עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avz,

שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חיברתי את ה SSD למקום המתאים בנייד. את הHD הישן חיברתי עם מתאם בכבל USB. א. הביוס לא מזהה את ה HD הישן ב. לא יודע איך להקין ווינדוס במצב הזה אשמח לעזרה בן

4. Started by Moty_p,

שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  7. במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  9. 1. בחברות איך הם משיכים את הדומין לחברה? (איך הם קונים את הדומין ומגדירים אותו שיעבוד מהDNS שלהם?) אני למשל לקחתי דומיין קיים ובחברת הוסטינג שלי הגדרתי את הIP שלי בתור הHOST. 2. בשביל OWA ב exchange 2007 וoutlook anywhere צריך אישור SSL איך אני משייך אותו לדומיין. 3. ב AD איך אני מגדיר הרשאות לכל USER בנפרד כי הצלחתי בינתיים להגדיר הרשאות למחשב ולכל המשתמשים תודה לכל העונים ושנה טובה ;D

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by bneli,

תמונה שווה 1000 מילים

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  11. יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by refaels2006,

שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by BaR151,

שלום לכם, אני צריך להתייעץ עם אנשים שמבינים בנושא, יש לי מחשב חזק שמתאים לגיימינג וגם משחקים בו הרבה במשחקים עם דרישות גבהות. והשאלה שלי אם כדאי להתקין וינדוס 8 עליו, (כרגע יש לי וינדוס 7) האם הוא תומך כמו שצריך במשחקים החדשים ואם הוא מריץ ברמה גבוה כמו וינדוס 7 או אפילו יותר טוב.. בקיצור תגידו מה אתם הייתם עושים. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Raanan30,

היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by krispelj,

יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by haimelm,

יש לי כיום מחשב נייד יחיד בבית עם win 7 home premium . אני מתכנן לקנות מחש נייד וגם מחשב נייח בנוסף לנייד הקיים. ההתלבטות שלי מה לעשות עם רכישת מערכת הפעלה. 1. האם לקנות win 8 ולא 7 ? איזה סוג? מדוע? ( professional או מספיק פשוט יותר?). 2. לקנות win לשני מחשבים נוספים זה בטח יקר .יש עצה היכן לרכוש בזול? 3. אם אני אכניס win 8 ל שניים החדשים, האם יש דרך לשדרג את ה win 7 שיש לי? האם כלל כדאי לשדרג? השאלות נובעות כי מערכת ההפעלה הופכת להוצאה יקרהבמחשב... דרך אגב אותן שאלות לגבי אופיס. יש לי אופיס 2010 home student ברישיון במחשב הנייד הנוכחי . איך אני יכול להכניס למחשבים החדשים? האם אפשר להתקין את התכנה שיש לי עבור החשבים החדשים שאקנה? האם חובה לקנות רישיון לכל מחשב? זה ממש יק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. עשיתי חיפוש בגוגל לגבי התהליכים המצ"ב והבנתי ש: ctfmon זה משהו של אופיס. האם חובה שזה יפעל ברקע בשביל שאופיס יעבוד? האם בשביל שאופיס יעבוד אצטרך להפעיל אותו ידנית? (במידה ואבטל אותו) NvMCTray זה של הכרטיס מסך NVidia או משהו כזה. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? skytel זה של הכטיס קול. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? emMON זה של תוכנת BDA Monitor Application. אין צורך שזה יעלה אוטומטית, נכון? nwiz זה גם כן של הכרטיס מסך NVidia (או לוח האם. אני ממש לא מבין בזה). האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? NvCpl גם כן של NVidia . אגב מה ההבדל בין כל התוכנות של שעולות בהתחלה? הערה: אני לא שואל אם למחוק אותם מהמחשב (כי כולם נחוצים) אלא אם כדאי לבטל שיעלו באיתחול…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני רוצה לשחזר את כל ה DLL's ואת כול ההגדרות הראשוניות של ה XP , אך לא רוצה לאבד את כול ההתקנות השאלה עם התקנת XP כ UPDATE דורס את הקבצים שאני רוצה וכל השאר נישאר תקין אנ חייב לדעת , הסיבה שיש לי בעיית ניתוקים (בעקבות EMULE ) שפשוט הוא מנתק לי את התקשורת למודם בבדיקה שביצעתי ( אני מחובר MPLS כבלים ) כשהמחשב מתנתק ואני מנתק את החיבור לאינטרט , יש לי פינג למחשב אבל אין למודם והוא לא מקבל מה DHCP של המודם כתובת אחרי ריסטארט מקבל האם התקנה ב UPDATE תעשה את מה שאני רוצה ? * אני יודע שזה אולי שייך לפורומים אחרים , אם כן אז סליחה ולהעביר לאן שצריך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. המחשב שלי לא ישן ולא חדש הוא ממוצע זה המפרט AMD Athlon64 3000+ venice s939 1.8GHz CPU cooling : Gigabyte G-Power Lite MSI K8N Neo4-F platinum CEON 3x512MB DDR400 Redeon X600 xt 256 Mb Pci-E SAMSUNG 160GB SATA 8MB 7200RPM SANSUNG DVDX16 dual layer ורציתי לדעת אם כדאי להתקין וויסטה 64 ביט או 32 ביט כי כמו שראיתי תגובות פה ה 64 יותר מוצלח ובעיית הדרייברים ותוכנות שכיחה כמעט לחליוטין מה דעתכם? ואני לא ילד של משחקים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by motogt,

שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. Started by 1nstall,

שלום לכולם. אני שוקל בימים האחרונים להתקין vista, ויש לי כמה שאלות. אני מתכוון להתקין את הvista במקביל לxp. ולהתקין אותם על אותה מחיצה (c') האם הדבר יגרום בעיות כלשהם? נגיד שבעתיד אני ארצה למחוק רק את הvista (או רק את הxp) איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש Install

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.