עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי איזה קובץ במחשב ששוקל 8 ג'יגה והגודל בדיסק שלו זה מגה ומשהו איך הדבר הזה הגיוני תהרגו אותי??! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  2. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  3. האים קיים דבר כזה באתר של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. Started by viper_sb,

יש ברשותי נגן של IAUDIO עם 60 G מה הפקודה להפוך אותו מFAT32 לNTFS ? תודה.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by razoli,

יש לי MUI ל XP חוקי!!! קיבלתי עם מחשב נייד של HP אני יעלה תמונה אם זה נדרש כדי שלא ינעלו ויתנולי אזהרה! הבעיה היא שלאחר ההתקנה הוא לא העביר באופן מלא לעיברית כרגיל..... ההתחל עבר לימין וכתוב בוא בעיברית אבל המחשב שלי נשאר באנגלית כל הלחיצות על מקש ימני מוביל לטפריט באננגלית (כמו בתמונה). איך אני מסיר את החבילה??? או איך אני מתקן את זה??? תודה רבה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  6. בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  7. כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. Started by rafi k,

מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  10. Started by ellell,

שלום. לפעמים מופיע הודעה "אירעה שגיאת מערכת" ieupdate.exe כזו. שגיאה.jpg מעצבנת ומה היא מרמזת. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.

12. Started by davidcohen,

הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  13. אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by buuhaa,

היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by felixb,

שלום, השעון אצלי ב WIN XP נמצא במצב של שעה/שעתיים קדימה לשעה הנוכחית. גם אחרי שאני מעביר את השעון לשעה הנוכחית, אחרי RESTART הוא שוב עובר לשעה קדימה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by david86,

אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

20. כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by gkman,

שלום. אני רואה את כל התמונות מהמערכת חלונות 8 החדשה של מיקרוסופט והממשק בנוי בצורת אריחים שלטאבלטים ומסכי מגע זה רעיון מצוין אבל למחשב שולחני עם מקלדת ועכבר יותר נוח הממשק הישן והרגיל (לדעתי לפחות) או שווינדוס 8 לא מיועדת בכלל למחשבים שולחנים?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  23. שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by alexrta,

חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by NJorl,

.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים