Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב: נוכחתי לשים לב לכך שכאשר אני מאחה את הדיסק הקשיח הנייד שלי המשמש לגיבוי הנתונים של מחיצת D של הדיסק הקשיח המקומי שלי, יש צריכה מטורפת של CPU. היום החלטתי לחקור את הבעייה. הפעלתי איחוי על הדיסק הקשיח הנייד ולאחר מכן על מחיצת C של הדיסק המקומי של המחשב שלי, והפעלתי את מנהל המשימות כדי לבדוק איזה תהליך צורך הרבה CPU, והתברר לי בזמן האיחוי, שזה אחד מתהליכי Svchost, שעושה את הבעייה הזאת. איך אפשר להפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להכניס SERIAL NUMBER של ווינדוס XP PRO אחרי שכבר התקנתי את מערכת ההפעלה. תודה רבה לכם. אני מקווה שאני בפורום הנכון.
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי את windows xp בקובץ winxp.iso, ואני צורב אותו עם nero or fireburner. וכשאני מתקין את המערכת אני משתמש בשש דיסקטים לאתחול. השאלה שלי היא איך אני מכין bootable wndows xp cd, כלומר שלא אצטרך את השישה דיסקטים אלא שהוא יתקין ישר מה-CD. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גרירה מלמעלה למטה לא מתאפשרת. מצורף צילום מסך, תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שאלתי לפני מיספר ימים בפורום לגבי השלבים בתהליך ההתקנה ובסופו של דבר היתברר שה DVD לא היה תקין ולכן הוחלף. בשבוע שעבר באחת התשובות ניכתב: "וגם תברר שהסאטא מופעל בביוס בכלל כי הלוחות החדשים צריכים לזהות את הכונן והוא אמור להופיע בהתקנה של הווינדוס בלי שימוש בדיסקט", תוכנת ההתקנה של חלונות זיהתה את הדיסק של SATA2 כדיסק שלא עבר עדיין PARTITION אבל זיהתה את קיומו ואת גודלו, האם אני צריך להתקין את הדרייברים מהדיסקט או שהדיסק מבחינת חלונות מזוהה ? עשיתי דיסקט איתחול באמצעות ה CD של לוח האם ובשלב הראשון של ההתקנה של חלונות לחצתי על F6 ולאחר מיספר שניות הועברתי למסך להתקנת דרייברים מדיסקט,מוצעות לי שתי אפשרויות ואין לי מושג במי אני צריך לבחור NVIDIA RAID CLASS DRIVER או NVIDIA N…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יום טוב לכולם.... מישהו זוכר איך עושים הגנת סיסמא לתיקייה ספציפית (למנוע גישה בקיצר....) ב XP Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לנובו thinkpad אשר הגיע עם windows 7, ביצעתי התקנה מסודרת. על מנת לשנות למראה קלאסי, הייתי מבצע- כפתור ימני על ה taskbar -> מאפיינים -> לשונית סטארט מניו, ושם הייתי בוחר מראה קלאסי. אני מנסה לבצע זאת, אך בלשונית הזאת לא קיימת אופציה של לעבור למראה קלסי משום מה. מישהו יודע מה הסיבה? האם יש דרך אחרת? אודה לכל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. פתאום אני לא מצליחה להרשם לאתר הבנק שלי ע"מ לבצע פעולות - ומקבלת שגיאה שלא ניתן לזהות אותי. פניתי לתמיכה שלהם והבחור מלמל כל מיני דברים על פיירוול (אין לי) או אנטי וירוס (נורטון) החלפנו שם משתמש אבל זה לא עזר. יש למישהו נסיון עם תופעה דומה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשאני מבצע ניתוח לכונן אז הוא מראה לי שיש קבצים מפוצלים וכמה מהם הם הורדות שלי, אז השאלה שלי היא מה הוא יעשה איתם? האם הוא יעביר אותם או ימחק אותם? כי אלה קבצים חשובים שלי.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כאמור יש לי תוכנה מאוד ישנה (92') שאני מנסה להריץ על XP ובלא הצלחה. התוכנה עובדת לי מצויין על המחשב הישן מאוד שלי ( MMX 200 64M SDRAM ). כמו שאני הבנתי מה HELP של התוכנה זה שהתוכנה עובדת ב expanded memory - EMS . איך אני מפיל את ה EMS ב XP ??? תודה מראש !!! ד"א מקש ימיני על קובץ הפעלת התוכנה וכניסה לטאב של הזיכרון לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
באמצע ההתקנה מופיעה לי הודעה שהקובץ atapi.sys נמצע בשימוש. הפעלתי מחדש ב SAFE MODE ועדיין אותו דבר! גם בדקתי שלא מופיעה לי שום דבר בשם atapi בתהליכים... יש לי home edition. אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התיקיות MY PICTURES, MY MUSIC לא משמשות אותי, אין לי שום צורך בהן. כאשר אני מוחק אותן, הן ממשיכות להיווצר מחדש, כל פעם שאני מוריד קובץ מהאינטרנט או משתמש באחת מאפליקציות ה OFFICE, או אפילו אחרי RESTART. איך אפשר למנוע מהתיקיות האלה לחזור כל הזמן ? זה פשוט מעצבן ! אשמח גם לקבל התייחסות להודעתי הקודמת בפורום זה תחת הכותרת "כונני דיסקים משחקים איתי מחבואים", שנמצאת לפני דף הודעות אחד או שניים. תודה מראש לעונים, אריק.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ככה הWINDOWS לא מצליח לעלות במצב רגיל הוא מגיע לשלב שיש את הסמל של WINDOWS ואז הוא כאילו מנתק את המסך ויש NO SIGNAL והמסך כבה כמו מוות קליני . עכשיו ניסיתי SAFE MODE הוא כן עולה ואין בעיה אבל : הוא לא נותן לעשות שיחזור מערכת , הוא לא נותן להעתיק קבצים (רציתי להעתיק גיבוי אז פשוט לפרמט) ניסיתי עם boot disk גם כן לא עזר. מה עושים ???????. :
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-