGA2 שמותקן עליו WIN8.1. אני רציתי ליצור אדמין יוזר חדש ולמחוק את הישן. מפה לשם לאחר המחיקה זה יצר לי בעיות הרשאה לגשת לתקיות של היוזר הקודם, וזיכרון שאין לי גישה אליו, על כן אני מעוניין להחזיר את המחשב להגדרות כפי שהוא היה כשהוא יצא מן החברה. 1. האם ניתן לעשות זאת עם מה שקיים במחשב? (יש 6 מחיצות: 1 דרייברים של לנובו, 1 של הWIN, מחיצת OEM ועוד 3 עבור מטרות שאינני יודע מה הם) 2. מה אני צריך להוריד ולמה אני צריך לשים לב כדי להתקין אותו מחדש? (כרגע המחשב בתצורת UEFI, והאם אני צריך כל כך הרבה מחיצות - צירפתי תמונה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bbtb,

היי, הלפטופ הישן שלי התחיל להיות איטי וכבד ואני רוצה להתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה. קיבלתי אותו כבר עם windows 7 home basic מקורי מותקן וחוקי ויש לי את ה-product-key שלו. השאלה שלי אם אני יכול להוריד גרסא לא חוקית מהאינטרנט ולהשתמש ב-product-key המקורי שלי כדי להפעיל אותה ואם כל גרסא של windows 7 home basic שאני אוריד תתאים. תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by TheReaper,

טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס. יש לי שני הראדיסקים, 1 שהוא מחיצה אחת והשני הוא בעל 3 מחיצות. אחת מה-3 מחיצות היא SYSTEM, איפה שמותקן הוינדוס. אני רוצה לפרמט רק את הכונן הזה, ששאר המחיצות ישארו כמו שהם, שלא מחק משם חומר. הכנסתי את הדיסק של וינדוס לכונן דיסקים. ובביוס סידרתי ככה שהCDROM יעלה ראשון. עלה לי בדוס את זה: 1. To set up Win XP now. press enter 2. To Repair a Win XP Installation using recovoert console. press R איזה מהם עדיף לי? תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום אנשים, יש ברשותי את ה-Tronsmart ARA x5 plus שמגיע עם ווינדוס 10. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש על המחשב, או לפחות לאפס את הווינדוס למצב שבו הגיע? תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by אחד שיודע,

החלפתי כונן קשיח (SSD מהקבוצתית) והתקנתי את המערכת הפעלה המקורית שהייתה לי - home premium. הורדתי את קובץ ההתקנה מאיזה בלוג שהומלץ כאן בעבר: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html העניין הוא שהמערכת שהייתה לי בשפה עברית, אבל התקנתי את האנגלית. קראתי מהתמיכה של וינדוס שרק גרסאות premium או Professional מקבלות אפשרות להתקנת שפות נוספות, וה - Home Premium לא מקבלת. בקיצור, איך אני מתקין את המערכת הפעלה בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי רכיבים חדשים למחשב וזה כולל לוח אם . בפעם הקודמת החלפתי לוח אם (נשרף רכיב בלוח ) והלוחות היו מערכות שבבים שונות אבל שניהם תמכו באותו מעבד אז הוינדוס לא עלה אז התקנתי אותו מבלי לפרמט וזה תיקן את הבעיה . השאלה הנשאלת היא . אם אני יכול לעשות אותו דבר במעבר מP4 לPD820 ללא בעיות באותו שיטה ???

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by id3232,

ערב טוב ברשותי לפטופ של טושיבה עם וינדוס 7 שהגיע איתו מהמפעל מותקן. כיצד אפשר לפרמט אותו ולהתקין את הוינדוס מחדש (לא קיבלתי עימו דיסק אך הוא מקורי)? האם צריך לרשום בצד את הקוד אקטיבציה? אם יש לינקים למדריכים אשמח לפשוטים שמסבירים צעד צעד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ea666,

שלום יש לי מחשב עם ויסטה. קניתי את המחשב ולא קבלתי איתו דיסק התקנה אלא רק מדבקה סיריאל של ויסטה ההתקנה עצמה על הדיסק הקשיח שלי במחיצה נפרדת. איך אני מתקין מחדש את הויסטה? הרי אין לי דיסק, ואני צריך להגיד לו לעשות BOOT מהכונן של ההתקנה... בקיצור איך זה עובד? תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  15. אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  16. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. עדכנתי מWIN 7 OEM לWIN10. הכל פועל בצורה טובה ועוד לא נתקלתי בבעיות. לכל אורך ההתקנה הוא לא שאל כלום על מפתח. עכשיו אני רוצה לעשות התקנה מלאה ונקייה. אבל אני מפחד שיהיו בעיות עם הרישיון בגלל שזה עודכן ממהדורת OEM. אני רוצה לדעת לפני שאני מתחיל שלא יהיו עם זה בעיות. ועוד משהו, האם תהיה לי ערכת עברית מלאה כמו שהיה לי ב7PRO? העברית שכרגע היא חצי חצי. עריכה: התקנתי והכל טוב(וגם השתמשתי בהתקנה שמותאמת לעברית)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by puyol,

