עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by netanel38121,

שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Imtheman,

מישום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא דורש ממני סיסמה !!! איו שום סיסמה ואני חייב שהמחשב יעבוד ישר איך שהוא נידלק ! איך אני מבטל את זה ??

3. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by solidus,

אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by -Zen,

שלום. כרגע מותקנת לי גירסת ווינדוס XP pro, כאשר אני מנסה להתקין גירסת ווינדוס XP home דרך הווינדוס עם הדיסק של XP home קופצת לי ההודעה הזאת: איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

8. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  9. חברה אני לא מצליח להתחבר למחשב ב workgroup שלי..ככה מופיע לי: Uploaded with ImageShack.us אגב חשבון ה guest במחשב השני לא מופעל..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אז ככה לפני מספר ימים איזו תוכנה מעצבנת השתלטה לי על המחשב ושינתה לי את דרף הבית לכתובת הזאת res://myopg.dll/index.html#96676 כאשר אני פותח את IE היא יוצרת לעצמה גם שני קבצי EXE ברגע שאני מוחק אותם מהמחשב היא יוצרת חדשים עשיתי עם נורטון סריקה מלאה מחקתי את הכל שניתי חזרה את דף הבית לBLANK אבל עדיין כל פעם זה חוזר מישהו נתקל בזה יודע איך למחוק את זה ? נ.ב באתר של נורטון היה רשום לגבי זה וכניסה לREGEDIT נכנסתי אבל הערכים שהיו רשומים באתר ושצריך למחוק אותם לא נמצאים שם מקווה שתוכלו לעזור לי להסיר את הדבר המעצבן הזה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  11. אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  14. שלום לכולם, שמתי לב לתופעה הבאה אצלי במחשב : אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך הרבה זמן (כמה ימים), Services.exe לאט לאט תופס יותר ויותר CPU. בהתחלה זה נסבל, הוא תופס רק כמה אחוזים בודדים, אבל זה הולך ועולה, ולאחר מספר ימים הוא תופס כמעט 100% מה - CPU. הוא לא תופס את ה - CPU כל הזמן כך שאי אפשר לעבוד, אלא הוא רץ על 0% למשך 2-3 שניות ואז קופץ ל - 20-30% למשך כשניה ואז קופץ ל-90%+ למשך כשניה או שתיים וחוזר חלילה. חוץ מזה אני לא רואה שום דבר יוצא דופן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? אני יודע ש - Service.exe הוא פרוסס של מערכת ההפעלה, כך שאני לא מבין מה גורם לו לעלות לגבהים כאלה. תודה מראש על העזרה, אורי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MasterGamerFX,

כשאני מפעיל את המחשב לוח-אם P5G41C-M LX אחרי המסך של ה POST המערכת אמורה לעלות כלומר לבצע BOOT לבד אבל היא לא עולה לבד ואני צריך "לעזור לה" לבצע BOOT דרך הכנסת הDVD של ההתקנה שלה לכונן ואז לעשות BOOT FROM DVD ולא לגעת בכלום כלומר לא להיכנס למצב התקנה פשוט לתת לזה לרוץ ורק אחרי שזה מסיים את BOOT אחר כך ההארדדיסק (SSD) מבצע BOOT למערכת WIN8 והמערכת עולה לבסוף משהו מוזר . אני חושב שזו בעיה בהגדרה בSTORAGE בביוס מה אתם חושבים?

• 26 תגובות
    • 13.7k צפיות
  16. א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה

17. Started by WarNet,

היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by 12w23e,

שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by jambo222,

שלום 1. אני חושב להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסקים שונים . בדיסק אחד אני אשתמש בתוכנות החשבות לי , ובדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) אני אבצע הורדות טורנטים וכד ומידי פעם אני אפרמט אותו. השאלה שלי האם הווירוסים שיכנסו לדיסק השני ( דיסק הג'אנק ) יפגעו\ישפיעו על התוכנות שבדיסק הראשון? 2. מדוע כשמתקינים עדכונים לווינדוס 10 גוגל כרום נדפק והעכבר נתקע . (זה קורה שמתקינים ווינדוס חדש ומעדכנים) גם אם מתקינים גוגל מחדש זה לא עוזר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alexii,

בכל פעם שאני מסנה להפעיל משהו בוינדואוס מופיע לי הודעת שגיעה הבאה איך ניתן לפתור את הבעיה .----an exception oE has occurred at 0028:c0050dc4 in v*d .---this was called from 0028:c0050cc0 in v*d it may be possible to cotinue normaly תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by lharpaz,

הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by the red dragon,

http://img64.imageshack.us/my.php?image=ssiu1.jpg לא שזה סתם לא מוחק כי הקובץ הזה נמא בשימוש הוא מהשו........ זה כותב לא נמצא פריט ??? :-\ ............ מה זזההה.......... ?? מה אני עושה כדי למחוק את זה??? סתכלו בתמונה...... תודה לעזורים [attachment deleted by admin]

23. יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. הפעלתי את גרסת ה- RC של מצב XP תחת ווינדוס 7 והכל עובד מצויין. המערכת כל הזמן מודיעה לי שאני צריך להתקין אנטיוירוס אז השאלה היא: האם במצב הזה המערכת (XP) פועלת כמו Sand Box - אם וירוס יפגע במערכת, האם הוא יעבור גם לווינדוס 7 ?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by bronco,

לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.