עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kukishin,

קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gabbay,

משום מה כאשר אני לוחץ על shut down המחשב סוגר את כל התכניות מגיע למסך יציאה מסיים אותו, מכבה את המסך אבל נשאר דולק איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by puuma,

שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by ilanB,

קניתי מחשב חדש אך לפני כשבועיים מערכת הפעלה Vista Home Primum בין השאר מותקן עליו DVD של Pioneer DVR 112D שעבד בלי בעיות. פתאום היום הוא נעלם מהמחשב שלי, בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה שהדרייבר לא עולה. עידכון דרייבר לא עוזר, הוא מחפש את cdrom.sys שנמצא בתקית דרייברים ועדיין לא מזהה. הDVD נפתח ונסגר רק לא מזוהה על ידי המערכת. רעיונות? לקחת אותו לטיול ב KSP ? ??? תודה וחג שמח אילן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?

9. Started by eid101,

שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. אסביר: אני רוצה להגביל את המחשב בבית שיסכים להשתלטות רק מהמחשב של המשרד שלי.( לשני המחשבים כתובות IP קבועות.) האם ניתן לעשות זאת על ידי REMOTE DESKTOP של XP?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by genia,

/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  16. ענקית התוכנה שופכת אור על השיטה שבה היא מתכננת לנקוט בכדי לעדכן מעל למיליארד מחשבים במסגרת השקתה של חלונות 10, החל מסוף החודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%91%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  17. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AdamS,

למחוק, תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AmitT,

לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Vega,

גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום לכולם כיום מותקנת על המחשב שלי ווינדוס אקס פי פרופשיונל סך הכול אני מאוד מבסוט מהווינדוס, אבל יש משחקים שלא תומכים יותר בווינדוס אקס פי וגם בווינדוס אקס פי אי אפשר להתקין בצורה חוקית דיירקט איקס 10, אז אני רוצה דואל בוט ולהתקין גם את ווינדוס 7 אני יודע איך לעשות את זה השאלה שלי האם זה יכול לגרם נזק לווינדוס אקס פי באיזהשהי צורה לאיטיות או למשהו אחר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by xtract1,

קראתי פה הרבה דיונים לגבי עניין הPF אבל אני מודה שעדיין לא הבנתי מה מומלץ... אני מחפש ביצועים כמה שיותר טובים ויש לי 1 גי'גה זיכרון DDR1.. הPF שלע כרגע הוא 1534 שזה מה שרשום שמומלץ ע"פ המערכת... זה נשמע לכם בסדר? בהתחשב בכך שלא אכפת לי שזה תופס לי מקום בHD.. חלק אומרים שמומלץ פי 1.5 מהזיכרון הפיזי שיש לך חלק אומרים להוריד ל200-300...בקיצור..למישהו יש תשובה (יחסית) חד משמעית ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.