Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי דיסק קשיח ב NTFS ו(של חבר) והבאתי אותו למחשב שלי עם WIN XP PRO כשאצלי זה FAT32, איזו דרך יש כדי לחלץ משם מידע מבלי לפרמט\לפגוע בתוכן הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה ....יש לי איכסה (VISTA) לצערי כאשר אני מעלה את שולחן העבודה אין לי סמלילם. כל דבר אחר עובד כמו שצריך כפתור START הוא עובד וגם פס התחתון תקין גם כאשר אני גורר סמלילים לשולחן העבודה הם לא מופעים שם. כל התוכניות עובדות כסדרם. מדובר במוצר חוקי לחלוטין. תודה לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים. הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביט לא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל. ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש. עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי? בתודה בן.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה כמו שזה מרגיז בטרוף שאני לא מצליח להבין איך לעזאזל אפשר למחוק אייקון שמתמקם לך בשולחן העבודה ולא מאפשר בשום דרך וצורה למחוק אותו ומה שניסיתי זה ככה.... אקדים ואומר שאני משתמש בתוכנות הבאות כולם מעודכנות כולל עידכוני חלונות internet sececurity,anti virus,spybot,ad-aware,reg clean נורטון שם האייקון הוא....free aol & unlimited internet.url אוקי אז ניסיתי ככה לחיצה ימנית עליו מאפשרת רק יצירת קיצור דרך לחיצה ימנית בשולחן העבודה וסימון arrange icons by ואז ביטול הסימון lock web items on desktop במצב safe mode with c-p בתיקייה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא וחיפשתי גם קבצים מוסתרים,מערכת,וכי"ב בסייר חלונות הדגשה שלו ולחיצה על delete לא עושה כלום הוא עדיין שם…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי במחשב windows 8 ואני רואה שהוא תופס את רוב המקום של הכונן C. יכול להיות שהווינדוס 8 שוקל כמה עשרות ג'יגה? יש לי בכונן גם program files וגם (program files (86 ככה זה אמור להיות? ויש אפשרות להגדיל את הנפח של כונן C בלי לפרמט את המחשב? ועוד משהו (שאני יודע שלא כ"כ קשור אבל חבל לפתוח עוד אשכול) האם אפשר למחוק את האנטי ווירוס של מייקרוסופט ולהתקין במקומו אחד אחר? ואם אני לא מצליח להתקין במקומו אחר איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-