עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!

2. יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  3. אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה) איך אני פותר את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by guy_shalev,

שלום יש לי WIN 7 ultimate 64 , וכאשר אני לא משתמש במחשב כמה זמן (הוא עדיין דולק) המסך נכבה אוטומטית (כרגיל), ואז כשאני משתמש בו שוב רק העכבר מגיב אבל כל שאר המחשב לא. השעה במחשב עדיין תקועה על הזמן שבו המסך נכבה, ולוקח 5-10 דקות עד שהמחשב חוזר לפעול כרגיל. זו פעם ראשונה שזה קורה ולא היה שום שינוי או התקנה של תוכנה חדשה. אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.

6. אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by aviram_hi,

שלום! יש לי בעיה עם התוכנה יוטורנט, אחריי כמה דקות הפעלה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לבן דוד שלי הייתה את אותה בעיה, והוא פתר אותה ע"י ריפייר. הכנסתי תדיסק של ווינדוס, עשיתי ממנו בוט, אך כשרציתי לעשות את זה בדרך שהוא עשה(שאחריי בדיקה קטנה הרבה יותר פשוטה) הוא לא נותן לי. אני מתכוון לדרך שבמסך של התחלת הבוט לחוצים Enter, כמו שמתקינים ווינדוס חדש, ואז מסכימים להסכם, ולוחצים R. המחשב פשוט לא מציג לי את האפשרות הזאת. מה הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה? המערכת שלי הWindows Xp Proffesional SP3, והדיסק זהה בהכל, גם בגירסאת Service pack. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by oded6188,

אם אני רוצה לשים תמונה במקום הרקע במסך הזה: http://img242.imageshack.us/my.php?image=scdd9.jpg איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  10. היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  12. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by BABA_Z_Z,

יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by maryyossi,

מדובר במערכת הפעלה וינדווס 7 קיימים אצלי שני מסכים אחד מסך מחשב פשוט והשני טלוויזיה של MAG 32" אני רוצה לעבוד עם שני המסכים הללו בתצורת הרחבת מסכים (שעל מסך אחד יהיה שולחן עבודה ועל השני יהיה המשך שלו ) ברגע שאני מחבר את הכבר HDMI /DVI שני המסכים הופכים שלחור ולא מקבלים שידור החלפתי גם כרטיס מסך מ גיפורס 9800 ל8400 רק כדי ליבדוק ושו דבר לא ישתנה למישהו יש אולי רעיון מה זה רפשר גם בפלאפון למקרה הצורך 0545549894 יוסי

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by fofo66,

צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by Grihan,

יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by PeaS,

המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  18. שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by tdavidi,

היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by nissim_y,

במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by AMD-Z,

יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by dids22,

it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

רכשתי הארד דיסק חיצוני של WD 320GB בגודל 3.5'. כאשר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו כ 4GB זה לא התאפשר. מה עלי לעשות? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by Vega,

אני זוכר פעם שהייתי בכיתה ה' או ו', ואמרתי בחדר מחשבים ש-Windows גרוע וזה... אז אחד מי"ב אמר: "לא, אתה פשוט לא יודע להשתמש בו נכון ולשמור עליו.". עכשיו אני בכיתה ט' (לכל המעוניין בדבר), וחשבתי על זה די הרבה.... רציתי לדעת, מה אתם עושים כדי לשמור על המחשב שלכם, שימשיך לפעול כמו חדש/כמו אחרי פירמוט? הרעיון מאחורי הת'ראד הזה הוא בעצם לנסות להסביר לאנשים כיצד לשמור על המחשב שלהם חלק. 1)אני אישית שומר על המחשב שלי בכך שאני לא מתקין תוכנות שידועות בכך שיש להם Spyware, כגון Kazaa וכו'. אני משתמש בקאזה לייט ושאר ירקות. כמו כן, אני מחפש בגוגל ביקורות על תוכנה מסוימת לפני שאני מתקין אותה. Google search: Program Name + Spyware - זה המבחן הכי טוב לדעתי. 2) הרבה(!) מקום בכונן C:…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.