עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 902 צפיות
  2. מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מיקרוסופט מאשרת כי Windows 10 לא תקבל עדכון גדול נוסף השנה, אבל יש לה תוכניות גדולות להמשך הדרך לכתבה

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  4. שלום רב, שמתי לב כי בחלונות 7 בגרסה העברית (כאשר ההתחל בצד ימין) קיימת בעייתיות בנושא העתקת טקסט מאתרים / קבצי PDF / כל טקסט שאינו "Plain Text" - הטקסט מודבק הפוך לתוך Word או "כתבן". למשל, במקום שיהיה כתוב: "אני רוצה ללמוד מתמטיקה", כתוב: "מתמטיקה ללמוד רוצה אני". בחיפושיי הרבים באינטרנט מצאתי כלים שהופכים עברית ויז'ואלית ללוגית וכד', כך שאם כתוב: "םולש" במקום: "שלום", זה יעזור. אך לא איתרתי כל פניה או פתרון לבעיה מהסוג שתיארתי מעלה. אגב, שמתי לב כי כאשר אני מדביק את הטקסט קודם ב"פנקס הרשימות", הוא מודבק תקין. ואז ניתן להעתיקו משם ל- Word או כתבן. אך מדובר בסרבול וכמובן שהעיצוב (Bold,גודל פונט וכד') לא מועתק יחד עם הטקסט מפנקס הרשימות. האם קיים כלי כלשהו או פתרון לבעיה ז…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by bogdant,

שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. יש לי את התיקיה של הdropbox על השולחן העבודה וכל פעם שאני רוצה להעתיק לשם משהו אני גורר וזה מעביר לא מעתתיק. לתיקיות אחרות במחשב אני כן רוצה שזה יהיה ככה רק לתיקיה הזאת ספציפית לא... יש אפשרות לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שמתי לב, כבר לא פעם אחת ששדירגתי מXP ל7 והחזרתי בחזרה, שגיבויים שאני עושה באופן שוטף, לא משנה באיזה כונן(מחיצוני לפנימי, מפנימי לחיצוני, פנימי לפנימי וכו') בWIN 7 לוקח להם הרבה הרבה מאוד זמן לעומת אותה העתקה זהה בXP. ממה יכולה לנבוע הסיבה הזאת? אפילו במחיקות של תיקיה עם המון קבצים, הוא מתחיל למפות את כל הקבצים ואז נזכר למחוק אחד אחד (שאותה פעולה בXP עושה בSHIFT+DELTE סביבות 2 שניות ולא צריך לחכות לטעינה של מחיקה כמה דק') למשל עכשיו אני מגבה את התיקיית מוזיקה שלי שהיא בסביבות 300 ג'יגה עם כ30 אלף קבצים. ההייתי עושה את זה כל פעם בXP ב5 וחצי שעות עד 6 , ועכשיו הוא כותב עפ"י מהירות 11.4 לשניה(מה שאי אפשר לראות באקספי), יקח 17 שעות. אני יודע שזה לא מדויק, אבל מקודם זה גם היה 1…

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by yoshaz,

מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by SLI/CF,

האם ישנה אפשרות של העתקה של מערכת הפעלה מדיסק אחד לדיסק אחר? משום שהיא נצרבת על גבי הדיסק הקשיח איני בטוח אם זה ניתן להוצאה לפועל תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. יש לי בעיה שברגע שאני מנסה להעתיק קטע מהאינטרנט ומדביק אותו ב וורד הכתב פשוט הפוך אך יש מקרים שההדבקה יוצאת בסדר.איך אפשר לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. מדובר במחשב שמתעסק עם המון מחיקות והעברות של המון המון קבצים קטנים, למשל 30000 קבצים בתקייה ששוקלת כולה 100 מגה, העברת הקבצים, גם פנימית ובעיקר מחיקתם לוקחים לנצח (העברות של 27KB), יש איזשהו תיקון לזה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by BedB0y,

אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by db9,

איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by udist,

יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by צבי,

איך מעתיקים דיסק לדיסק 1:1 (ללא כיווץ) כאשר בדיסק המקור יש מע הפעלה עם WIN7

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. החלפתי היום לוח אם למחשב, מן הסתם כעת הווינדוס עולה לי ובאמצע קורס ונכנס ללופ. מה שאומר שצריך להתקין אותו מחדש. עד כאן אין בעיה. הבעיה היא שההארד דיסק שלי מלא עד אפס מקום, כשהמסך הכחול של התקנת הווינדוס עולה ומגיע לחלק של בחירת המחיצה להתקנת הווינדוס, כשאני בוחר את המחיצה היחידה שלי, הוא רואה שאין מקום, ואומר לי שהוא לא מזהה את המחיצה ושאני צריך למחוק אותה. אני משער שכשאני אעשה את זה, יימחק כל התוכן של ההארד דיסק וכולנו לא רוצים שזה יקרה. חשבתי ללכת לדוס לפני שהווינדוס מנסה לעלות ולנסות להעתיק כמו ערבי את התוכן ואז לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין הכל מאפס. השאלה היא איך להגיע לדוס לפני שהווינדוס עולה, ואולי בכלל אני טועה ויש דרך יותר קלה להתגבר על הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by SLI/CF,

מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rambo122,

יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by אילנה,

??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה

21. שלום לכם, איך ניתן ליצור Image למחשב שעובד כבר כ 5 שנים ומותקנות עליו תוכנות רבות.. כך שיתאים לשפיכה על מחשב חדש - ללא אותם רכיבים או דרייברים כמובן. תודה רבה!!!

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לצוות,אני מאחסן את מערכת ההפעלה שלי,כולל ,על כונן חיצון עם חיבור USB , ושאלתי היא האם אני יכול להעתיק אותה בעזרת תוכנת GHOST למחשב נוסף שברשותי ובכך לחסוך את תהליך ההתקנה בו,?תודה מראש ,וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש וגדול יותר, אני רוצה להעתיק את כל כונן C להארדיסק החדש, כדי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס. האם זה יעבוד? או שחובה להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by zebra,

כשאני מנסה להעתיק פרופיל הוא אפילו לא נותן לי את האופציה של העתק אל מדוע ולמה?? קראתי בגוגל אבל הפתרונות לא עוזרים למישהו יש רעיון ומושג בלי לסבך את העניינים?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.