עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

2. Started by refael11,

היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  3. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום לכולם ברשותי סורק של חברת דיינמוד, והייתי משתמש איתו עם מערכת הפעלה WIN98. כעת עבור WINXP אין לסורק זה דרייברים. גם חיפוש באתר החברה לא הניב תוצאות. אני חייב לציין כי הסורק מתחבר לכניסת LPT (של מדפסת) ולכן הוא אינו PNP. האם ניתן באיזשהי דרך להגדיר דרייבר כללי (נניח שמתאים לעוד כמה סוגים של סורקים) עבור הסורק?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by BreezeNET,

עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by edi17,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by noam-r,

עשיתי Slipstream ל SP2 לפי המדריך והכל הלך יופי. איזה עוד דברים שווה להוסיף לדיסק התקנה של ה XP לפני שאני צורב אותו ? הכוונה היא להעלות את כל הדברים שיעזרו לי עד שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט... כל רעיון שאתם חושבים עליו יעזור מתוכנות כמו winzip/winrar דרייברים שיעזרו או כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by viper_sb,

הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. Started by papachlides,

שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by The-StiG,

השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by ofir_mim,

יש לי שאלה קטנה כיצד אני הופך WIN XP PRO בעברית (הותקן כך במקור ללא MUI) לWIN XP PRO באנגלית????

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by domuzy,

(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  15. התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by barakhil,

לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם

18. יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by IlyaN,

אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by יניב,

מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)

22. Started by Player9,

קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by liquid_snake,

הנה הבעיה המזורגגת שלי !!! כולה, אוקיי, כולה רציתי לשנות את הסמל של התיקיות במחשב. עכשיו, משום מה, דרך ה folder option --> file types, לא יודע איך, אבל קרה שאני לא יכול לפתוח תיקיות - מה שקורה זה שכל פעם שאני עושה דאבל-קליק כדי לפתוח תיקייה, הוא פותח לי חיפוש למשל, או ווינאמס לדוגמא. (כי יש לו שם ב file types רשימה של דברים, משום מה יש לי שם בפתיחת תיקייה 4 דברים - 3 של ווינאמס והרביעי זה חיפוש, וכאילו אני יכול לבחור מה הוא ייעשה שהוא פותח תיקייה, ועכשיו אני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מארבעת אלה) קיבינימט עם זה, זה משגע אותי, אני רוצה לשים כדור בליבה של המעבד המזורגג הזה. אם יש אלוהים - מישהו מכם יודע איך לפתור תחרא הזה..

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.