Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד בסדרה של core 2 duo , האם אפשרי שאשאר עם WINDOWS XP 32bit , או שחובה לעבור למ"ה 64bit?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Intel Pentium® Dual Core CPU E5300 @ 2.60 GHZ 2 GB RAM וכרטיס מסך משולב בלוח אם INTEL G41 EXPRESS CHIPSET טכנית המעבד תומך ב64 ביט אבל אני לא יודע אם בהתאם למפרט הלא כל כך חזק זה יהיה נחוץ בכלל יש לציין שבמחשב משחקים זה לא העיקר אלא יותר סרטים וגלישה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP. אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום). אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites). אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston). בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי לא מזמן מחשב נייד ישן . המחשב הוא של IBM , פנטיום 3 566 משהו כזה לא זוכר בדיוק ו50 מגה זיכרון. קניתי למחשב כרטיס רשת אלחותי usb . עכשיו הבעיה היא כך: על המחשב מותקן כרגע windows xp pro וביטלתי את כל האפשרויות הוייזואליות אבל עדיין המחשב זוחל ובקושי זז. האם התקנת windows xp home תשפר את המצב ותאפשר עבודה סבירה? המטרה של המחשב היא רק ורק אינטרנט. או שעליי לנדוד לwindows 98 או 2000 המיושנים.. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לקבל בקרוב מחשב העונה למפרט הבא: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Generic CPU Cooler For s775 GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה הכי כדאי לי להתקין עליו ע"מ למקסם את הביצועים (בעיקר למטרות גיימינג) אשמח להצעות והתנסויות שלכם, תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Vista Sp1 Vs XP Sp2 כדי לפרמט ולשים ויסטה SP1 ? או שלא כדי עדיין וכדי לחכות לSP2 אני לא לחוץ על ויסטה.. והאם יש הבדלים בין XP SP2 לבין SP3 ?? והאם הם משמעותיים ?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה אין לי את התוכנה "צייר" לעיבוד תמונות ב WINDOWS XP שלי
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.
-
- 12 תגובות
- 20k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי בעיה, Windows מתחברת לאינטרנט באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לבטל את זה. אני משתמש ב Windows Xp. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי לצור התחברות לאינטרנט מחלונות 7, ולצורך כך השתמשתי בהנחיות כתובות שהוצאתי מהאתר של נטויז'ן (שהיא ספקית האינטרנט), עבור מערכת XP, מאחר ולא מצאתי אצלם הנחיות דומות עבור '7'. אמנם היו כמה הבדלים בתהליך, ועשיתי לפחות שני נסיונות ליצור חייגן, אך שניהם נכשלו. מישהו יכול לכוון אותי למדריך כלשהו שבו כתוב איך עושים את זה נכון (חיבור דרך כבלים)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע, זו שאלה טיפשית, אבל אני באמת לא מצאתי את האופציה הזו בשום מקום. אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת עם הכניסה ל-WINDOWS, ואני פשוט לא מוצא את האופציה. לכל מי שיכול לעזור, תודה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. נרשמתי לקורס שמציע מבחנים ופתרונות באינטרנט, לצערי הם מאפשרים כניסה לשירות רק מהמחשב בו ביצעתי את ההרשמה למחשב. זה מעצבן אותי כי לפעמים אני רוצה לעבוד מהנייד. איך הם יודעים מאיזה מחשב התחברתי? אולי דרך COOKIE?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מקווה שזה יהיה המקום הנכון. בעבודה אני מנסה להתחבר בעזרת הwmic למחשב מרוחק בדומיין. אני מנסה להתחבר עם אדמין מקומי של המחשב המרוחק למחשב המרוחק ואני לא מצליח להבין מה השורת הפקודה הנכונה כדי להתחבר. אני מנסה את הדבר הבאים: /node:remotecomp /user:admin /authority:remotecomp /node:remotecomp user:"remotecomp/admin" /node:remotecomp user:"admin@remotecode" כל פעם אני מקבל שגיאה של "הגישה נדחתה", "no local credentials" (או משהו דומה) או סתם "unable to connect". מישהו יכול לעזור לי עם הנושא? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-