עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  2. אהלן. יש לי ווינדוס XP. הדלקתי את המחשב ועוד לפני שעלה ווינדוס (אבל אחרי שהופיע הסמל של ווינדוס עם השורה הרצה), כיביתי ת'מחשב ע"י לחיצה על הכפתור. מאז, המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא מראה מסך כחול עם כיתוב לחצי שניה (אי אפשר להספיק לקרוא כלום), ועושה ריסטרט. ככה ללא הפסקה. ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. ניסיתי windows PE- להעלות את המחשב ולכבות אותו כמו שצריך- לא עזר. וככה הוא ממשיך וממשיך. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב של הבחירה בין safe mode וכו'.. ולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by zion789,

כאשר אני נכנס לאתרי אינטרנט פופולריים כמו: גוגל,וואלה,ננה,האתר הזה וכו..כמעט כל דבר שצריכים לרשום שמה כמו שורת חיפוש וכו..זה רושם בג'יבריש,לעומת זה שאני בווינדוס עצמו הוא רושם לי בעברית,אם זה מסמכים,אייסיקיו וכו..עשיתי כמעט הכל אם זה להכנס ללוח בקרה ולעשות משהו,כמעט הכל!אז אם אפשר לעזור לי אני אשמח תודה ציון

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by shimon23,

מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Riquelme,

שלום יש לי מחשב עם מעבד 1.86GHZ וזכרון 4GB DDR2.השאלה שלי איזה גירסה של 7 עדיף להתקין עליו,32 ביט כדי להקל על המעבד היחסית חלש או 64 ביט כדי לנצל את כל ה4GB בזכרון או שאולי בכלל כדי להתקין XP של 64 ביט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kipi25,

שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by dog,

לאחר שאני נתקל יום יום בבעיות בעבודה עם מייקרוסופט אקספלורר , החלטתי להחליף דפדפן. יודע שכרום הוא איד המומלצים, אני לא אוהב כל כך את המבנה שלו. מתלבט בין פיירפוקס, אתו עבדתי בעבר, לבין האדג' שיש לי בוינדוס 10 שלי. האמת שעיקר ההתיעצות היא לגבי האדג', אותו אני בכלל לא מכיר.

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by udi2181,

אפשר המלצה על איזה דגם וגירסה הכי מומלצת של windows 7 לרכוש ? ( דיסק מקורי ) אפשר קישור . כמה זה אמור לעלות לי ? יש אפשרות למחיר יותר זול באיזשהו אופן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by m100,

שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by BeNDeR,

אוקי יש לי המלצה ענקית לכת משתמשי ה win xp לא כדי לפספס את זה !!!!! ;D ;D יש אפשות לשנות את effect של ה appearance לכך ששימוש ב win xp פי 5000 יותר נוח ויפה !!!! אז עם אתם רוצים את זה בבקשה !!!!! לכו ל Desktop > Properties > Appearance > Effect > Mark The Second Option (Use the following ....) > And Ther Chose The "ClearType" l אם אתם רוצים עוד אפשריות של ClearType לכו ל http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/tunerstep2.asp ......................................................................................................................................................................................

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by benor,

היום אני ניסיתי לראשונה את Windows 2000 לפני זה היה לי XP וטח איזה מהירות אני פותח את האיסיקיו האיסיקיו כבר עלה ואחריו הקול של הקטר.. המלצה שלי עם אתם רוצים ביצועים דומים ל מערכות 9X אז תתקינו 2000+ SP3 זה כדאי!

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  19. ערב טוב נמאס מהויסטה ? , יש לכם XP מותקן במחיצה אחרת ? במידה ותרצו שיהיה לכם רק XP על המחשב עקבו אחרי ההוראות הבאות : 1. הכנסו ל-XP 2. הכניסו דיסק של ויסטה לסידירום. 3.START >> RUN ושם הקלידו את הטקסט הבא: CDROM:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force CDROM = האות של הסידירום שהכנסתם אליו את הדיסק של הויסטה. 4. תרסטטו ותראו שלא עולה BOOY MENU של ויסטה , אלא המחשב ישר עולה לXP 5.עכשיו אתם יכולים לפרמט את המחיצה של הויסטה בהצלחה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by slave of the mind,

שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. Started by cars racer,

אני קונה בזמן הקרוב מחשב שהרכיבו לי פה בפורום ב10K אז וויסטה זאת לא בעיה. אבל כולם אומרים שהXP מהיר יותר והטכנאי אומר שבאפילו 20 אחוז יותר מהיר. אז כמו שהבנתם אני רוצה המלצה למערכת הפעלה (שתריץ משחקים כבדים בשקט) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://hwzone.co.il/news/1212237455/53573/ http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html אני כ"כ מזועזע ונדהם שלא הספיק לי להגיב לכתבה עצמה, אני חייב לדעת מה אנשים אחרים חושבים. במילה אחת: זה נראה כאילו אחותי הקטנה הגזימה עם ה Widgets/Gadgets ודחפה הכל במאין סלט לא ברור של צבעוניות ומצועצעות. אם לזה הם קוראים ממשק חדשני, אז עדיף שיחפשו עבודה אחרת. בדיחה. ממשחק של מערכת הפעלה צריך להיות קודם כל אלגנטי, אינטואיטיבי ופשוט לתפעול. מי שרוצה יוכל להוסיף צבעים ואפקטים כאוות נפשו אבל הממשק הרגיל צריך להיות בעל צבעים שלא מפציצים את העין ולשדר תחושה של רוגע ושליטה. לא "יאללה בלאגן CHECK OUT THE GRAFIXXX". מישהו צריך לתת למיקרוסופט כאפה שי…

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by alfred133,

יש לי בעיה כבר חודש בערך,בזמן שאני עובד עם המחשב וקצת מעמיס עליו, פתאום מופיע לי מסך כחול עם הקוד 0x000000F4 בלי רעשים ואז אחרי כמה שניות המחשב עושה לעצמו הפעלה מחדש והכל עובד עד לפעם הבאה שאני מעמיס עליו. תעזרו בבקשה מה זה יכול להיות ? ואיך פותרים את הבעיה?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.