עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור תודה מראש

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Notter,

הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by alex28,

חברים תעזורו לי בבקשה יש לי מסך כחול אני לא יודע מה הבעיה http://img99.imageshack.us/img99/3079/dsc01225h.jpg אך אני יכול לפתור את בעיה תודה חברים על עזרה שלכם

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by barfadida,

שלום לכולם, יש לי בעיה שמאז שהתקנתי SKYPE, התחילו לי צרות בשמע של המחשב. כשאני אומר בעיות זה רעשים לא רצויים בתוכנות דיבור (VENT) כל מיני פיבים כאלה כשאני מדבר. רעשים לא רצויים במשחקי אונליין (בעיקר CSS). ובכללי אני מרגיש שמשהו לא תקין. אני רוצה לדעת איזה הגדרות אני צריך לשים בהגדרות שמע אצלי במידה ואני משתמש באוזניות: משולב בווינדוס 7. כשאני מדבר על הגדרות אני מדבר פה שאפשר לשחק עם "הגדר כברירת מחדל" או כל דבר אחר שצריך להיות בהתאם לציוד שלי: תמונת מסך של הפאנל הגדרות שאני מתכוון אליו:http://www.siz.co.il/view/tywqmnwgw1kz.jpg.htm (אני לא מצליח לשים פה את התמונה לא יודע למה, בכל מקרה זה התפריט שנכסים להגדרות - לוח בקרה - חומרה וקול - קול) שבוע טוב ותודה מרא…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. אהלן. לפני שבוע+ התקנתי על מחשב ישן windows7. בחרתי ערכת נושא מהמובנות ומשום מה רק היום שמתי לב שהם לא מתחפות. יש בעיה חמורה יותר אי אפשר לשנות רקעים. רק רקעים שמגדירים מהדפדפן. חיפשתי בגוגל והבנתי שהבעיה היא גם בXP והפיתרונות לא עזרו (או שלא הבנתי אותם כי זה התעשקות ברגיסטרי). וגם שמעו, למחשב יש gefurce mx4000 והוא לא תומך AERO. מה שמבאס זה שהערכת נושא התכלת אי אפשר לפחות לשנות את הצבע שלה למישהוא יש פתרון?. כי לפחות בויסטה זה לא היה נורא כי לא היו שמים לב לזה. (אני מדבר על פיתרון שלשנות את הצבע לא להפעיל AERO). אגב גם התפריט של הגאדג'טים לא נפתח. יש לי פיתרון אחד-לפתוח משתמש חדש. אבל אז לגבי האוטלוק אני יודע רק להעביר את הקובץ נתונים אבל אני יצתרך לסדר מחדש את התיקיות נ…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?

12. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  13. שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by coolspot,

בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by BMW~M6,

שלום, כי פשוט יש לי XP HOME חוקי, ואני לא יודע אם להעדיףאותו על ה XP PRO שיש ברשותי שהוא גם חוקי. לכן נא לענות לי על השאלה בכותרת תודה

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  20. Started by TheTech,

בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. החרא הזה חסם לי את ה Task Manager , חסם לי את הריג'סטרי , חסם לי אפילו את הכיבוי של המחשב... הכפתור נעלם ! יש לי את הFW החרא של וינדוס ואנטי וירוס של נוד שכניראה לא עשה את העבודה שלו מה אפשר עוד לעשות ?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  24. יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by CyAn1de,

שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…

• 10 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.