עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה בטעות מחקתי את כול תיקיית הGAMES שלי שהיא היתה 20 GIGA של מישחקים וזה לא מופיע לי בסל מיחזור!#!@%$@#% בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. חיפשתי וחיפשתי, וכל מה שמצאתי זה בעיקר הסברים על "למה", וכל מיני ניסיונות ל"איך" שלא עבדו. זה מאוד נחמד מצד מיקרוסופט שהם החליטו "לעשות סדר" בכל תחום הקודקים, שבהחלט היה בו בלאגן (לאנשים שלא ידעו מה הם עושים וסתם התקינו כפילויות של קודקים וכו'). אבל למה הם כופים את הקודקים שלהם ללא שום אפשרות להתקין קודקים צד-3 כמו ffdshow ?? ניסיתי את כל השיטות שראיתי באינטרנט (שינוי owner של איזה key ברג'יסטרי ואז שינוי ה-id של איזה פרמטר..) וניסיתי כל מיני גירסאות וכל מיני הגדרות - ושום דבר לא עבד. האם קיימת דרך כלשהיא לעבוד עם ffdshow ב-win 7 ?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by talevi,

שלום הזמן של מסך הפתיחה של הווינדוס ממש ארוך משו כמו 3 דקות איך אני מבטל את המסך פתיחה? ואיך אולי גם אני עושה שזה יהיה יותר מהיר? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. היי. ההייתי שמח לקבל מדריך/עצות/טיפים איך לעשות את ווינדוס 7 כמה שיותר דומה לXP מבחינת נוחות, למשל האייקונים למטה בצד ימין ליד ההתחל, שיהיו מסודרים כמו שהיה אצלי בXP שיהיה אייקון של שולחן עבודה שלוחצים עליו יוביל לשולחן עבודה(בסרגל כלים, למטה) ככה למשל: משהו מציק במערכת הזאת, אני לא רוצה שחלונות פתוחים ילכו גם לצד ימין ליד ההתחל וישתלטו עם אייקונים קבועים שנמצאים שם, אני רוצה אותם בנפרד כנ''ל כמו בXP וגם שלא יהיה רווח כזה ארוך בינהם , תראו מעין אופטימיזציה כזאת., שבכל כונן או תיקייה תיהיה לי אפשרות לעשות כלים ואפשרויות תיקיה בול כמו XP (איפה שמסמנים הסתר תיקיות מוסתרות ועוד בין היתר) נניח בהגדרות מתקדמות של המאפייני מערכת, סימנתי 'כוונן עבור הביצועים הטובים…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. טוב בבקשה אל תגידו לי שהכותרת לא עניינית כי אני לא מצליח לקצר אותה יותר , זה ארוך , אם למישהו יש רעיון לכותרת תגידו ואני אשנה אוקיי ככה.... יש לי עכשיו על המחשב XP PRO ו-98SE... הבאס שלי הוא 150 בלוח CUV4X של אסוס , ניסיתי להעלות ל-160 וראיתי ישר שזה עושה צרות אז החזרתי ל-150... אח"כ באתי ואני מדליק את המחשב ה-XP עולה לי מוזר ב-16 צבעים ורזולוציה של 800*600.... והוא כאילו "נתקע" במסך שבו בוחרים משתמש...אבל אצלי הוא עולה אוטומטית ככה שהוא אמור לעבור , מה שגם לא מופיע לי שמות של משתמשים או בצד לא כתוב LOGGING IN... וזה פשוט ככה , עד שאני מנסה Ctrl +alt + del ואז אני רואה את הרקע שלי ב-16 צבעים (לא נחמד..) ואין שום דבר....לא השורה של ההתחל לא סמלים לא כלום...הימני ל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by K0sTa,

מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מאלו ומה נחשב יותר טוב ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך עזרה אני מנסה להתקין כבר כמה פעמים את הויסטה על מחשב נייד חדש של MSI שנקנה מאייבורי. כשאני מנסה לעלות אחרי זה ב"מצב בטוח" הוא נעצר לי ב: windows\system32\drivers\crcdi sk.sys כנראה שיש איזה בעיה עם דרייבר מסויים או משהו . כשאני מנסה להתקין XP הוא נתקע בהתחלה שהוא מריץ את הדרייברים ומופיע מסך כחול עם שגיאה: stop: 0x0000007b (0XF78D2524,0XC0000034,0X00000 000,0X00000000) יש למישהו רעיון? אשמח לעזרה. נ.ב. אם זה קשור לתוכנה או לwindows אשמח אם יועבר פשוט אני לא יודע מה הבעיה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שמעתי שיש תוכנה כזאת היכולה ליצור ארבעה דסקטופים במחשיר אחד אני רוצה לשאול אם מישהו יודע על זה...

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by meital_yaakov,

יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לצאת ממנה כל מחשב שהיה לי הייתה אותה בעיה עובד בהתחלה טוב ואחרי כמה שעות אפילו לפעמים פחות הוא נתקע "מעבד 80 - 100 אחוז מאמץ , דף לא מגיב" אני חייבת לציין שיש לי כמות גדולה מאוד של זיכרון 4GB ותמיד יש בערך 2.5GB פנוי ... ככה שזיכרון זאת לא הבעיה הבאתי טכנאי הביתה שבדק חלק חלק ואמר שזה תקין כונן קשיח - MHDD 4.6 תקין , MEMTEST 3.3 תקין עבד 10 שעות כל הלילה , מעבד על 30 - 40 מעלות בפירמוט האחרון שעשיתי ביקשתי מהטכנאי בכוונה להתקין דברים מאוד בסיסיים וזה הסדר : 1. XP 2. דרייברים לוח 3. דרייבר כרטיס טלויזיה מולטימדיה 4 . אנטי וירוס 5.עידכוני אבטחה מ SP2 ל SP3 אני חייבת לציין שהפעלתי את הכרטיס טלויזיה ראיתי סרט ובמקביל התקנתי את התוכנה של תפוז …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by lancealot,

שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  14. תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. במחשב של אחותי הקטנה קרה דבר מוזר (או שהיא גרמה לדבר הזה) אין אפשרות לסמן שהווינדווס יעלה עם מסך הWELCOME כמו בתמונה למטה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  16. סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by itai96,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שתוקף הרישיון של הווינדוס שלי אמור לפוג. הווינדוס שיש לי הוא ווינדוס 8.1 שאותו שידרגתי מווינדוס 8 שקיבלתי מותקן מהחנות. המחשב דורש מפתח מוצר חדש. השאלה שלי, איך אני משיג את המפתח מוצר החדש? הוא עולה כסף? בנוסף, צרפתי את תמונת ההודעה שקיבלתי. תודה רבה לכל העונים

• 21 תגובות
    • 6k צפיות
  19. קניתי ווינדוס 7 מעליאקספרס ב 8.5 דולר היתה אקטיבציה ללא שום בעיה רציתי לשאול האם יש מצב שזה חוקי ? או שבוודאות מדובר באיזה עבירה על תקנון מיקרוסופט ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים": מישהו יכול לספר על הגרסה הזו? היא פשוטה להתקנה? תומכת ב-PowerPoint2003 וסרטי XVID באופן מלא (נאמר עם VLC למשל)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by e-d-a,

פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by Tasuooooo,

יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.