עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by dj_horse,

שלום! רציתי לשאול איך ניתן להפעיל את הפקודות הקוליות תודה.

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by atomic rooster,

היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by Avi952,

מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  6. מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D

7. Started by erezuz,

מה קורה פה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by idang,

שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by yfbr,

הרבה פעמים אני מקבל חלון שמודיע על Script Error ומציע לי לעשות Debug. איך ניתן למנוע הופעת חלונ זה ? מצורפת תמונת חלון השגיאה וכן תמונת Option -> Advanced.

10. Started by orengreen,

Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  11. אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  12. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  13. אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  14. התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by rjjb7,

לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?

16. Started by Lethal_Acid,

יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם

17. Started by gopher,

אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Vaknir,

האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  19. שלום לכולם, כול פעם כשהמחשב עולה אני מקבל servproc.exe ERROR ניסיתי כמעט כול SPYWARE ,ADWARE אפשרי ושום דבר לא הצליח יש למישהו רעיון ? אני גם מקבל עוד הודעת שגיאה ECSQDMN.EXE לפניי ההודעה של ה servproc.exe אשמח לקבל עזרה

20. Started by barfadida,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  21. וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  22. האם יש דרך לבטל באופן מוחלט את הצורך בסיסמה ב - WIN XP PRO? למרות שאני נכנס להגדרות משתמשים ומבטל את הסיסמה, כל פרק זמן מסויים אני מקבל את ההודעה הקופצת שאומרת לי שהסיסמה שלי עומדת לפוג ושאני צריך לחדש את הסיסמה. אני מחדש אותה ומבטל אותה ישר אחר כך - אבל זה שוב חוזר... האם יש דרך לבטל את הסיסמה כליל?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by caeyal,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים