Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום הבעיה- כאשר אני פותח את המחשב ומנסה להיכנס לתיקיית המחשב שלי מופיע לי סמן של פנס זז מצד לצד. אני מצליח להיכנס רק אחרי שאני פותח את האקספלורר ואז זה מצליח להיכנס. למה זה ככה? מה זה קשור לדפדפן ? ועוד בעיה גדולה זה כשאני עושה ריסט והסורק הארד דיסק האוטומטי של הווינדאוז מסיים את הסריקה שלו עולה הסורק של המקום הפנוי ואז פשוט הוא נתקע לי כשהוא מגיע לאיזה 7 אחוז.. נתקע לגמרי והמחשב חושב כמו סוס ואני חיכיתי המון זמן חשבתי אולי הוא צריך לחשוב וזה לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ? :[ מערכת ההפעלה שלי היא XP HOME
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נמחקו לי מלא קבצים - אני רואה את בקצים האלו בתקיה של הסיסטם ריסטור שבתקיית C:\System Volume Information\_restore{6452EDF7-9831-4D8C-A26C-9A292438C2D6} אבל כשאני נכנס לאשף הסיסטם ריסטור אין לי נקודת שחזור...מה אני יכול לעשות כדי לשחזק תקבצים האלו ? די דחוף לי תווודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יוכל להכניס את המחשב למצב נעילה ושהפתיחה תהיה רק באמצעות סיסמא? אני יכול לעשות את זה רק כשאני לוחץ על L+מקש הלוגו של ווינדוס. ההגדרות שלי כבר כמו בתמונה אבל הוא עדיין לא נכנס למצב נעילה אוטומטית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא: Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching מה בדיוק האפשרות הזו עושה? האם יש לזה חסרונות? האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיה באקספלורר של וינדוס זה קרה פטעום האיקון של אקספלורר ניהיה מטושט זה ניראה מגיל כילו הרזולוציה זה 256 ביט תראו בעצמכם! http://www.siz.co.il/up/k4qny2y2zemt.jpg
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה המיפרט: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 לא יודע אם זה ישנה משהו אבל אני מחליף את הכרטיס מסך GeForce 7600GT ומגדיל את הRAM ל1024 MB. וגם יכול להיות תכרטיס קול. הויסטא יפעל בו? ועוד שאלה, נכנסתי עכשיו סתם לאיזה אשכול והיה כתוב שהגירסאה שכבר יצאה לא תהיה שונה בכלל מהגירסא שתצא בסוף ינואר, אז למה מחכים לגירסא שתצא בינואר?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
פתיחה. אני מנסה לשנות את מסך הפתיחה של חלונות XP ואני מקבל את הודעה אשר אומרת שאני חייב להסיר את הקלינט הנ"ל מיכיוון שהוא מונע ממיני לשנות את מסך הפתיחה. איך אפשר לעשות לזה UNINSTALL?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-