Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב שלי מדי פעם עושה לעצמו ריסטרטים ואחרי זה מראה לי הודעה שהתבצעה שגיאה חמורה והמחשב עשה שחזור מערכת. כל פעם בלי הודעה מוקדמת זה קורה. יש לי וינדוס XP SP1. איפה הבעיה ואיך מסדרים אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי כל מיני אנימציות קטנות בקיבצי גיף... וכשאני מפעיל אותם עם windows foto gallery זה לא מפעיל אותם.. סתם כזה תקוע וכשאני פותח אותם עם תוכנות אחרות כמו אקספולרר או משהו זה עובד
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא יודע איך , אבל פתאום הוא ניהיה לי ממש קטן וזה מעצבן מאוד. מישהו יודע איך להחזיר אותו לגודל המקורי ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן של IAUDIO עם 60 G מה הפקודה להפוך אותו מFAT32 לNTFS ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מותקן Win7 RC ו-XP, כשאני בחלון הבחירה ביניהם אז המקלדת לא עובדת משום מה כך שאוטומטית הוא בוחר לי את וינדוס 7 RC. איך אני מתקן זאת?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-