עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by domuzy,

היה לי את ה-firewall של מקפי כשהתקנתי את ה SP2 שאמור לבוא עם firewall משלו. של מקפי עבד נהדר אבל אז היה לי LOW ID באימיול והבנתי שהפורטים חסומים. את של המקפי פתחתי ולא עזר. שיערתי שזה קשור ל firewall של הSP2 אז קודם הסרתי את של מקפי אבל בכל דרך שניסיתי להגיע לזה של הSP2 קיבלתי את ההודעה הזו: windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. do you want to start the windows firewall/internet sharing (ICS) service? אם לחצתי על YES נפתח חלון שגיאה נוסף: WINDOWS CANNOT START THE WINDOWS firewall/INTERNET CONNECTION SHARING (ICS) SERVICE. וזהו! אין לי את הfirewall של SP2 ןגם לא נראה שאוכל להשיג. מה שכן, זה כנראה חוסם לי פורטים ומאט א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  5. מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by idofr,

שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי מודם THOMSON שאני רוצה לחבר אותו על USB הבעיה שלדרייבר אין אישור דיגיטלי וכמו שאתם יודעים בגרסא ה64 חייבים חתימה דיגיטלית. לכן חשבתי אולי יש דרך ליצור חתימה או לבטל את הבדיקת חתימות של וינדוס

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. חברים שלום, קניתי מחשב עליו 8.1. התקנתי כבר את כל הדרייברים והתוכנות ואז נזכרתי שיש לי רשיון וגרסה מלאה ל 8.1 PRO (דרך שירות DREAM SPARK, למי שמכיר). האם יש דרך יציבה לעשות את השדרוג, ללא התקנה נקיה? אין לי זמן להתקין ולהגדיר הכל מחדש. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום אחת ל 5-6 לחיצות על לינק מסויים (לא משנה איזה ואיפה) נפתח לי חלון חדש לאתר ALI-EXPRESS ולאתר הימורים כלשהו. זה ממש מציק, עשיתי ניקוי מזיקים וסריקת וירוסים והכל היה תקין. איך אפשר להיפתר מהבעיה הזו ?

10. Started by dror_gh,

שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by naoriko,

איך מוחקים משתמשים בוינדוס 7?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Xstyle,

שלום!! אני התקנתי וינדוס ויסטה ושמתי לו טמיכה עברית כלומר סימנתי לו במיקום ישראל ועיברית איפה שהיה צריך אבל ה interface באנגלית עכשיו כל פעם כשאני ניכנס לאינטרנט אקספלורר הכתב עומד אוטומטית על עיברית וכל פעם כשאני מקליד כתובת של אתר מסויים אני צריך לשנות לאנגלית..יש אולי איזשהיא דרך להגידר את האנגלית בתור ברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by -=NightHawk=-,

??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Imtheman,

1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by dor444,

איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eranmor,

לאחר חיפושים רבים לא מצאתי אמה שחיפשתי... אז תסבירו לי בבקשה... איך לעזאזל אני עושה תקליטון את של XP??? אם פספסתי איזה תראד שדיבר על זה אז בבקשה תנו לי לינק אליו תודץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי ווינדוס 10 מקורי עם רישיון(נרכש דיסק) אפשרי להתקינו על גבי מחשב אחר? תודה רבה. בן

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.