Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום , אני כרגע במחשב של אחי... התקנתי אתמול את ה Vista Transformation Pack 6.0 הכל עבד מצויין , כיביתי תמחשב שיצאתי עם חברים ושחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב אבל במסך של ה welcome לפני השולחן עבודה המחשב עושה ריסט.....לא עולה.... זה קורה לי גם כאשר אני מנסה במצב בטוח.... יש לי כל כך הרבה דברים חשובים במחשב ואני לא יכול לפרמט....יש לי שם עבודות גמר והכל , אתם חייבים לעזור לי!! אני מתחנן!!!! זה הלינק להורדה של החבילה http://www.soft32.com/download_3720.html
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי אתמול ויסטה וכשאני מחבר דיסק און קיי הוא מזהה אותו, מנסה להתקין דרייבר והוא לא מוצא, הוא דורש דיסק
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בהתקנת WINDOWS על לפטופ חדש של ASUS (VivoBook PRO), כשאני מגיע לשלב של חיבור רשת אלחוטית, הוא לא מזהה אף רשת (מחשבים אחרים כן מזהים). אין לי אפשרות להתחבר לרשת קווית... וההתקנה תקועה... איך אני מתגבר על זה? *** עריכה *** כבר ניסיתי את הפתרון הזה: [Notebook] Troubleshooting - How to fix no Wi-Fi network connectivity when installing Windows 11 | Official Support | ASUS USA זה לא עזר. רשימת הרשתות ריקה, ואין לי את האופציה לדלג....
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 2 followers
-
-
-שלב אני יודע ראשון אני מכניס את כתובת הדוא"ל שלי, שקיבלתי מהספק ( NETVISION ) -שלב שני הוא שואל-" שרת הדואר הנכנס שלי הוא שרת" |POP3\IMAP| (תיבת בחירה, מה לבחור?) "שרת דואר נכנס (POP3 או IMAP)" ____________ (תיבת טקסט מה לכתוב?) " שרת דואר יוצא (SMTP)" ___________ (תיבת טקסט לכתוב?) בבקשה תעזרו לי למלות את השלב השני, את ההמשך אני יודע כבר לבד.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ששלום לכולם יש לי את הסייד בר שלויסטה וה rss המובנה משום מה לא קורה אתרים שאני מצוות לו מה אתם ממליצים אולי אני לא עושה משהו טוב ???
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים תמונה במקום הרקע במסך הזה: http://img242.imageshack.us/my.php?image=scdd9.jpg איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-