Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לפני פרמוט המחשב ואני רוצה להחזיר את האפשרות של תצוגה מקדימה שמסמנים קובץ תמונה מסויים. לאחר פתיחת תיקיה המכילה קבצים תמונה בדר"כ אם מסמנים את הפריט, עם לחיצה אחת עם העכבר, נוצרת תצוגה ממוזערת בצד החלון. בצד החלון=משימות נפוצות בתיקיה. במשימות נפוצות בתיקיה יש כמה נושאים: משימות מערכת מיקומים אחרים פרטים ותחת הנושא "פרטים" יש את שם וגודל הקובץ תאריך וכו'... עכשיו המערכת הפעלה לא נותנת לי תצוגה מקדימה על אותו הקובץ לפני הפתיחה. רק שאני פותח את הקובץ הוא כרגיל. אבל גם אין את האפשרות של תצוגת קבצים כתמונות ממוזערות ז"א לחצן ימני עם העכבר בתוך תיקיה ->תצוגה-> תמונות ממוזערות. אני לא רואה תמונות ממוזערות למה ??????? אני מקווה שאני מובן.
-
- 0 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש אפשרות מבלי להתקין Genuine Windows Validation?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני צרי דריבר לצורב lg GSA-4163B שצריך שיתמוך בויסטה ניסיתי לחפש אבל כל ההורדות לא עובדות או שהוא לא תומך וויסטה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]
-
חסרה לי עברית בwin7, אני יכול לכתוב... בכל מקום עברית אבל נגיד כשאני כותב בnotebook בעברית הוא אומר שהוא לא מצליח לשמור את זה כקובץ רגיל ואם אני שומר בכל מקרה זה יוצא לי בסימני שאלה או ג'יבריש כשאני פותח מחדש. זה לא המקום היחיד שזה משפיע עליו.... לכן אני זקוק לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחמי מערכת הפעלה חלונות 8. הנכדים התעסקו עם המחשב ושיבשו את הצבעים לחלוטין. הצבעים של המסגרות, הפונטים וכל צבע רקע - פסיכודליים לחלוטין. כל ניסיון שאני עושה איני מצלילח להחזיר את צבעי ברירת המחדל למה שהיה עם הפעלת התכנה מלכתחילה. איך לעזאזל אני מחזיר הכל למצב הראשוני, כך למשל שסמל האאוטלוק יהיה צהוב ולא מן כחול מזעזע כפי שהוא עכשיו, או שסימן דפדפן הכרום יהיה אדום כמו שצ"ל ולא סגול...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני הסרתי כמה דברים מהווינדוס בהסרה התקנה של רכיבים אבל נוכחתי לזאת שהדברים שהסרתי עדיין נימצאים ברכיבים שמותקנים אבל אין אפשרות להסיר אותם אבל הם נימצאים הרשימת רכיבים המותקנים השמח לקבל הצעות לגבי טיפןל בעיניין האמת שזה ניראה לי דיי מוזר מקווה שתעזרו לי בעיניין בתודה מראש מייקל
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
זה נשמע קצת תמוה ומוזר, אבל יש דרך להחזיר את ה- Taskbar ב- 7 להיות כמו ב- XP? אני לא כ"כ אוהב את הסידור החדש הזה. אני מעדיף להשאר כבר עם ה- WIN7 זה בין הדברים היחידים שמפריעים לי שם. הצלחתי לעשות את זה רק באופן חלקי. איך אני גורם ליישומים למשל (כמו מסנג'ר) להתקפל, ולגרום לכך שיהיה Icon קטן על שורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי win xp, ואני רוצה שכל מערכת ההפעלה תתורגם לעברית. איך עושים את זה? שמעתי על קובץ בשם mui שיכול לתרגם, האם זה נכון? אם כן, מאיפה אפשר להוריד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה זה הWINDOWS הזה-Microsoft SQL SERVER 2005 Enterprise Edition 32 Bit & 64 Bit הא טוב ? נגיד טוב להתקין אותו על מעבד AMD ATHLON 64 BIT 3800 DUEL CORE? 1G RAM ומה לגבי WINDOWS NT?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מועניין להגביל משתמשים פשוטים מלמחוק קבצים. משום מה אין לי את תגית האבטחה כאשר אני בוחר "הגדרות" של ספריה או קובץ. איך אני מוסיף אותה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשה ממנהל הפורום אס הנושא שייך יותר לרשתות בבקשה תעביר אותו לשם תודה מראש. לא יודע אם זה המקום הנכון אבל נרא לי הכי קרוב השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות לא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת NOVELL 3.12 TO FTI TZ FHMS TBH HFUK KCMG ZT, ,USV
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. באמצעות התוכנה windirstart, תוכנה שעוזרת לי למפות את הקבצים במחשב אני מוצא שיש הרבה קבצים עתיקים שנשמרים בתוך התיקייה $RECYCLE.BIN ותופסים שטח יקר אני הולך לסל מיחזור והוא ריק! יתראה מכך, אני מבטל את האפשרות להסתיר קבצי מערכת, ןעדיין התקייה $RECYCLE.BIN ריקה! אז הקבצים האלה, למה הם קיימים? למה ווינדוס שומר אותם? למה הם נסתרים? למה אני חייב תוכנה צד שלישי כדי למחוק אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי 1 : רציתי לשאול בנוגע לאפשרות : "לוח בקרה" -> "אפשרויות נגישות" -> *צליל -> *" הצגת צליל " . מה עושה האפשרות הזאת , ( לפי ההסבר של " עזרה " בווינדוס לא הבנתי ) . 2: אם אני רוצה לפתוח תוכנה באופן אוטומטי אחריי שאני סוגר תוכנה אחרת . ( לדוגמא : אני מפעיל " שולה המוקשים " ורוצה שאייך שאני יצא מזה תפתח אוטומטית תוכנה אחרת ) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נכנס לGOOGLE או לאתרים אחרים עם מנוע חיפוש ומקליד עברית אני מקבל גיבריש וכל מיני אותיות מוזרות שמתיREGIONAL SETTINgSאת כל ההגדרות על עברית וזה עדין קורה אשמח עם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-