Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התקנתי office Pro 2003 במחשב, הכל עבד בסדר גמור מלבד בעיה מאוד מטרידה בword. במילה הראשונה בשורה האות הראשונה הופכת לאחרונה(שלום הופך ל- לוםש) והמילה הראשונה הופכת לאחרונה. חוץ מזה כשאני יורד שורה כל המילים מסומנות כלא נכנות(דבר הגורם לכך שלכתוב בעברית הפך להיות דבר מאוד מעיק). כשהתקנתי את הwindows xp הגדרתי את המערכת לתמוך בעברית ואין לי שום בעיה לכתוב בעברית בכל מקום אחר. כמו כן הגדרתי שכיוון הכתיבה בword יהיה ימין לשמאל והלכתי לmicrosoft office tools ובדקתי שהוא אכן תומך בעברית. כל הדברים הללו לא עזרו ככה שאני די צריך עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הבעייה די מוכרת ברחבי האינטרנט, יש הארדיסק אחד בו מותקן ה-BOOTMANAGER והוא כונן הסיסטם, והכונן השני עליו תכלס מותקנת הויסטה יש רק את ה-BOOTMANAGER. איך ניתן להעביר את ה-MANAGER שיהיה באותו כונן של הוינסטה ? בבקשה עזרה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני עתיד לשדרג בקרוב את המחשב שלי והבעיה היא שיש לי על המחשב WIN8 מקורי גרסת שדרוג ובמחשב החדש יהיה SSD ושם אני רוצה לשים את הוינדוס. למישהו יש נסיון עם הפרוצדורה של העברה? איך אני מוודא שמיקרוסופט לא יבטלו לי את הרשיון כשהם יראו שמחשב חדש משתמש בKEY הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . לגבי XP , מצאתי פה , או אלי בפורום אחר , לא זוכר , איך לעשות את זה ...משהו עם שינוי ה HAL ..אשמח אגב אם מישהו יתן לי את הלינק לזה . לא מוצא אותו. השאלה שלי היא איך עושים את זה ב windows 7 . תודה רבה מראש .
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הגרסה שיש לי היא גרסת שידרוג מ - windows xp כרגע מותקן על C רוצה להעביר לכונן SSD איך אני עושה זאות? ואיך אני משאיר שהשם של כונן ה SSD יהיה C כדי שכל התוכנות (שמותקנות על דיסק קשיח שלישי) יפעלו כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה השבוע רכיבים למחשב חדש. (לוח + מעבד + זכרון + כרטיס מסך) ואני האדם שאמור להרכיב לו אותו. יש לו windows 7 בגרסאה של "שדרוג מערכת הפעלה קיימת" שנקנתה בעבר והותקנה על המחשב הקודם שלו - בו היה לו קודם win XP. הכל עובד לו כרגע פיקס כמובן. (אני מניח שאין צורך לציין שהדיסק מקורי וחוקי למהדרין..) עכשיו לשאלה, אם הבנו נכון את כוונת הדיסק שיש לו - הוא מתאים רק לשדרוג ולא עובד כהתקנה נקייה בפני עצמו. האם הבנו נכון ? אם אכן אי אפשר להתקין אותו כעותק נקי בפני עצמו - איך אנחנו יכולים להתקין לו את ה windows 7 במחשב החדש ? קראתי קצת על אפשרות של העברת ה windows 7 עם הכנסת דיסקים מיוחדים (דרך הווינדוס עצמה) או התקנת REPAIR INSTALL.. הבעיה היא שנהיה לי סלט ש…
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, מספר שאלות: יש לי מערכת הפעלה windows 7 חוקית (לשם שינוי) המותקנת על הארד דיסק קטן יחסית ואני מעוניין להחליף את ההארד דיסק א. אם איזה תוכנה ניתן לבצע את זה ? ב. האם מערכת ההפעלה תדרוש "אקטיביזציה" מחדש או שהיא לא תזהה את החלפת ההארד דיסק והכל ימשיך כרגיל. לתשובתכם אודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים: הראשי הוא SATA מוגדר ככונן E, המשני כונן IDE מוגדר C. בזמנו, כשהתקנתי את WIN XP, הגדרתי שהיא תותקן על E ואכן ספריית WINDOWS וכל התוכניות נמצאות עליו. אבל, משום מה, הוא הגדיר את ה- BOOT.INI מכונן C, עכשיו אני רוצה להוציא (לנתק) את כונן C, אבל לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. איך אני מעביר את ה- BOOT בלבד מ- C אל E ? הבנתי ששניתן לבצע זאת בעזרת פקודת FIXMBR, האם מישהו יודע? ניסה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך להעביר את ה-HD למחשב אחר. החומרה שונה לחלוטין (לוחאם ומעבד ). האם ניתן להפעיל את ה-XP כמו שהוא או שרצוי להתקינו מחדש ? (מעבר להיבט החוקי )
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני העברתי את הארד דיסק ללוח אחר וזה כל הזמן עושה מסך כחול וריסטרט איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב חדש (ודיסק חדש) ואחרי שהכל עובד, אני מנסה להוסיף את אחד מהדיסקים שהיו לי על המחשב הקודם (לא הדיסק שהיה עליו ה XP) הוספתי אותו, רואים אותו בביוס אבל לא בויסטה. בחלון "computer management" הדיסק מופיע כ- Offline (תמונה מצורפת) יש לי על הדיסק מידע חשוב אז אני לא יכול לפרמט אותו. אני די בטוח שזה לא סיפור גדול אבל אחרי כמה שעות של עידכון דרייברים ותוכנות אני כנראה מפספס משהו. הויסטה זה 64 ביט premium אם זה משנה תודה אורי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם אני הולך להחליף עכשיו את מערכת המחשב שלי ובתוכה גם את לוח האם אבל אני רוצה להישאר עם אותו הארדיסק ואותו Windows, האם אפשרי לעשות זאת ללא GHOST?(פעם שעברה עשיתי את זה עם GHOST והסתבכתי) האם אפשרי פשוט לשים את החלקים החדשים להיכנס להתקנה של WINXP ולעשות שם ריפייר פשוט?(שכאילו מתקין את הוינדוס מחדש אבל לא את הרג'יסטרי וכל ההגדרות משתמש...)
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מערכת ההפעלה רק תבקש דיסק דרייברים, ותמשיך להיות מאוקטבת או שהיא תחת רשיון רואה ששיניתי את רכיבי הלוח (בזה שהחלפתי מחשב) והיא תגיד שנגמר לה וצריכה שוב איקטוב ? (מדובר על ווינ. 7 מקורית, שמותקנת כרגע אך ורק על מחשב אחד)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-