Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה Windows 8 Pro על טאבלט, ויש דבר אחד שמציק לי; אין לי דרך לכבות את התצוגה מבלי לכבות את המחשב דרך כפתור חיצוני(אני לא רוצה להכנס לתפריטים בכל פעם שאני רוצה להניח לרגע את המכשיר). האם יש דרך לגרום ללחצן ההפעלה(החיצוני) לכבות את התצוגה בלבד? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשנות את הפעולה מכיבוי לשינה(Hibernate), אבל זה מסרבל את ההפעלה מחדש. הכוונה שלי היא שברגע שלוחצים על הכפתור, המסך ייכבה, וכשלוחצים בשנית המסך יידלק ויופיע מסך הנעילה. תודה מראש, דודי.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים תמונה במקום הרקע במסך הזה: http://img242.imageshack.us/my.php?image=scdd9.jpg איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
-
כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד טוב על ה-WINDOWS XP PROFESINAL שברשותי. על איזה ספר הייתם ממליצים לי ואיפה אפשר להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375302&sid=127 אם אתם שואלים אותי,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |:
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את מיקום תיקיית users, ובמדריכים שראיתי נאמר לאתחל את המחשב מהדיסק של win7 ואז לאחר השלב של בחירת השפה אמור להופיע לי החלון הבא (כמו בקובץ המצורף) ואז לבחור windows repair הבעיה היא שכאשר אני עולה מהCD ובוחר שפה ישר מופיע לי המסך של partintions ובאיזה אני רוצה להתקין ולא מופיע לי המסך שאני צריך? מה אפשר לעשות בנושא?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-