עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PhP dUdE,

בוינדוס יש אבל בתוכנות עצמם זה מופיע כסימני שאלה מי עוזר?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by e10hs,

שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by vivo18,

אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by liav12,

היי, התמונות שהדיפולט של וינדוס מציג לי הן באיכות לא טובה והצבע לא מסודר, יש איזה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בכדי להציג תמונות?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by shimon23,

מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by AMD-Z,

יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  7. האם יש למצלמה הזו דריבר לוינדוס 64 BIT ? גירסאת ה- crystal תודה !

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by BenK,

שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by Diana0000,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אשמח לדעת אם עדיין ניתן ואיך, שלא אתקע בטעות עם עותק שאי אפשר להפעיל. יש לי ווינדוס 8.1 חוקי מלא ועותק חוקי של שדרוג ל - 7

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by redead,

צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Spawn123,

הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by N N C,

בזמן האחרון צצה לי הודעה שטוענת כי המקום שלי ברגיסטרי הולך ומצטמצם, בהתחלה זה היה קורה במהלך הפעלת תוכנות ועכשיו זה מתחיל ישר כשאני מפעיל את וינדוס, יש למישהו מושג מה זה ? יש לי פנטיום 3 450 64 מגה זיכרון מערכת הפעלה וינדוס 2000

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Ivan,

אני לא מנקה אף פעם. חבל על זמן, כמה זבל כבר יש ?, ולא שווה הסיכון. אבל זה עושה מחשב עובד מהר יותר, לא ? לא בדיוק! PCWORLD בדק. http://www.pcworld.com/article/230447-2/cleanup_utilities_can_they_speed_up_your_pc.html

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מצגת פאוור פוינט שאני רוצה לסים בתור שומר מסך ואין לי מושג איך לעשות את זה ואם זה אוזר אז יש לי ויסטה ואופיס 2007 בעיברית

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות את השינוי הבא במערכת הפעלה: בכל פעם שמפעילים את המחשב שיעלו תוכנות מסויימות לפי בחירתי ישר עם הפעלת המחשב, שאת זה ניתן לעשות בעזרת תיקיית הSTARTUP אבל, הייתי רוצה שהתוכנות יעלו כך, שלפני הכנסת ססמא, לא ניתן יהיה להשתמש במחשב.. כלומר שהמחשב יעלה, יפעיל את התוכנות אותן אני אבחר, ושהן ימשיכו לעבוד באופן עצמאי, אך לא תהיה גישה למשב עד הרגע שהמשתמש יקליד ססמא.... (התוכנות צריכות לעבוד בלי קשר להקלדת הססמא) מערכת ההפעלה בה מדובק היא WINXP PRO SP2 תודה מראש על התגובות.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים ,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות... אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע... דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום.. שיחקתי קצת עם החשבונות משתמשים הוספתי, ומחקתי, ועכשיו השארתי רק משתמש אחד שהוא מנהל המחשב ! ומאז כול פעם שאני לוחץ איפה על כיבוי אז מופיע לי את האפשריות( הפעלה מחדש כיבוי וכ'ו) וגם שאני מעלה את המחשב אז הוא נותן לי להכניס סיסמא אפילו שמחקתי אותה אני רק לוחץ אינטר וזה עולה אבל אני רוצה ששזה יעלה ישאר.! תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום יש לי משחק על כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין אותו גם דרך הAUTORUN וגם ידנית ומופיעה לי הודעת שגיאה כזאת ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by maverick,

פתאום אני לא מצליח לפתוח דפדפן של אקספלורר. הוא קורא קצת בדיסק הקשיח וכלום לא קורה. כאשר אני מסתכל ב-task manager אני רואה שהפרוסס נפתח (iexplorer) ואז הוא פתאום נסגר. פתרון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.