Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לבן מסנוור אותי, בווינדוס XP הייתי משנה לאפור, אבל ב-WIN7 אותה השיטה לא עובדת. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה כרטיסי TV הוא יודע לעבוד איתם ואיזה כרטיסים את ממליצים ויש תוכנה של לוח מישדרים מה שם התוכנה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אצל חבר שלי כשהוא לוחץ ALT + TAB הוא רואה מעבר יפה כזה בין החלונות אצלי זה לא נראה ככה... אני יודע שאצלו יש גרסת הום ולי אולטימייט 64 ביט, זה קשור או שאפשר לשנות את ההגדרות איכשהו ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שאלה בקשר שולחן עבודה מרחוק.. איך אני מוחק תרשימה של האיפי...שנשמרת לי בשולחן עבודה מרחוק יש תחלון שרושמים תאיפי......תמונה למטה אני רוצה לנקות את כל האיפי (המחשבים שהתחברתי אליהם) כי זה מבלבל אותי כל פעם הקיצור למחוק תרשימהההההה יש תמונה למטה אם מישו יודע זה יעזור ונראה לי שהנושא קשור לאיטנרנט ורשת כי זה קשור איכשהו...... אם לא תעבירו לתוכנה או ווינדוס או לא יודע לאן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא כזה ספק 550 REAL מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 20 ש"ח זכרון פנימי (Kingston 4096MB (4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB עכשיו התקנתי windows 7 ultimate 64bit והא עשה לי בעיות הוינדוס ארו לא עבד לי טוב(כל התלת מימד בשולחן העבודה) והיה שגיאה שאומרת שמנהל החלונות של שולחן העבודה אינו זמין והווינדוס היה עולה לאט והיה לי מידי פעם שהמחשב מפעיל את עצמו לבד בלי שום הודעה מחקתי את הווינדוס והתקנתי windows 7 ultimate 32bit והמחשב עובד מעולה והכל עובד אז השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול לעבוד טוב ב64 ביט ואם כן מה …
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-