עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by -Stolen,

או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by yan_ymar,

C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. או קיי אז הסיפור כזה. אני עכשיו כותב מהמחשב עליו יש סיסמה, ואני כאילו האדמיניסטרייטור. אני רוצה לבטל את הסיסמה שהוא שם לי, אבל בשביל זה אני צריך לכתוב את הסיסמה שאחי הקטן שם... איך אני יכול לעשות את זה? (סטירה הוא כבר קיבל)...[br]פורסם בתאריך: 5.07.2007 בשעה 00:01:24 טוב ססה הצלחתי לבד, תודה, אפשר לנעול~

5. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים, Direct X 10 יפעל על Windows XP 64Bit או רק על Windows Vista ? תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. היי, הורדתי את הסרט "עשרת הדיברות" על כל חמשת חלקיו. כשאני מנסה לנגן אותם, מופיעה הודעה בצד שמאל למטה של המדיה פלייר: codec required ואין סאונד כלל. אני משתמש ב MP11. כמו כן מופיע איקס אדום על שם הסרט בצד ימין באזור ה playlist. יש לי שתי שאלות: 1. איזה מקודד אני צריך ואיך בכלל אני יודע איזה מקודד אני צריך? אני לא רוצה להתקין codec pack כי על פי רוב חבילות כאלה דופקות ממש את המחשב ויש לי נסיון רע איתם. בזמנו התקנתי מקודד של וידומי והוא התנגש עם המשחק oblivion. 2. אם אצרוב את הסרטים ל DVD כ DATA האם הם ינוגו כראוי ב DVD? אפילו אם יהיה לי את המקודד במחשב, מי אומר של DVD יש אותו? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by eyalha,

שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by Y.R,

לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by roy_BB,

הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by GbeTech,

לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש XP

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Aviram,

בתכלס זה לא ממש קשור לוינדוס, אבל אממ.. שיהיה יש לי התקנה של ווינדוס בתוך כונן קשיח, ואני רוצה להריץ אותה.. עכשיו אין לי דיסק בשביל להריץ אותה דרך boot הדרך היחידה שעלתה לי לראש היא פשוט להריץ דרך הדוס.. שמתי דיסק של XP שיש לו בוט, ומשם עשיתי repair console כדי להגיע לחלון פקודות של דוס.. עכשיו שם הכל מסתבך.. אין לי מושג איך להריץ קובץ.. אני עובר לתקיה של ההתקנה של הוינדוס שאני רוצה להתקין, וגם כשאני עושה dir אני רואה את ה-setup.exe, אבל איך אני מריץ אותו? הוא כל פעם רוצה פקודה.. זה לא משנה אם אני אכתבו את כל הנתיב או אם אני ארשום setup.. הוא דורש פקודה מסויימת מישהו יודע? תודה =]

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by amit_amit,

תסתכלו על זה , ככה הויסטה הייתה אמורה להיראות. ואחרי השוואה לזה היא די עלובה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by 1900GT,

חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  22. בהרבה חברות וגם במחשבים הצה"ליים מקשיחים את הכוננים ובעצם מנטרלים אותם כך שלא יהיה ניתן להשתמש בהם(לא רואים אותם אפילו דרך המחשב שלי), רציתי לדעת איך עושים זאת ואיך מבטלים את זה. נ.ב. אני יודע בוודאות שלא עושים את זה דרך מנהל התקנים(device manager) כי שם הם מותקנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by or0126,

אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים