עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיות שפגעות במחשב...(לא זה שהיא שתתקיף את מייקרוסופט) כי לשני חברים שלי שמחוברים אגב ברשת.... לאחד האט מאוד את המחשב עד כדי קריסה...ולשני בגלל שהוא היה ישן בכלל כל הזמן קרס.... כמובן שזה הסתיים אחרי שהם מחקו את התועלת והתקינו את העידכון...ובנוסף לא היה וירוסים אחרים כי יש להם נורטון אנטי וירוס מעודכנים...והם עשו בדיקה... מה אתם אומרים??? בגלל ה-MSBLAST (התולעת) או לא?

2. Started by amer22,

לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם? כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

6. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by amitbl,

Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  8. ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AtomiX,

אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. Started by Dmoney,

שלום לכולם!! יש לי מחשב Pentium 3 450mhz 256SDRAM. אז איזה ווינדווס כדאי לי להתקין בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים ותוכנות חדשות אבל שהוא לא יהיה כבד מדי על המחשב וכמובן שלא יהיו באגים (או שיהיו כמה שפחות...אחרי הכל זה מייקרוסופט..חח)?? אני מתלבט בין Windows ME ו-Windows 98 SE.... תודה

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by eliav-peretz,

יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by guyby,

אתמול סוף סוף הצלחתי להתקין שתי מע' הפעלה - ויסטה 32BIT מותקנת ראשונה - XP PRO 32BIT במחיצה שניה. עבדתי לפי מדריכים שהוצעו כאן, בכל מקרה זה לא היה פשוט. אחרי ההתקנה של XP עלה רק XP, הייתי צריך שוב להכניס את ה-CD של ויסטה ולבצע תיקון. אח"כ עלה שוב רק ויסטה. רק ע"י EASYBCD הצלחתי להתקין... ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  13. משום מה הייתי תמיד בטוח שזה המספר שמופיע לי אם לוחצים על "המחשב שלי" ועושים "PROPERTIES". אז זהו שלא . . . מוזר, אבל איני יודע כיצד לבדוק עם איזה קוד התקינו לי פעם את ה WINDOWS :s05: תודה חברים.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. איזה פעולות יש לנקוט לפני ביצוע האיחוי ? בתודה רבה.

15. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by ophir555,

אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by TomB,

חיפשתי ולא מצאתי איזכור לתוכנה הזו בפורומים, אז קבלו המלצה - AutoPatcher XP היא אוסף קבצים בגודל ~200 מגה, הכולל את כל העדכונים של מיקרוסופט שנעשו מאז SP1. כולל את העדכונים הקריטיים, העדכונים המומלצים, DX9, MP9, VM וכל העדכונים שלהם, כולל את הPowerToys ובנוסף תוכנות בונוס שלא שוחררו רשמית ע"י מיקרוסופט, אפשרויות לtweaks נחמדים של המערכת... בקיצור הכל. והכל עטוף בממשק נוח שנותן לך לסמן בדיוק מה אתה רוצה להתקין ומה לא. יעיל במיוחד לטכנאים, לכאלה שיש להם בעיות עם windowsupdate או סתם לאנשים שנמאס להם להיות מחוברים שעתיים לאינטרנטי אחרי כל התקנה של XP. בעיה אחת בתוכנה מבחינת הישראלים - היא תומכת אך ורק בגירסאות הXP באנגלית כך שמי שהתקין XP עם תפריטים בעברית, גם אם יש לו את ה…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Holy,

יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  22. Started by Liran -,

טוב אנשים אז ככה...יש לי כרגע Windows XP באנגלית עם תוספת לעברית ( HebPack )...הבעיה היא שכאשר אני מתקין ת'תוספת הוא מעביר לי הכל לעברית...ואחרי כמה ימים הוא משאיר חלק בעברית וחלק הופך חזרה לאנגלית...מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי למה זה ?! ואיך אני משנה ת'זה לעברית חזרה ושישאר ככה תמיד ?.. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by Avi952,

מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.