Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אנשים!! אני רוצה לעשות פורמט דיי דחוף, אך אין לי את האפשרות.. אני מכניס את הדיסק, מזין את הProduct-Key, מסמן הגדרות ומתחיל להתקין, הוא מפעיל לי את המחשב מחדש עם המסך הכחול הזה ושם מתחילה ההתקנה. יש לי בהארד-דיסק 2 מחיצות, C: ו D:, על C יושבת מע' ההפעלה ועל D יושבים כל הקבצים האחרים.. הוא נותן לי 2 אופציות : להקיש R כדי לתקן את הווינדוס , או - להקיש ENTER כדי להתקין מע' הפעלה חדשה.. שם - הוא בוחר לי אוטומטית את הכונן D (עם כל הקבצים) ונותן לי אפשרות לפרמט אותו.. כשאני משנה את הPARTITION לC: הוא נותן לי אפשרות רק להתקין מע' הפעלה חדשה ולא לפרמט.... מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, מחפש לדעת איזה משתמש התחבר בעבר לשרת בעבודה, מרחוק, בין אם ב- vpn ובין במשהו אחר. לוגים של check-point הוגדרו ליום אחד בלבד. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד פתאום התחיל להופיע לי רקע מאוחרי הכיתוב של האייקונים יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היה לי ווינדוס XP PRO עכשיו ניסיתי להתקין להארד דיסק אחר תווינדוס וביטלתי אותו בסוף בקיצור נדפק לי הווינדוס שלי בהארד דיסק בראשי עכשיו התקנתי את גירסת הHOME (על אותה מחיצה C) ושאני מדליק תמחשב הוא אומר לי לבחור עכשיו הגירסת פרו במלא לא עובדת הוא אומר לי להכניס דיסק בוט ושיש בעיה בחומרה בקיצור סתם סייפור 2 שאלות מישהו יודע איך למחוק תגירסה (פרו) שניה שלא עובדת? (ורצוי כמה שיותר מסובך) משיהו יודע אולי אפשר לתקן תגירסה השניה ? (גירסת הפרו) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי תוכנת הורדה (utorrent) עושה לי בעיות (נותנת הודעה - access is denied), ומחיפוש ברשת הבנתי שזה כנראה קשור לעניין הread only של התקייה אליה התוכנה מורידה את הקבצים. ניסיתי לבטל את הread only הזה, אבל לא מצליח לי. האם הכיוון הזה בכלל נכון או שזה משהו אחר ? אם כן, אז איך בדיוק צריך לעשות את זה ? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
E8400 P43-DS3L 4GB CL4 800Mhz איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת למערכת?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-