עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by udi,

הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by BABA_Z_Z,

יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Vortex,

זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  4. ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by eli33,

מקוה שזה הפורום הנכון..(אם לא שיעבירו) לא יודע איך להסביר בדיוק אבל קרה לכם פעם שרשמתם משהו ואז הייתם צריכים לתקן וחזרתם את הסמן אחורה בשביל להוסיף כמה אותיות ואז זה פשוט מוחק לך את האות שלפני ומחליף אותה באות שרשמת זה קרה לי היום בביצפר ואני לא זוכר איך מסדרים את זה אז אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

9. אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  11. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  13. קפצה לי הודעה לשם כיווץ המיילים באאוטלוק אקספרס. לחצתי אוקיי. לאחר הכיווץ גיליתי להפתעתי כי כל המייילים של 2007 בsent items נעלמו. ניסיתי לחפש ארכיוו או משהו דומה אך לשווא-אני לא מוצא. אני ממש חייב שיהיו לי את כל המיילים ששלחתי. מה שמצחיק זה שנשמרו כל המיילים של השנים הקודמות למעט 2007. בעמודה משמאל בה רשום sent items inbox לא מופיע שום סעיף המעיד על משהו הדומה לארכיון..כבר כמעט התייאישתי. ולמה רק בsent items נעלמו לי המסמכים ולא בשאר

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by KF,

יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים? בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!

17. Started by LIgor86,

שלום, בקשותי לפטופ של DELL מעבד I3 ןחלונות 7 מותקנים עליו. לאחרונה יש לי בעיות עם המערכת הפעלה. 1. המחשב עובד ממש ממש לאט. 2. פעם אחת הופיע מסך כחול והמחשב עשה לעצמו RESET. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  18. היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :

21. Started by mironm,

במשחקים למשל אחרי שהתקנתי את האקספי התחילו לי להיות פינגים 150 בארץ ב98 הם היו 40. השאהל שלי האם האקספי עושה את הבעיה או שזו חברת הכבלים ואם כן האקספי עושה ת הבעיה האם יש פיתרון לכך?

22. (ynet)לכתבה windows update

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by ysar,

כשהכל היה טוב היה מותקן XP SP1. בטעות התקנתי בנוסף (לא ע"י UPDATE אלא ע"י INSTALL ) SP2 . עכשיו כשהמחשב עולה אני צריך לבחור. גרסא אחת הכל כמו קודם, בגרסא החדשה, כמו מחשב חדש- שום תכנה לא מותקנת שום SETTING שהיה קודם לא נשמר. את החדש אני רוצה להעיף. איך לעשות זאת בלי לפגוע בכלום?? תודה!

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by yakir_natan,

איך אני מתקין את זה?????? אני כל פעם מנסה וזה נתקע לי באמצע

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by arikheilig,

במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.