שלום האם ניתן להתקין גרסת WIN7 ULTIMATE UPGRADE על מערכת חדשה (כלומר ללא התקנת WIN XP למשל ואז עדכון לWIN7)? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, כיום יש לי Windows 7 חוקי שקניתי לפני מספר שנים, וכמובן שיש לי גם את ה-serial שלו. הזמנתי DVD עם גרסת שדרוג ל-Windows 8, הוא אמור להישלח אליי בימים הקרובים. בנוסף, קניתי עכשיו כונן SSD חדש. אני לא מעוניין לשדרג את ההתקנה הנוכחית, אלא לבצע התקנה נקייה של Windows 8 על ה-SSD החדש. אפשר לעשות את זה? אם כן, אשמח להסבר איך. תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Ronin13,

שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהגיע עם W7 חוקי מותקן. רכשתי לו W8 (=גרסת שדרוג מW7) וקיבלתי בחינם שדרוג לW8 עם מדיה סנטר. אבל עד היום הדרייבר לכ. מסך לא ממש תואם. (השרשור שלי בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554263-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-Radeon-HD-6370/page2#.VSRYW12sVrI עד היום זה לא ממש נפתר) אני שוקל לקנות כונן SSD חדש, מה שיצריך התקנה חדשה של מערכת ההפעלה. יש אפשרות להתקין פיראטי W7 על הכונן החדש, ואז להתקין עליו את גרסת השדרוג החוקית לW8? ככה שבסופו של דבר יהיה לי ווינדוס 8.1. חוקי?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. המערכת שלי היא: -מעבד: i5-4690K 3.5GHz (בעבר הואץ ל 4.4GHz. ) -זיכרון: 16 ג'יגה -לוח אם: Z87 XPOWER (MS 7811) -קירור: CoolerMaster Seidon 240V V3 Plus מארז: P280 של אנטק ספק: HydroX 650W דיסקים: מספר דיסקים, דיסק C (הבוט) הוא RAID0 256GB והוספתי דיסק חדש שאינו בשימוש כרגע של RAID0 1TB מערכת הפעלה: ווינדוס 7 64 ביט. כיום המערכת שלי מריצה ווינדוס 7 (ההתקנה המקורית מלפני מספר שנים) ודיי צולעת, מפעם לפעם (ורק בלילה משום מה) המחשב מטרסט ללא הסבר והמערכת כולה מתחילה להיות איטית אז כמובן שהפתרון המתבקש הוא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. השאלה היא איזו... בשנים האחרונות בעבודה שלי מותקנות רק מער…

23. Started by avivboker,

שלום לכולם עד לא מזמן הייתי רץ על גרסה לא חוקית windows 8.1 וכמו כולם קיבלתי הודעה על שדרוג ל windows 10 חינם חוקי למרות שהמערכת שלי הייתי לא חוקית... בכל מקרה שדרגתי והכל טוב ויפה עכשיו אני רוצה להתקין windows נקי וחדש איך אני עושה את זה בחינם כמובן כי הרי מפתח הם לא הביאו לי בזמן השדרוג...

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אהלן חברים יש ברשותי כעת בלפטופ עותק חוקי של וינדוס 10 ENTERPRISE שהתקינו לי באוניברסיטה (-בהגדרות מופיע שזה "רישיון דיגיטלי" ) ( זה היה לפטופ חדש וזו ההתקנה הראשונה של ווינדוס עליו) ואני מעוניין לשדרג לכונן SSD ולבצע התקנה נקייה מחדש. קראתי על האפשרות שיש דרך ווינדוס עם ה"כלי ליצירת מדיה" ושהמפתח נשמר בלוח אם אבל בדף של מיקרוסופט רשום שלא ניתן להשתמש בכלי הזה לווינדוס ENTERPRISE. אני לא בקשר עם האוניברסיטה יותר . יש דרך לבצע התקנה נקיה עם או שאצטרך לקנות או להשיג מפתח חדש ? ועוד שאלה בנושא: התקינו לי גם אופיס 2016 עם הווינדוס , יש דרך להשתמש באותו מפתח\רישיון לאופיס לאחר ההתקנה הנקיה ? תודה רבה מראש

25. Started by ysar,

כשהכל היה טוב היה מותקן XP SP1. בטעות התקנתי בנוסף (לא ע"י UPDATE אלא ע"י INSTALL ) SP2 . עכשיו כשהמחשב עולה אני צריך לבחור. גרסא אחת הכל כמו קודם, בגרסא החדשה, כמו מחשב חדש- שום תכנה לא מותקנת שום SETTING שהיה קודם לא נשמר. את החדש אני רוצה להעיף. איך לעשות זאת בלי לפגוע בכלום?? תודה!

• 10 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.