עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש ברשותי מחשב נייד חדש של HP מדגם DV5269EA שנקנה לפני חודשיים. לפני כשבועיים עשיתי עדכונים למערכת ההפעלה דרך האתר של מייקרוסופט, ביניהם התקנתי את IE7 וWM11, הווינדווס חוקי לחלוטין, בין היתר התקנתי את OFFICE 2007 ועוד מספר תוכנות שיצאו להם עדכונים כמו WINAMP וכדומה. לאחר העדכונים שמתי לב למספר בעיות מוזרות מאוד, 1 - זון אלארם מקפיא את המחשב לגמריי מדיי פעם כשקופצת הודעה לאישור גישה לאינטרנט לתוכנות. 2 - כשאני לוחץ על הלחצן המהיר שנמצא במקלדת שאמור להשתיק את הסאונד המחשב קופא אבל קופא בצורה כזאת שהעכבר זז, רואים ששורת המשימות מתפקדת, האייקונים זזים ומתעדכנים, כשאני לוחץ על לחצן חלונות במקלדת נפתח לי תפריט התחל אבל אין לי אפשרות לעשות כלום, לא עם המקלדת ולא עם העכבר,…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  3. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  5. יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by sarkise,

אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S …

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by torchak,

איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by RayZ,

לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by coorva,

מה רמת הפרטיות המומלצת באקספלורר לגלישה בטוחה? האם אוכל לגלוש ללא בעיה גם ברמת פרטיות - meduim high? האם כדאי לעשות override להגדרות ולקבוע לא לקבל בכלל third party cookies?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. Started by kobi_af,

שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Vladgi,

כל אתר שאני כותב הוא מוביל אותי לאתר החיפוש של big-search מחקתי הכל ב-hijackthis וזה לא עוזר זה ממשיך לחזור ולחזור ובדקתי 15 פעם שמחקתי הכל אני פשוט לא מצליח להיפתר מזה. עשיתי סירוקת וירוסים וטרוייאנים וכמובן שהוא מצא לי איזה 106 ספיי אבל בסריקה השניה הוא לא מצא לי כלום.אני לא מבין את זה רק היום בבוקר המחשב שלי היה נקי לגמרי ועכשיו תראו מזה הכל שורת בספי. בקיצור ניקיתי הכל ואני עדין לא מצליח להיפתר מזה@@ מה לעשות???זה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  13. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by BURTON,

אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by LRa,

התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  16. היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0

17. Started by thebenjamin,

שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. Started by JewBear,

אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  20. E8400 P43-DS3L 4GB CL4 800Mhz איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת למערכת?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  21. /http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Oranili,

אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Andrey22,

מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Googleness,

מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…

25. Started by bigbosf,

שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.