עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by edi17,

שלום לכולם! הבעיה שלי היא די מוזרה וזאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת! אני לא יכול להחליף בין השפות בעזרת אלט שמאלי ושיפט! זה מוזר! כי הכל מוגדר כמו שצריך יש את התמיכה... משהו נתקל בבעיה הזאת? יש פתרון לזה? או שמשהו נדפק? יש לציין שזה קרה אחרי שהתקינו לי מערכת הפעלה של וינדוס אקספי משולבת עם אופיס 2003! בתודה לכולם ויום נעים! אדי מה ששכחתי להוסיף הוא שהתקינו לי את Multilanguage Hebrew

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by yadinS,

שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by papachlides,

שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by dorian13,

היי, היום התחילה בעייה מאוד מוזרה שעדיין לא מצאתי לה פתרון. אני שם את המחשב במצב שינה ואחרי כחצי דקה-דקה, הוא נדלק לבד. הבעיה לא הייתה קיימת לפניי. העכבר נמצא אצלי כחצי שנה והמקלדת אפילו יותר. כמו כן ניסיתי לבדוק את האפשרויות רשת במנהל ההתקנים והכל מוגדר כראוי. איך פותרים את זה? ??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. יש לי ויסטה המותקנת על הנייד בעת ובזמן שאני רוצה לבצע עידכונים ב-windows update מתקבלת הודעת שגיאה 8000ffff . מה אני צריך לעשות כדי לא לקבל שגיאה זו ושאוכל להוריד עידכונים תודה

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. Started by eyalha,

שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by annad,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??

11. שלום לכולם, כול פעם כשהמחשב עולה אני מקבל servproc.exe ERROR ניסיתי כמעט כול SPYWARE ,ADWARE אפשרי ושום דבר לא הצליח יש למישהו רעיון ? אני גם מקבל עוד הודעת שגיאה ECSQDMN.EXE לפניי ההודעה של ה servproc.exe אשמח לקבל עזרה

12. Started by shark1011,

שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by fire15,

פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. פתיחה. אני מנסה לשנות את מסך הפתיחה של חלונות XP ואני מקבל את הודעה אשר אומרת שאני חייב להסיר את הקלינט הנ"ל מיכיוון שהוא מונע ממיני לשנות את מסך הפתיחה. איך אפשר לעשות לזה UNINSTALL?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. Started by The Dark Lord,

שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  19. הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by idan1836,

יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by GIL100,

האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  22. Started by lionr,

אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by dante123,

שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  24. יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. שלום לכולם יש ברשותי כונן חיצוני של WD שמתחבר באמצעות usb2. אני רוצה להתקין באמצעותו מערכת הפעלה xp (במקום להתקין מכונן התקליטורים) . יש לי במחשב כבר עותק של windows xp pro sp3 בסיומת ISO ,אני יודע שעלי להעביר אותו לכונן החיצוני השאלה היא באיזו צורה על מנת שהוא יעלה כ bootable

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים