Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כ5 שנים ללא פרמוט (המערכת היא XP מן הסתם). אני לא רוצה לפרמט מכמה סיבות שאחת מהן היא שפשוט יש לי יותר מדיי דברים חשובים מותקנים ואין לי זמן וכוח להתקין הכול מחדש.האם יש דרכים רלוונטיות שפועלות על מנת לשפר את מהירות מערכת ההפעלה וזמן העלייה שלה? ניסיתי כל מיני תוכנות כגון tuneup utilities 2009,אבל הן לא עזרו גם לאחר שעשיתי דפרגמנט להארד דיסק וגם לאחר שניקי רג'יסטריי וחסמתי כמה תוכניות מעלייה יחד עם המערכת.יש לכם רעיונות\עצות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקינו לי את מערכת ההפעלה חלונות 7 מחדש, כאשר אני מחבר את מצלמת ה-Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב, לא נפתחת התיקייה שלה. כאשר אני נכנס ללוח הבקרה -> חומרה וקול -> הפעלה אוטומטית, במטרה לבדוק את הגדרות ההפעלה האוטומטית של המצלמה שלי, המצלמה איננה מופיעה ברשימת ההתקנים המחוברים למחשב שלי, גם כאשר היא מחוברת ודולקת ומערכת ההפעלה מזהה אותה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו התקין אותה ויכול לומר לי אם כמות הבאגים שהיא מכילה היא משמעותית, או שאפשר ככה להמשיך להשתמש במחשב (הביתי) שלי כרגיל? (כלומר, כתוב שם אזהרה ש"התוכנית אינה למוגי הלב", אבל אני לא יודע כמה זה משמעותי...)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אז אחרי ש"שדרגתי" שלל רכיבים שונים במחשב ישן (ביותר מדי כסף וללא הצדקה אמיתית) ופתחתי דיון כמעט בכל פורום אפשרי פה (יותר מדי זמן פנוי..) נשאר לי לשאול על מערכת ההפעלה. כרגע מותקן על המחשב ווינדוס XP והמחשב עובד סבבה לגמרי. השאיפה היא להתקין ווינדוס 7 (32? 64?) ברור לי שהמחשב יריץ ווינדוס 7, זאת לא השאלה. השאלה, מנסיונכם ומהידע שלכם, האם המחשב יעבוד בצורה טובה ונעימה או שיהיה איטי בצורה שתגרום לגעגועים ל-XP.. המפרט: מעבד E2180 (ישודרג בקרוב ל-E8400) לוח פשוט Asus P5GC-MX/1333 3GB DDR2 667 (2+1) 2HD של WD 160GB GT240 512GB עוד שאלה שקשורה.. כרגע יש רק 3GB זיכרון DDR2 (סטיק של 2GB ועוד סטיק של 1GB). אני נמנע כרגע מלשדרג ל-4GB (המקסימום שהלוח תומך), כי הבנתי שו…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
yoga 3 14'' התלבטות קשה אם לעדכן חחח המערכת כבר יותר יציבה? או שכדאי להשאר עם וינדוס 8?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מערכת ה-XP הכי עדכנית, למעשה יש לי 2 גירסאות שאני מתלבט ביניהן, ואני לא ממש מבין מה הכי עדכנית והכי טובה להתקנה. אלה הגרסאות: WINDOWS XP SP3 - 2009 - ULTRA EDITION או Windows XP PRO SP3 ENGLISH Se7en Style EYE CANDY (02-01-2009) אם אתם מכירים גרסא אחרת שעדכנית ומשתלמת להתקנה, אני אשמח שתגידו לי. מבין אלה כמובן מה עדיפה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור לי להכריע את התככים הפנימיים שלי שלא יכולים להחליט האם להתקין 2000 או XP אני עכשיו עם 2000, ואני מוכרח לציין שלא היו לי שום בעיות עם משחקים... אבל לאחרונה יש לי בעיות רציניות עם Spyware שפשוט לא רוצות לעזוב לי את המחשב לתמיד, ומביאות איתם טרויאנים מעצבנים.....Adaware לא עוזר והם חוזרים אחרי ימים ספורים ברור שאני יעשה פורמט, אבל המע' שאני אתקין היא בסימן שאלה... מה אתם מציעים לי ? (בהתייחסות למפרט) אני גם מוכרח לציין שהיה לי XP מותקן בעבר, ולא ממש אהבתי אותו... הוא נהיה איטי יותר ויותר עם הזמן... תודה
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שתי מערכות הפעלה של ויסטה, 64bit ו- 32bit. קניתי מחשב חדש שבעיקר מיועד למשחקים, ואני לא יודע איזו גרסה של ויסטה תנצל יותר טוב את המערכת שלי. והאם מערכת ההפעלה של ויסטה Ultimate תזהה 4GB? המפרט שלי כולל: E7200 HD4850 4GB SeaSonic 500W אני חושב שאלו הדברים החשובים, לפי מה שהבנתי הויסטה 32bit לא יכולה לזהות יותר מ- 3.5 ג'יגה, ול- 64bit יש זיהוי של עד 120+. אני רוצה שהמערכת הפעלה תנצל את כל הזיכרון שלי, איזו גרסה הכי תתאים לי? זה נכון שחבילת SP1 ב-32bit מזהה עכשיו 4GB, ואם כן.. אז האם היא מנצלת את מלוא הזיכרון? מצטער על כל החפירה, אני פשוט חייב לדעת =] שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא צריך להגיע לי מחשב חדש שהזמנתי, intel i7 עם 16GB RAM. מערכת ההפעלה תותקן על כונן SSD. עד כמה שידוע לי לא תהיה בעיה מבחינת חומרה של המערכות הנ"ל, ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, המחשב עצמו ישמש בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי רגיל של סרטים וגלישת אינטרנט, מדי פעם עריכת סרטים עם premiere\after fx יש יתרון בולט ל win8 או שעדיף win7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקן לי המחשב windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני שוקל על לפרמט ל xp כי משום מה ניראה לי כאילו הביצועים שלי לא טובים בויסטה... לעומת חברים שלי עם מחשבים פחות טובים משלי שמשיגים ביצועים טובים יותר ממני ב xp במשחקים וכו'.(מפרט המחשב מימין). אז שאלתי אליכם היא מה אתם מציעים לי לעשות? לפרמט ל xp להעיף את הויסטה או לחכות שיוציאו את sp1 לויסטה ולהישאר איתה? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: '>http://jpg.co.il/view/5075afe3b7482.jpg/"] אני מתלבט אם לשים ווינדוס 7 או XP מה יעבוד יותר מהר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני על ויסטה והתקנתי חלונות 7 בכונן אחר וזה עושה רושם מצוין ועובד חלק.. השאלה היא האם כדאי לעשות מעבר סופי להעביר את כל הדברים ל7 ולמחוק את ויסטה?? מה אתם אומרים...?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-