עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  2. היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.

3. נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by asichen,

יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by itsik,

שלום יש לי WIN XP HOME רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש באותו הסיריאל במחשב נוסף שיש ברשותי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  6. אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by Eternal Dream,

יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by lirany85,

שלום! כשאני מפעיל את ווינדוז מילניום מופיעה לי ההודעה הבאה: "explorer גרם לשגיאה ב- shell32.dll explorer ייסגר כעת. אם אתה ממשיך להיתקל בבעיות, נסה להפעיל מחדש את המחשב". מישהו יודע מה זה אומר?? ואיך מתקנים את זה?? כי הווינדוז בכלל לא עולה אחרי שאני לוחץ על "סגור". הוא פשוט לא עושה כלום... בבקשה תעזרו....

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. קמתי בבוקר ולהפתעתי ראיתי שיש מסך כחול, העתקתי את מה שהיה כתוב שם: ממה זה קרה?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  11. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by zepled,

שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  13. לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. היי יש לי במחשב WIN7 אלפי תמונות שאני מגבה על דיסק חיצוני של WD תמיד השוותי בין התוכן של הספריות על המחשב לאלה שעל הדיסק החיצוני עם BEYOND COMPARE וגיביתי את מה ששונה, היום ראיתי להפתעתי שהגודל של כל התמונות שגיביתי בעבר שונה - כלומר שהתמונות שנמצאות על המחשב קטנות במספר קטן של בייטים לעומת אלה שמגובות בדיסק החיצוני למרות שהתאריך שלהם זהה. לפי מה שאני רואה שני הדיסקים הם NTFS וממה שאני בדקתי נראה לי שהקבצים שהשתנו הם אלה שבחשב אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז, האם יכול להיות שהתקנה של תוכנה כמו פוטושופ או פיקסה ישנו את הגודל של תמונה ( למרות שאני לא ערכתי או עשיתי איתם שינוי ) מה יכול לגרום לזה ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by yosss,

יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.

16. התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by nesber,

אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by poltergeits,

אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by fibola,

יש לי בעיה עם העברית לאחר התקנת windows xp , אני התקנתי בעבר את המערכת ההפעלה הזו ולא היה לי בעיות, אני סימנתי את כל מה שצריך לסמן ב region and language אבל עדיין אני מקבל גיבריש בתוכנת ה subtitle workshop לדוגמא, שם כל הכתוביות בג'יבריש. יש למשהו רעיון למה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by lowlow1001,

מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?

23. פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..

24. Started by רן200,

אני רוצה לפתוח שרת http ושאנשים אחרים יוכלו להוריד ממנו וגם ושהוא יהיה על המחשב שלי. יש למישהו תוכנה שאיתה אפשר לפתוח שרת?. תודה!.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by High_Ping,

סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.