עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני יומיים התקנתי windows 7 x64 על המחשב שלי, לאחר תקופה ארוכה שהיה לי את גירסת ה-32 ביט. ההתקנה עברה חלק, וגם העדכונים, אך כשניסיתי להיכנס לדפדפן לאתרים של 'https' הדפדפן כותב "the site's security certificate is not trusted!" באקספלורר הוא מציג בעייה דומה "The is a problem with the website's security certificate". מחיפוש ארוך באינטרנט הבנתי שזה בדרך כלל קורה למחשבים במשתמשים בפרוקסי, או למחשבים שהשעון והתאריך לא מכוונים בהם, אבל אצלי התאריך בסדר גמור ולא משתמש בשום פרוקסי. אודה לכם אם תוכלו לעזור בהקדם תודה מראש, תומר

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by שגיב,

שלום ולילה טוב לכולם יש ברשותי מחשב נייד עם ויסטה ואני רוצה לעבור ל XP, עכשיו שההתקנה עולה של ה XP הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח אז ביררתי בכל מיני פורומים מה הסיפור הזה והבנתי שצריך להכניס דיסק של המערכת הפעלה ויסטה ולמחוק את כל המחיצות עכשיו השאלה שלי אם זה בטוח הפיתרון או לא תודה רבה לעונים בברכה שגיב

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by IlyaN,

אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by barhanin,

שלום חברים הורדתי היום את הגרסה האחרונה של WIN7 הקובץ ירד לי אחרי זמן מה הקובץ שוקל 2.35 G אבל שאני פותח אותו יש שם סה"כ קובץ מסמך טקסט של 135 קילו בייט השאלה המתבקשת1 איפה הWINDOWS?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by aviram20,

היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by kudish,

זה רושם WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM is missing or corrut מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מהתחלה? :please: :please:

9. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

10. אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Mozeliko,

היי תוכנת הורדה (utorrent) עושה לי בעיות (נותנת הודעה - access is denied), ומחיפוש ברשת הבנתי שזה כנראה קשור לעניין הread only של התקייה אליה התוכנה מורידה את הקבצים. ניסיתי לבטל את הread only הזה, אבל לא מצליח לי. האם הכיוון הזה בכלל נכון או שזה משהו אחר ? אם כן, אז איך בדיוק צריך לעשות את זה ? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעון ניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציה יש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ? והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  16. מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by crabrocket,

שלום רציתי לדעת אם מחשב מיני נייד כמו זה: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7727764 יוכל להריץ את ווינדוס 7 בצורה חלקה(אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל2gb)? (לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לא)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Kak,

אהלן. התקנתי לאחרונה windows 7 אינטרפריז (גם בתור טכנופוב מוצהר אני שמח לציין שמדובר במערכת נחמדה ואמינה ביותר, ישר כוח מייקרוסופט ) בכל מקרה, לא מצאתי דרייברים שמותאמים לווינדוס, ועד כמה שהצלחתי לראות עד עכשיו, גם אין לי צורך בהם (הכרטיס מסך [VIDIA GeForce 8600 GT] פועל מעולה, דווקא אחרי שניסיתי להוריד דרייבר שהווינדוס המליץ עליו הכל התחיל להתקע ונאלצתי להסיר) גם הסאונד פועל לי, עם בעיה אחת, רק שני הקדמיים והסאב מתוך ה6 פועלים (5.1 של creative) בXP הגדרתי דרך הדרייבר למחשב שיש לי 5.1, ב7 עדיין לא גיליתי איפה עושים את זה. הצעות? (כמעט שכחתי - כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus msi p965 neo) ---עריכה--- טוב, מצאתי גירסה של הדרייבר שמותאמת במיוחד ל7 ושם כבר הגדרתי. ת…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)

20. Started by yak,

האם אפשר להתקין את שניהם על דיסק אחד במחיצות שונות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by Notter,

הורדתי את הדמו של המשחק painkiller מהאתר של Nvidia זה קובץ exe, וכשהפעלתי אותו אז נפתח כזה חלון קטן שנראה כמו ms-dos שנעלם תוך שניה ועכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ, בטענה שיש תוכנה שמשתמשת בו... אז הלכתי ל safe mode, ועדיין אני לא יכול למחוק אותו! נורא מעצבן, אז איך מוחקים את זה? ואני לא חושב שיש כאן משהו שקשור לוירוס, כי הורדתי את זה מהאתר של Nvidia כמו שאמרתי

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  23. שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by orengreen,

Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.