Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! כשאני מפעיל את ווינדוז מילניום מופיעה לי ההודעה הבאה: "explorer גרם לשגיאה ב- shell32.dll explorer ייסגר כעת. אם אתה ממשיך להיתקל בבעיות, נסה להפעיל מחדש את המחשב". מישהו יודע מה זה אומר?? ואיך מתקנים את זה?? כי הווינדוז בכלל לא עולה אחרי שאני לוחץ על "סגור". הוא פשוט לא עושה כלום... בבקשה תעזרו....
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי סורק של חברת דיינמוד, והייתי משתמש איתו עם מערכת הפעלה WIN98. כעת עבור WINXP אין לסורק זה דרייברים. גם חיפוש באתר החברה לא הניב תוצאות. אני חייב לציין כי הסורק מתחבר לכניסת LPT (של מדפסת) ולכן הוא אינו PNP. האם ניתן באיזשהי דרך להגדיר דרייבר כללי (נניח שמתאים לעוד כמה סוגים של סורקים) עבור הסורק?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, בקשותי לפטופ של DELL מעבד I3 ןחלונות 7 מותקנים עליו. לאחרונה יש לי בעיות עם המערכת הפעלה. 1. המחשב עובד ממש ממש לאט. 2. פעם אחת הופיע מסך כחול והמחשב עשה לעצמו RESET. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-