עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by topcat115,

במחשב מותקן Windws XP חוקי, אם אני משדרג לWindows 10 הוא ישאר חוקי או או שיבקש לשים סריאל חדש? מה לגבי שדרוג מXP ל7 ומ7 ל10?

4. שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מהם סוגי הקבצים הבאים והאם אפשר למחוק אותם? hiberfil.sys pagefile.sys הם יושבים בכונן הראשי של מערכת ההפעלה.... תודה flashet

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  7. התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  8. יש דרך להוריד את הדבר המעצבן הזה? ויצא הSP1?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by lordgod,

שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by amit71,

ברשותי HP DV5 1160 חדש ובמהלך ההתקנה של מערכת הויסטה לא היתה אפשרות לחלק את ה HDD לכוננים ניפרדים האם ניתן לבצע זאת לאחר ההתקנה ללא תוכנה נוספת כגון PartitionMagic Version 8.0 ואם לא האם תוכנה זאת תומכת בויסטה לצורך החלוקה או צריך גירסה שונה ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by idanpere1,

שלום לכולם. לסבא שלי יש מחשב, והוא עוד לא מכיר לגמרי את הXP שהתקנתי לו (היה עד לא מזמן על וינ' 98 זמן רב), וככל הנראה הוגדרה סיסמא למשתמש שלו, לא יודע איך ולא ידוע מה היא. זהו המשתמש היחיד ולא ניתן להיכנס למערכת ההפעלה. ניסיתי לבצע שחזור מערכת למועד מוקדם יותר (דרך התקנת וינדואוס מהבוט) אך גם שם מבוקשת סיסמת המנהל. מחר הוא מביא לי את המחשב לביתי, כאשר התכנון הוא לשים את ההארד דיסק שלו כדיסק נוסף אצלי, לבצע גיבוי של הקבצים למחשב שלי, לפרמט את שלו ולהחזיר את הקבצים. הבעיה פה שיש צורך בהתקנה חוזרת של המון המון דברים, ואני מחפש דרך יעילה יותר. יש אפשרות, דרך המחשב שלי (ויסטה) למחוק או לשנות את הסיסמא של המשתמש שלו (בXP)?? דרך אחת התיקיות של הוינדואוס XP שלו למצוא את הקבצים הא…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by blackx,

ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?

15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by RYaniv,

שלום. ברשותי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות ויסטה לאחר הרבה הרבה זמן עם XP, כך שאני לא מכיר את המערכת באותה הרמה. הבעיה שנתקלתי בה היא לגבי העברית (הויסטה Enabled). במדיה פלייר למשל, איני יכול לראות שירים, אלבומים ואמנים אם שמם כתוב בעברית. במקום זה מופיע ג'יבריש. כמו כן אני לא יכול לפתוח קבצי PDF אשר שמם (שם הקובץ) כתוב בעברית (בתוכנת Foxit Reader לצורך העניין). אם השם באנגלית או אפילו אם התיקיה בה הקובץ נמצא (או בתיקייה גבוהה יותר שבה תיקיית הקובץ נמצא) כתובה בעברית (לדוגמה: לא אוכל לפתוח את הקובץ menu.pdf אם הוא ממוקם ב C:\מאמרים\PDF Files). בוורד אין את הבעיה הזאת והוא יכול לפתוח כל מסמך, לא משנה כיצד ואיך הוא ממוקם. להערכתי שני המקרים נובעים מאותה בעיה. בנוסף, ב System…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by menaachem5,

שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  18. בוינדוס XP איך אני מעלים את ה Documents מתפריט ה"התחל" או לחילופין מוחק את התוכן של אותה תיקיה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. פרמטתי עכשיו את המחשב, אני עם ווינדוס 7 ואני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזו: בפעם האחרונה שהיה לי משהו דומה לזה, ברגע שעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר והייתי צריך לפרמט... מה אני אמור לעשות? רואים את הדגם של הדיסק הקשיח בשגיאה, אבל בכל זאת: Westen Digital 3200AAKS עריכה: קיבלתי עכשיו את השגיאה בתופסת אפשרות אחת- אני מניח שלהתעלם מהבעיה זה לא פתרון....

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי אחרי התקנת WIN7 מסתבר שיש כמה דברים מעצבנים. הסרת המייל היא אחת מהן. כעת צריך להתקין את הלייב מייל והבעיה היא שאי אפשר להתקין את זה באנגלית ומסנג'ר בעברית. שניהם חייבים להיות באותה שפה וזה מאד מעצבן. יש אפשרות להוריד קובץ התקנה למסנג'ר בלבד בעברית ולא כחלק מחבילת הלייב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום יש לי שתי עמדות שמחוברות לאותו מחשב, אחת המסך מחשב ב-DVI + רמקולים ב-3.5 AUX. עמדה אחרת היא הטלוויזיה בחדר השני שמחוברת בכבל -HDMI. אני רוצה שבעת שאני בוחר נניח רק את "מסך1" המערכת תתחלף אוטומטית ליציאת הסאונד של הספיקרים של ה-3.5. וכשאני בוחר בהצג רק "מסך2" שיציאת האודיו תהיה ה-LG TV אוטומט. זה מציק כל פעם לשנות ידני את ה-DEVICE PLAYBACK - אפשרי?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  23. כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה (ממצב שינה) אני מקבל מסך לבחור משתמשים (השם שלי ). איך אני מבטל את המסך הזה ומגדיר שהווידוס יעלה ישירות?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by amitey,

ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by amit501,

פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.