עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום רב! יש לי עכשיו windows שיש לו רק עדכונים אוטומטיים אך אם אני נכנס לאתר של מיקרוסופט, להוריד עדכונים וזה בודק לי רשיון מוצר אז זה אומר שהרשיון מוצר שלי לא חוקי. אז השאלה שלי אם יש דרך להפוך את הwindows שלי לבעל רשיון חוקי, שיעבור את הבודק רשיון?? תודה מראש בר!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by yanivganor,

יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  8. ^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by BURTON,

אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  11. אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by amirn,

היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  14. שלום חברים, יש ברשותי תקליטור ובו כמות נכבדת של גופנים לטיניים. היום החלטתי לחפש גופן כלשהו אולם כאשר ניסיתי לבצע תצוגה מקדימה לגופנים שנמצאים בתקליטור, מציג הגופנים של חלונות 7 (ultimate 64 bit), הציג לי אותם כגופנים עבריים. במילים אחרות - מציג הגופנים של המערכת הציג לי גופן עברי שכבר מותקן בתיקיית הגופנים, במקום להציג לי את הגופן שפתחתי להצגה. אני מניח שגם לאחר ההתקנה של גופן כזה, הוא יוצג ע"י יישומים שונים (כדוגמת אופיס או היישומים של אדובה) כגופן עברי מה עושים כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.

16. Started by HellBoY,

שלום אני מעוניין להתקין וינדוס 64 ביט אבל לא ממש מצליח. יש לי את הדיסק צרוב ואת הקבצים שלו על המחשב. צרבתי את הדיסק ושעשיתי boot בהתחלה שמפעילים את המחשב המחשב לא זיהה שיש לו דיסק של וינדוס בכונן ופשוט עלה באופן רגיל. איך אני יכול להתקין אותו עוד? בתודה אופק.

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by yoniby,

hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx

18. איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by gif,

שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by daniel5,

יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  21. שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…

22. יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  23. Started by DadusH,

שלום .. יש לי מחשב חדש , אבל בזמן האחרון אני מקבל הרבה פעמים את ההודעת שגיאה של "שלח/אל תשלח" על Dr.Watson Debugger... מישהו מוכן להסביר מה הבעיה ואת הפתרון ?? תודה מראש, דור דדוש

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by בזיק,

משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים