Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קטנה כיצד אני הופך WIN XP PRO בעברית (הותקן כך במקור ללא MUI) לWIN XP PRO באנגלית????
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זוכר שלפני שחלונות 7 יצאה, היו שמועות על אפשרות לקנות שדרוג ל3 מחשבים ביחד במחיר נמוך יחסית. מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד חדש של HP מדגם DV5269EA שנקנה לפני חודשיים. לפני כשבועיים עשיתי עדכונים למערכת ההפעלה דרך האתר של מייקרוסופט, ביניהם התקנתי את IE7 וWM11, הווינדווס חוקי לחלוטין, בין היתר התקנתי את OFFICE 2007 ועוד מספר תוכנות שיצאו להם עדכונים כמו WINAMP וכדומה. לאחר העדכונים שמתי לב למספר בעיות מוזרות מאוד, 1 - זון אלארם מקפיא את המחשב לגמריי מדיי פעם כשקופצת הודעה לאישור גישה לאינטרנט לתוכנות. 2 - כשאני לוחץ על הלחצן המהיר שנמצא במקלדת שאמור להשתיק את הסאונד המחשב קופא אבל קופא בצורה כזאת שהעכבר זז, רואים ששורת המשימות מתפקדת, האייקונים זזים ומתעדכנים, כשאני לוחץ על לחצן חלונות במקלדת נפתח לי תפריט התחל אבל אין לי אפשרות לעשות כלום, לא עם המקלדת ולא עם העכבר,…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אתפ מכירים את הicon של השולחן עבודה שנמצה בסרגל כלים (זה עם ה"התחל"\start ) ושלוחצים עליו אז הוא ממזער את כול החלונות או ההפף אז אני צריך אותו הוא נעלם לי ואני לא יודע איך אני מחזיר אותו אז אם מישהו יכול בבקשה להביא לי אולי את הכתובת של ה icon הזה שני ימצא אותו דרך ההפעלה או איזה שהיא דרך אחרת
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה המיפרט: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 לא יודע אם זה ישנה משהו אבל אני מחליף את הכרטיס מסך GeForce 7600GT ומגדיל את הRAM ל1024 MB. וגם יכול להיות תכרטיס קול. הויסטא יפעל בו? ועוד שאלה, נכנסתי עכשיו סתם לאיזה אשכול והיה כתוב שהגירסאה שכבר יצאה לא תהיה שונה בכלל מהגירסא שתצא בסוף ינואר, אז למה מחכים לגירסא שתצא בינואר?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הנושא בעצם אומר הכל.. יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל. אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין.. ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט.. זה קצת מעצבן.. אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני? אשמח לתשובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
הנה הבעיה המזורגגת שלי !!! כולה, אוקיי, כולה רציתי לשנות את הסמל של התיקיות במחשב. עכשיו, משום מה, דרך ה folder option --> file types, לא יודע איך, אבל קרה שאני לא יכול לפתוח תיקיות - מה שקורה זה שכל פעם שאני עושה דאבל-קליק כדי לפתוח תיקייה, הוא פותח לי חיפוש למשל, או ווינאמס לדוגמא. (כי יש לו שם ב file types רשימה של דברים, משום מה יש לי שם בפתיחת תיקייה 4 דברים - 3 של ווינאמס והרביעי זה חיפוש, וכאילו אני יכול לבחור מה הוא ייעשה שהוא פותח תיקייה, ועכשיו אני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מארבעת אלה) קיבינימט עם זה, זה משגע אותי, אני רוצה לשים כדור בליבה של המעבד המזורגג הזה. אם יש אלוהים - מישהו מכם יודע איך לפתור תחרא הזה..
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן להפעיל את הפקודות הקוליות תודה.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-