Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן. תופעה מוזרה - לוקח לו כמה שניות עד שהוא מוצג (ובזמן הזה יש שעון חול כמובן), בלי קשר לגודל הקובץ שאני לוחץ עליו. דין קובץ גדול כדין קטן. אני אציין שזה קורה אחת לכמה זמן, ז"א - משהו כמו פעם-פעמיים ביום בממוצע. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, כי פשוט יש לי XP HOME חוקי, ואני לא יודע אם להעדיףאותו על ה XP PRO שיש ברשותי שהוא גם חוקי. לכן נא לענות לי על השאלה בכותרת תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אהלן. האם תוכלו להסביר לי איך אני מתקין WIN2K מדיסק שבטעות נעשה ללא בוט ? הפקודה SETUP (כמו ב 98)איננה מאפשרת התקנה בדוס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריענון לרשימת שרתים בcod4 מופיע לי המסך הכחול הבא... זה רק רק רק בסיטואציה הזאת ולא בשום מצב אחר, ככה שאוליי זה בעיה במשחק או משהו... אני חושב שזה מתאים יותר לפורום הזה כי לא נראה לי שגיימרים ממש מבינים במסכים כחולים.. יש לציין שמותקן אצלי xp מקורי עם כל העידכונים.. הנה קישור לתמונה... http://eliad.org/uploads/1201503985.jpg
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה החדשה של Internet Explorer על WIN XP PRO, ומאז הוא לא עולה על חשבון משתמש שלא מוגדר כADMINISTRATOR. אני לא יכול להגדיר את כולם ADMIN כי אני לא סומך על אחיות שלי, הן עלולות לגרום לבעיות... מה אני יוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000 יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד. מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-