Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
זה רושם WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM is missing or corrut מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מהתחלה? :please: :please:
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
איך אני יודע אם המחשב שלי תומך 64bit בוינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
וניסיתי הכל, איפסתי את ההגדרות, הורדתי את האבטחה למינימום. לא יודע מה לעשות. חוץ מרעיון אחד שאני לא יודע אם הוא ישים וזה להתקין אותו מחדש(לך תמצא, במייקרוסופט יש רק לXP). אם יש למשהו רעיון אחר אשמח להיעזר בו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-