עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנסה להתקין תוכנה ( גיטר ריג 4) אבל מקבל תמיד באותו מקום הודעת שגיאה 2329. ניסיתי להתקין במחשב אחד XP ולא הייתה שום בעיה. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]

2. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. שלום, התקנתי לא מזמן את Internet Explorer 7 ואני רוצה לחזור חזרה ל Internet Explorer 6 איך אני עושה את זה? משהו יכול לעזור לי?!?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  4. היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מדריך טוב ליצירת Windows PE 2.0 שנותן גם להוסיף אפליקציות מותקנות מראש ודרייברים וכו... יש למישהו מושג ירוק איפה אני מוצא מדריך (ורצוי גם איזה אפליקציה טובה שתעשה את כל הסקריפטינג.מקומי...Automated שיט..)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by barlevi321,

שלום לכם. לאחרונה התקנתי במחשב שלי sp3, הייתי רוצה לדעת מה יש ב- sp3 כאילו אילו שיפורים חדשים שמו שם. מה הבדל בין sp2 ל- sp3? האם כדי להתקין את sp3? בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by yooda120,

שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  8. רציתי לדעת האם אני יכול לדעת על כל קובץ שנמצא אצלי במערכת מתי היה השימוש/ הצפייה האחרונה בו? כמו כן האם אפשר למצוא פקודה כמו properties על קובץ? תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by ZaKeN17,

when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by nimrods,

יש לי את ההתקנה של xp ואני רוצה לפרמת את המחשב ונעבד לי הקוד של ההתקנה מה אני יכול לעשות יש איזה שהוא קוד שיכול לעבוד על כול ההתקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  13. אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by morans,

היי! קודם כל רציתי להגיד תודה על העזרה! אני לומדת פה הרבה! מאתמול השומר מסך שלי לא רוצה לפעול, בדקתי את ההגדרות של השומר מסך ושל הצריכת חשמל אבל שום דבר! שיניתי את הדקות אפילו, גם זה לא עזר. הסרתי מMSCONFIG את התוכנות שלא היו מקודם כדי לראות אולי אחת מהן מפריעה, אבל עדיין הבעיה נמשכת. אפילו התקנתי מחדש את העכבר והמקלדת כי הם BLUETOOTH ומישהו אמר לי שאולי זאת הבעיה, שהעכבר לא מפסיק לעבוד אז השומר מסך לא נכנס לפעולה. למי יש עוד הצעות? פתרון לבעיה? תודה!!! מורן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2008 בשעה 11:16:38 סליחה לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by TelAviv83,

..... אני מקבל חומרה חדשה ביום חמישי, ואני צריך כמובן להתקין WINDOWS ... אז ככה.. איך קובעים למחשב לעשות BOOT מהדיסק של WINDOWS (מהסידירום) .. הבנתי שנכנסים לSETUP וצריך לשנות שם וזה עובד ככה. .. אז ככה אני עושה את זה ? מדובר על amd athlon 64b 3000+ 939 עם לוח gigabit knsc939 nforce 3 . אשמח אם מישהו יסביר שלב אחרי שלב . תודה...רבה .

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש

17. Started by kalimero,

[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חברים, אני מעוניין לשנות את סדר התוכנות שעולות עם הפעלת ה-Windows. למה אני מתכוון? אם למשל האייסיקיו מופעל לאחר שהמסנג'ר מופעל, אני רוצה נניח לשנות את הסדר ביניהם ולעשות שקודם האייסיקיו יפעל ורק אז המסנג'ר יעלה. איך עושים דבר כמו זה? המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Inna,

התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. רכשתי כדין את המפתחות למוצרים הנל. למי שלא מכיר מדובר ברשיונות של משרד החינוך למורים. לחלונות 10 רשום שזה מפתח לשדרוג גרסה (כנראה מחלונות 7 או 8 (הסמיילי הופיע ללא כוונה ואי אפשר למחוק אותו בפלאפון...) ושיש הגבלה של 30 יום להתקנה. האם אפשר לבצע התקנה חלקה מאפס לחלונות 10 עם רישיון כזה? מישהו מכיר מפתח מוצר שפג תוקף להתקנה תוך 30 יום (עבור חלונות ואופיס)?

22. Started by Markis,

שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by lioryb,

התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by sarkise,

אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by abcdjkh,

Whenever I try to do it via the control panel it claims "setup was unable to install the chosen locale. p;ease contact your system administrator" I have an XP CD (even in hebrew) but i dont know any other way to add Hebrew..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.