Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחשב נייד קטן עם גרסה הזו ועם עדכון אחרון כמו כן אין אפשרות להכנס ל-REGEDIT בהפעל ע"מ לנסות לשנות עזרה בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי את המתרגם הזה לעברית.. עכשיו השאלה היא אם אפשר להכניס אותה להתקנה שזה יהיה ישר עיברית בלי שאני יצטרך להתקין מהתחלה אחרי כל פירמוט? אם כן, פרטו בבקשה =)
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מדובר ב windows 8.1 מציק לי בעין ואני לא מוצא כיצד לבטל את זה.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ויסטה חדשה בעברית ומתחשק לי לנסות את זיהוי הדיבור שלה. אני יודע שהתכונה תומכת בזיהוי באנגלית בלבד, אבל אני לא מצליח אפילו להפעיל את האפשרות, למרות שיש אייקון שכתוב בעברית "זיהוי דיבור" המערכת רושמת לי שהשפה לא נתמכת. איך עובדים עליה ומפעילים את הזיהוי (האנגלי) על מערכת בעברית?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפך מקרטע ושמתי לב שיש ישום בשם SVCHOST שבאופן קבוע פעיל ברקע וטוחן 50% את המעבד. גם זכרון הוא לוקח כ600MB. אם אני הורג אותו הוא קם לתחייה תוך זמן קצר. איך ניתן לזהות מה עומד מאחורי הישום הזה? הרצתי סריקת וירוסים ולא התגלה כלום.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך ניתן להסיר את הexplorer בwindows xp כך שאוכל להקינו מחדש .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בכרום אבל היה לי גם אקספלורר....ומדי פעם קפץ לי המצורף בקובץ... כעת כבר נפטרתי מהאקספלורר והחלון ממשיך להופיע לי מדי כשעה....איך אני נפטר ממנו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C) ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו. אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע.. רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור. ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת. תודה רבה לכם, ממני: אלעד
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי windows 7 ultimate 64bit על מחשבי היקר. אומנם שמתי לב שלמרות שהגדרתי את השומר מסך וגם כיבוי מסך אוטומטי אחרי 20 דקות. זה לא קורה. אני מחכה ומחכה והwindows פשוט לא מפעיל את השומר מסך ואפילו לא מכבה את המסך. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך (gts 450) חשבתי אולי זה איכשהו קשור אך ללא כל שינוי. מה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-