עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  3. שלום לכם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב חדש נייח HP Pavilion 550 בשלב האיתחול הכל תקין, כאשר המחשב מגיע לתחילת ההתקנה, בשלב בחירת השפה להתקנה, אין עכבר ואין מקלדת. למרות ששיניתי בביוס USB LEGACY עדיין חוזרת הבעיה ואני תקוע. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by nissim_y,

הוספתי את השורה הבאה בקובץ hosts כדי לחסום גישה לאתר מעריב (לדוגמא) אך החסימה לא מבוצעת ואני ממשיך להכנס לאתר צריך לעשות עוד משהו כדי לחסום גישה לאתר? :-* 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 maariv.co.il

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by henz12345,

יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by עילי,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by pro,

אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. דחוף!!! <כול שאלה שיש לך תשאל ותענה על גבי הפורום>

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  9. יש לי ווינדואס 7 ואני שונא שזה מחליף בין חלונות עליונים וברקע בגלל שהזזתי את העכבר על אחד מהם. תוכלו לעזור לי? איך אני מבטל את האופציה הדבילית הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by Some Thing...,

טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by e.s,

מה עושים עם קובץ שלא רוצה להמחק מהמחשב???

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  14. שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייח רגיל (יש את המפרט שלי בצד אם מישהו צריך לדעת נתונים) קיצור יש לי וינדוס ויסטה 64BIT במחשב ופתאום הוא עשה לי ריסט ונתן לי הודעת שגיאה של מערכת והיא ככה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. הכנס דיסק התקנה של וינדוס 2. בחר את שפת ההתקנה 3. לחץ על תקן מחשב. status: 0xc0000023 info: an unexpected error has occurred. זה מה שמופיע לי בעיקרון ניסיתי להפעיל את הדיסק שוב של ההתקנה אבל אחרי שהוא מתחיל לטעון קבצי התקנה הוא שוב מציג בעיה ועושה ריסט למחשב... חייב עזרה ממש ממש ממש דחוף..!! זה ממש קריטי ויש לי דברים חשובים במחשב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lidor_abo,

האם זה נכון שמחברים disk on key למשחב זה מוסיף זיכרון לזיכרון הראשי?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by The Ball,

הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. במחשב שלי מותקנת הגרסה הנ"ל של וינדוס 7 RTM והוא כל הזמן עושה ריסטרטים לאחרונה , ושמתי לב לכמה דיונים שאומרים שפג תוקף רישיון של הגרסה הזאת רציתי לדעת אם זה נכון ואם בגלל זה יש ריסטרטים כל הזמן יש לציין שאין הודעה כחולה , פשוט ריסטרט וזהו . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by menyd1,

שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by poltergeits,

אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  23. קרה לכם שלא הצלכתם להעתיק קובץ מסויים ע"י גרירה או ע"י גזירה והדבקה ? חלונות נסגרים לכם לפתע ? לא מצליחים להקליק על לינק באתר ? החלונות שלכם משתגעים ולא מראים את התוכן שלהם ? וכו וכו. יש לכם וירוס/סוס טרואיני בשם sndloader.exe. למידע: http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32agobotbv.html

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. נכנסתי להגדרות הגדרתי שיכנס למצב אוטומטי אחרי דקה (!) אבל בכל זאת הוא לא נכנס. אם אני עושה זאת ידנית הוא נכנס בלי בעיה... משומה באופן אוטומטי המסך לא נכבה ופשוט ממשיך לעבוד גם ללא תזוזה. וזה קרה אחרי שפירמטתי והתקנתי ווינדוס מחשב. יכול להיות בעיה בווינדוס או מה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחקתי אנטי ווירוס מחקתי כל מני תוכנות שחשבתי שהן קשורות. מה הקטע, נכנסתי להגדרות בווינדוס של האפשרויות צריכת חשמל והכל וכמו שאמרתי זה מוגדר על דקה וזה פעיל והכל טוב. ווינדוס שהתקנתי Microsoft Windows 7 Enterprise x86 Integrated December 2010-BIE

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. התקנתי אתמול וינדווס חדש עם SP2... משום מה לא הותקן לי המחשבון והצייר...יש מצב שאני יכול להוריד אותם מאיפשו? או דרך אחרת כלשהי?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.