Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. בוויסטה יש דבר כזה שנגיד אומרים לו "START" אז הוא נכנס לSTART, או אומרים לו להכנס למחשב שלי והוא נכנס למחשב שלי אז אם אני מתקין MUI בעברית אז יהיה את הדבר הזה בעברית? 2. אני זוכר פעם היה אתר כזה שמביא סריאלים מקוריים לוויסטה ואז הוא נסגר אז עכשיו שיש וויסטה סופי איך אפשר להוריד את ה30יום? 3. כל משחק/תוכנה שעובד בXP יעבוד בוויסטה? *כל השאלות מופנות לוויסטה הסופית שכבר יצא לחנויות ולא שום גרסה אחרת*
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אתם חושבים שיפתחו לזה (מודם ALE130 של GlobespanVirata) התקן מתאים? עזבו אתכם אם זה מודם דפוק או לא (חיפשתי בפורומים וזו בד"כ התגובה הראשונית). זה המודם שיש אצלי, ואני פשוט מעוניין שהוא יעבוד בויסטה. מישהו הצליח להפעיל אותו על המערכת שלהם? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, בעיה שאני נתקל בה זמן ממושך כבר. לא יודע אם זה מתאים לפה כל-כך. בכל פעם שאני מתנתק, מכבה את המחשב לחלוטין עם הוצאת החשמל, כשאני מפעיל מחדש הכל חוזר לקדמותו. התיקיות נשארות פתוחות איך שהיו, הויינאמפ נדלק למצב שהיה. איך אפשר לתקן את זה ? תודה רבה, אמיל.
-
- 20 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: שלום, 1.אין לי פלופי אבל המחשב מזהה אחד... במחשב שלי אין פלופי ואני גם לא רוצה אבל הWIN מזהה שכן יש לי, איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף את הפלופי הזה? נכנסתי לDEVICE MANAGER ועשיתי שם הסרה על הפלופי... הבעיה שעם הריסטרט הראשון הפלופי חוזר ושוב מופיע ומציק לי. איך אני יכול להעיף אותו תמידית ? רציתי לציין גם שיש לחבר שלי בדיוק אותו מחשב בלי פלופי, ואצלו אין שום בעיה כזאת... בכלל, אף פעם גם המחשב לא זיהה שיש לו פלופי או משהו דומה ככה שלא היה צריך להתעסק עם זה. אז איך אני מעיף את הפלופי הזה תמידית ? 2. פירמוט דיסקים קשיחים מלבד-C והגדרתם... קראתי את כל הדיונים שהיו על זה אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית... איזה ALLOCATION UNIT SIZE אני צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה דיי הרבה באינטרנט ואני רוצה לדעת מה זה?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA במחיצה C ו WIN7 במחיצה אחרת, על הויסטה התקנתי כל מה שהיה צריךמבחינתי כולל ANTI VIRUS דרייברים ושאר התוכנות שאני משתמש בהן כגון: WINRAR WINISO פוטושופ וכו' כשאני מעלה את המחשב עם WIN7 הוא לא מעלה לי את ה-AV ואני לא מצליח להפעיל אותו ב-TRAY דרך היישום שנמצא במחיצה C (כתוב שחסר איזה DLL) העתקתי את אותו DLL מ- SYSTEM32 של C למחיצה של WIN7 וזה עדיין לא עובד (התוכנה אינה מגיבה/מפסיקה לפעול). לשאר התוכנות עשיתי פשות לינק והן עובדות. מה הפתרון להפעלת אנטי וירוס במקרה הזה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הפעלתי כרגע את המחשב מחדש לאחר 4 ימים שהוא עבד רצוף. כשהעלתי ראיתי שלוקח לו המון זמן להעלות 3 אייקונים מסכנים ב System tray ולאחר מכן הוא פשוט מפסיק להעלות את הנוספים. היו לי מעל 10 אייקונים בטראי כולל זה של האנטי וירוס, של הכרטיס מסך, מדפסת וכו'.... וכרגע עולים רק 3: של הסאונד, של זון אלארם ושל הרשת. איך קורה כזה דבר? ניסיתי כבר לגשת ל Taskbar and Start menu properties ולסמן ב Alaways show את האייקונים שברצוני לראות בהפעלה , הפעלתי מחדש את המחשב וכלם לא השתנה. בדקתי גם ויורוסים ב AVG ותוכנות רוגלה ולא מצאתי כלום! אני שם לב שהמחשב קצת יותר איטי משהיה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים בשעה טובה אני עובד על וויסטה הגרסת בטא 2 החדשה... פשוט מדהים ! הכל עובד התקין לי דרייבר של כרטיס מסך, מדפסת, מסך, אינטרנט התקנתי את הדרייבר של ווינדוס אקס פי ועובד מצויין נראה מדהים אין שום בעיות... אם מישהו רוצה לדעת פרטים אני ישמח לפרט ואם תרצו קצת סקרינים תבקשו. http://img135.imageshack.us/my.php?image=vista9wy.png זוהי תמונה שצילמתי כדי להראות לכם איך נראה הממשק החדש (AERO)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, האם גירסת 64 bit תוכל להריץ תוכנת תלמ"ש ( תוכנת dos לניהול מערכת שעות), במידה ולא - האם יש פיתרונות לכך? {התיעצות לפני קניה של win 7 }
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-