עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

יכול להיות שיש וונדוס שמתאים ספציפית לסוג מעבד אחד?-נגיד AMD?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by מאור247,

רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by h_yoav,

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you`ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again` follow these steps: Check to be sure you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop message` disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try changing video adapters. Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by bob24,

אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

מאז שהעברתי את ההגדרות של המסך ל 96 DPI כל פעם שמחאתחלים אז ההגדרות של המסך חוזרות ל600X800

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי התקנתי את internet explorer 7 אבל נוצר מן טשטוש מעצבן כזה איך מבטלים אותו? זה משו עם שיפור הכתב

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

12. Started by SilverCivic,

אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  14. טוב אז החלטתי להרים את הכפפה ולהוכיח לכל מעריצי הVISTA השונים שממשיכים לטעון כי אצלהם "המשחקים זזים חלק\אין הבדלים בין המערכות במשחקים" אז השוותי בין שתי מערכות הפעלה אחת הXP הוותיקה והשניה ה64BIT-VISTA המדוברת.... לאחר עידכון כל הדרייברים החדשים וכל העידכונים שצצו להם ברשת בחודש האחרון שהביאו לשיפור הביצועיים בVISTA התוצאה נשארה זהה!!! והיא הVISTA על אף כל העידכונים האחרונים נשארת מאחור מבחינת FPS במשחקים בהפרשים אומנם לא קריטים(2.5%- 6%) אך עדיין מוכיח כי לא קיימת סיבה לשידרוג.... חסרונות נוספים שבהם נתקלתי עד עתה(12 שעות): כמובן FPS נמוך יותר לגיימרים התקנה של 10.2GB ספריית VISTA עוד 0.8GB תקיות הPROGRAMS FILES התקנה ארוכה יחסית(טוב ניתן להבין מאין זה נובע 11GB התקנה!…

• 77 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by GbeTech,

מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  16. האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.

19. Started by PCall,

שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by djass,

איזה גירסה של SP1 אני צריך להתקין יש לי מעבד 64 ביט ו ומערכת הפעלה 32 ביט מישהו יודע?? יש מצב גם ללינק ישיר?? תודה

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by STi,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. Started by asypeer,

הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי ויסטה אחרי שימוש של שנים בXP בזמן האחרון היו לי בעיות במחשב ולפני שפתרתי תבעיה נתתי תארד דיסק וכרטיס זכרון אחד לאח שלי ושהצלחתי לפתור תבעיה ביגלל שיש לי רק 512 מגה כרגע וארד דיסק קטן החלטתי להתקין WIN 2000 בכל מיקרה השימוש בXP מאוד דומה לשימוש בWIN 2000 בXP יש כמה דברים יפים יותר בממשק אבל לא משהו באמת מורגש בעבודה שותפת יש גם כמה דברים שלא ניתמכים בWIN 2000 אבל לא הבחנתי בחיסרון משמעותית ויסטה יותר יפה אבל יותר איטית אבל לא איטית או גרועה כמו שעושים מימנה ואני הרצתי אותה על המחשב הזה (מפרט בצד) שהוא מיושן מה שמצוין בWIN 2000 זה המהירות היתחול יותר מהיר בהרבה גם מXP וגם מויסטה בכל מיקרה אחרי שימוש בשלושת המערכות אני חיב לצין שכו…

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by asypeer,

הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by SmurFin,

כל פעם שאני נכנס אליו הוא נעלם לי בהתחלה זה אחרי כמה שניות אם אני מנסה עוד פעם זה באותה שניה שאני מנסה אני רואה אותו והוא נעלם עשיתי בדיקת וירוסים יש לי קפרסקי 6 הרצתי CCLEANER וAdvanced WindowsCare V2 Personal ולא עזר :s05:[br]פורסם בתאריך: 20.08.2007 בשעה 18:06:57 טוב מצטער על ההקפצה, אבל זה איכשהו נפתרהיה פרוסס של IEXPLORER שחסם ת'טסק מנג'ר ונראה לי שהפרוסס הזה כל הזמן חוזר למישהו זה קרה פעם ?

דיונים חדשים בפורומים