עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MindReflection,

אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by kobipk,

מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit xp או 32bit על מעבד quad q6600

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. לחבר שלי יש 4 ג'יגה זיכרון במחשב ,עכשיו, השאלה היא האם הם ינוצלו על מערכת ההפעלה Visa 32bit ? מאחר ושמעתי שיש בעיות אם גרסת ה 64BIT. ואם הם לא יונצלו במלואם, אז כמה זיכרון מתוך ה- 4 ג'גה זכרון ינוצל בערך(ב-VISTA 32 BIT)?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by zx1993,

עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  5. Started by s.os,

טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  6. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gavriel_e,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  8. Started by M-a-T-a-N,

כל הזמן שהייתי לוחץ על קובץ להוריד אותו היה נפתח לי השמירה בשם והייתי בוחר איפה לשמור ועכשיו שאני לוחץ זה שומר לי אוטומטית בתיקיה זמנית איך אני מחזיר את זה סימנתי את ה - וי כמו סתום יאלה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Buffer,

היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oded6188,

אחרי העתקת הקבצים, המחשב עושה לעצמי ריסטרט, ואז כותב: Verifying DMI POLL DATA, והוא נתקע על המסך הזה ולא ממשיך לעבוד מה יכול להיות הביה? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by Jeka90,

יש לי מצגת פלאש ואני רוצה שהיא תהיה השומר מסך שלי. איך אני עושה את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by AdamS,

היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. קיבלתי מתנה עותק (חוקי) של Vista Ultimate ואני מתלבט האם להתקין אותו במקביל ל-XP. האם צפויים להיות חסרונות מהותיים? אין לי צורך במשחקים או בשטיקים של Aero. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ועבודה על צילומים.

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by rollita,

במסגרת רצף הבעיות השבועיות שלי עם ווינדוס (שגם פירמוט פעם בשבוע לא פותר) נתקלתי היום בבעיה חדשה: לחיצה על explorer.exe לא פותחת את הדפדפן (לא בקיצור הדרך על שולחן העבודה, ולא כשאני ניגש ישירות לתיקיה). לעומת זאת אם אני אפתח תיקיה כמו my computer ואשנה את הנתיב למעלה לכתובת אינטרנט כלשהי הדפדפן יעבוד סוכר. אז מה יכולה להיות הסיבה שמונעת מהאקספלורר להיפתח כמו שצריך בדרך הרגילה???

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by yotamk,

שלום, אני רוצה להשתמש ב"מתזמן המשימות" בויסטה (גירסא עברית - home premium) ע"מ להריץ תוכנה באופן אוטומטי פעם ביום. לא משנה מה אני עושה שם אני מקבל את ההודעה "משך הזמן אינו חוקי". יש למישהו רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by samigol,

מישהו מכיר דרך להכנס למצב ms-dos לפני שנכנסים לwindows

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by Kazuma,

רציתי לדעת לגבי טכנולוגיית ה Aero ו ה 3D בווינדוס וויסטה, החלונות השקופים וכל האפקטים. האם אני אתרגל לזה ואשתמש קבוע ברגע שאקבל את המחשב החדש או שאני אמצא את עצמי חוזר לתצוגה רגילה מהר מאוד?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200 (בתפריטי המשחקים). בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר, דרך הDisplay settings וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by siin,

בהנחה שיש לי לפחות 4 ג'גה זיכרון פיזי ובהנחה שניתן ליישם זאת. (מחשב דולק קבוע!!) ביטול קובץ החלפה/זיכרון וירטואלי. טעינת כל האיתחול ישירות לזיכרון. (אולי יש צורך להפוך את הזיכרון לכונן וירטואלי?) אני רוצה להגיע למצב שהכל יעבוד בסביבת הזיכרון כדי להאיץ את מהירות העבודה במחשב. הפניה לדיסק תהיה אך ורק לטעינת נתונים, שום דבר לא יכתב לדיסק או יעבוד מולו/איתו, למעט הכרח כמו טעינת קבצים מהדיסק ואו כתיבת נתונים לדיסק לצורך שמירה. בעיה: בהנחה שניתן ליישם זאת, מה יקרה אם ארצה לאתחל את המחשב? כשמאתחלים את המחשב המערכת מבצעת שמירת נתונים ואז מאתחלת, לאן ואיך ישמרו הנתונים באיתחול? בקיצור, מה הן היתרונות ומה הן החסרונות ואיך ניתן להתגבר עליהן?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by et_gershon,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לפצל מחיצות בוויסטה כי פרטישן מג'יק אינו תומך! איתי.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  23. היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by QQQ,

הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by charm,

שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים