עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ABS,

בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yan,

רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. התקנתי Windows XP Home גרסה עברית ואני רוצה לשנות את כלללללללללל המראה של הווינדוס שייראה כמו גרסה אנגלית. זאת אומרת שבמקום שיהיה "התחל" בצד ימין למטה אני רוצה "start" בצד שמאל למטה, את כל התפריטים כל השמות הכל באנגלית. איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק. אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by gabig12,

לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by allammo,

כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by langa,

הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  8. הוא נתקע ה VERIFEING DMI DATA POOL, ההודעה בביוס לפני שהוינדוס עולה כשהכל תקין. לוח - GAX58 UDR3. כבר יצאה לי הנשמה מתיסכול...

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  9. 1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהחליף את ויסטה לXP אבל שאני מתחיל את התהליך של הפירמוט המחשב לא מוצא את הSATA ולא נותן לי לפרמט מה לעשות תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by tic0n,

עשיתי ריסט למחשב, הcheck disk עלה והייתה רשימה ארוכה של דברים שכביכול הוא תיקן, אבל הוא נתקע באיזה קובץ אחד. מאז אני לא מצליח לעשות check disk... זה תמיד נתקע. מיד אחר כך מתברר שהמשתמש שלי נדפק וכל בdeskop נעלמו... זה כאילו עכשיו פירמטתי והפעלתי את ווינדוס מחדש. דבר זה קורה כל פעם שאני עושה ריסט... בקצרה, כל פעם שאני מאתחל את המחשב הוא עושה כאילו הוא עכשיו פירמט את עצמו (הוא לא מוחק כלום, רק את הcookies). מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by skywalker13,

יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by מאור247,

אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. החלפתי היום ללוח אם חדש. ומדובר ב-Win XP SP2 Pro Heb. עכשיו, מה שקורה זה שהמחשב נדלק, מתחיל לעלות, ובשלב שרואים את הסמל של הווינדווס באמצע המסך עם הקו התקדמות הכחול הזה הוא מתקדם לכמה שניות, ואז נתקע ומתחיל את הבוט מהתחלה. ניסיתי לעלות ב-SafeMode ולאחר טעינה של איזה 10-15 קבצים הוא אומר שחסר לו איזה קובץ ואי אפשר להמשיך. אז החלטתי לעלות מהדיסק התקנה של הוינדווס ולעשות לו REPAIR. מה שלא ממש הלך. שיניתי את סדר הבוט בביוס. הדלקתי מחדש עם הדיסק בתוך הכונן. והמחשב סירב לעלות דרך הדיסק. ניסיתי כמה פעמים. לשנות טיפה הגדרות. כל מני. וכלום לא עבד. יש למישהו רעיון איך אני מעלה את המחשב חזרה? תודה רבה לכל העוזרים, פיטר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד בעזרת דיסק און קיי (אין לי בו כונן דיסקים) והגדרתי בBOOT שהמחשב יעלה קודם את הUSB ואז את הוינדוס אבל הוא לא מצליח לעלות את הUSB, כלומר יש לי מסך שחור שתקוע ולא מעלה כלום (חובה להוציא את הדיסק און קיי ולעשות ריסטרט על מנת שיעלה הוינדוס) מה לא עשיתי טוב? - הפורמט של הוינדוס שיש לי בדיסק און קיי הוא ISO. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ofeky1,

שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Inspector,

אז לצערי (בינתיים) התקנתי XP אורגינל בכסף מלא. למה לצערי? כי המון תוכנות חשובות לא עובדות. אז מה עשיתי? קניתי הרד דיסק חדש ועליו התקנתי את ה-XP ובהרד דיסק הישן יש לי את התוכנות החשובות עם ה-WIN98 והשאלההההההה איך אני גורם למחשב לבחור מערכת הפעלה כשהבוט עולה? נתונים ה-XP גירסת שידרוג. ההרד דיסק הישן עם ה-98 מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדדיסק עם ה-XP לא מחובר. וההרד דיסק עם ה-XP מסוגל לעלות בזמן הבוט כשההרדיסק עם ה-98 לא מחובר.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by XDude,

שלום, יש לי HD של 80 שמחולק ל2 מחיצות והתקנתי על אחת XP שפעל מצוין שנה ומשהו ועכשיו עשה לי בעיה שעליה אני לא יפרט... בקיצור בשביל הפיתרון חשבתי להתקין XP חדש ומתוכו לפתור את הבעיה של הישן ובטעות התקנתי את הXP החדש על אותו מחיצה של הXP הישן ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הXP הישן! אפילו לא עולה לי מסך בחירה בין שניהם! יענו במחיצה אחת מותקנים שני וידוסים ביחד ואני רוצה לדעת איך אני מחליף מאחד לשני? שניהם זה XP SP1 והמערכת קבצים היא NTFS.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  22. ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by huber,

בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mic3mic4,

אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.