Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. במקום העבודה שלי יש מחשב עריכה, עם תוכנת Avid Media Composer 6, ובזמן האחרון כשאני מבצע מספר העתקות קבצים במקביל המחשב קופא לגמרי, העכבר לא מגיב, והוא לא משתחרר גם אחרי יממה אז אני נאלץ לעשות לי ריסטארט. המצב מאוד תמוה לי, מה גם שהמחשב חזק ועד לא מזמן הוא יכול היה לבצע מספר העתקות במקביל אפילו במהירות מאוד גבוהה, וזה התדרדר רק בזמן האחרון. המליצו לי לעשות בדיקת זכרון במחשב, אבל גם לא נראה לי שזה יעזור איכשהו וגם יש בעיות אחרות עם תוכנת העריכה המפרט של המחשב: Dell Precision T3500 Intel Xeon W3503, 2.4Ghz Momory RAM- 8GB כרטיס מסך- Decklink SDI Blackmagic Windows 7 Professional 64 bit כל עזרה תבוא בברכה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כשאני פותח חלון חדש או לינק שפותח חלון חדש...אני רוצה שהחלון יפתח מוגדל באופן אוטמוטי ולא ללחוץ על max למעלה , בעבר זה היה כך ...לא יודע מה קרה, איך אני מחזיר את זה ...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי אז ככה נמאס לי מהוינדוס אק פי הזה.. ואני רוצה להתקין וינדוס 98 אז ככה הפעלתי את המחשב דרך הדיסק של הוינדוס אק פי ועלה לי 3 אפשריות 1. להתקין את הוינדוס 2.לתקן את הוינדוס ואפשריות אחרות 3.לצאת בחרתי האפשרות השניה ואז הגיע לי למסך שחור והוא שואל אותי ככה: "which windows installation would you like to log onto" אז לחצתי על 0 וזה לא עשה כלום וחצתי על 2 וזה לא עשה כלום (וככה זה ממשיך) ושלחצתי 1 הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמא של המערכת אז רשמתי את הסיסמא והוא רושם לי שהיא לא נכונה ... ואני זוכר את הסיסמא שלי... אז מה אני עושה? ובכלל איך אני מפרמט ב וינדוס אק פי ..???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש רק משתמש אחד והוא לא נכנס אוטומטית
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היתה לי לא מזמן נפילה של הווינדוס והייתי צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אחרי שהתקנתי הכל נתבקשתי ע"י התוכנה להיתקשר למספר כל שהוא ולקבל מזהה ותקנה ומישום מה אני רושם הכל כמו שצריך אבל הוא אומר לי "מזהה ההתקנה לא התיקבל" מה אני עושה כדי לקבל את מזהה ההתקנה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב השתגע לי. זה התחיל יום חמישי ככה, הדפדפן מודיע לי שלא מותקן לי JAVA והוא לא מציג JAVA ו JS (סקריפטים של זה), למרות שזה מותקן לי. אחר כך זה התחיל לא להריץ שום סקריפטים בתוך המחשב עצמו, כמו חלון שחזור המערכת, מדיה פלייר, וכו' עכשיו אני לא יכול לראות סרטונים, לא לכתוב בטפסים (חוץ מהטופס הזה), ואני לא יודע למה. זה לא וירוס או רוגלה, נכנסתי בסייפמוד וניסיתי לעשות שחזור מערכת - גם החלון הזה לא עולה. מה לעשות? (חוץ מלפרמט)
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד ... אני עכשיו במוזילה ששלח לי חבר תהתקנה ... היום בצהריים היו לי בעיות עם המחשב ...לבסוף החליט האקספלורר לא להראות אף דף אלא להציג THE PGAE COULD NOT DESPLAY .... זהו בעצם . לא משנה איך זה קרה אבל האינטרנט שלי עובד - הכל אייסיקיו וקאזה והכל אבל האינטרנט אקספלורר לא ... במוזילה אי אפשר לעדכן ווינדוס . ואין לי אפשרות לגירסא חדשה של IE - לי יש תהכי חדשה (אני מניח) מה עושים ? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-