עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AlexG Respect,

לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by NuKe007,

שוב שלום לכם, שאלה לי אליכם, מישהו יודע על תוכנה טובה שתאמר לי לעזאזל איזה תוכנה משתמשת לי בקבצים (קורה לי לרוב שווינדוס אומר לי שקבצי הסרטים שלי נמצאים בשימוש), ניסיתי כבר תוכנה אחת, והיא לא הראתה לי שום שימוש בקבצים. HELP ME!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by david86,

אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by puuma,

שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by orendia,

התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  9. הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

3f27_appcompat.txt כל פעם שאני מתחיל את הווינדוס אפדייט אני מקבל ארור והאחראי על זה הוא הקובץ הנ"ל... לאחר חיפושים בגוגל גיליתי שזה לא ממש קשור ספציפית ל appcompat והוא רק מדווח ארורים של מייקרוסופט... בכל מקרה מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  12. האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  13. יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by avihneo,

הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  15. משהו שהפליא אותי מעט אך גם מרגיז, קבלתי משלוח של קבצי תמונות של נופים וכל מיני דברים כאשר טקסט מצורף אליהם אבל במקום הטקסט מופיע אצלי סימני שאלה, כמו סימני שאלה כאלו מוזרים, שלחתי חלק מהקבצים לחבר והוא אומר שהוא רואה את הכתוביות רגיל, אז מה יכולה להיות הבעיה אצלי? עליי לציין שהכתוביות הן מקוריות של יוצר הקבצים ולא טקסט רגיל שמישהו מוסיף,,תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. שלום. החלפתי עובד במשרד. העובד לא ידע דבר וחצי דבר על מחשבים. פשוט עבד עם המחשב כמו שהוא, במשך שנתיים. Windows XP. כיצד אדע שהמחשב אינו נגוע? אין על המחשב אנטי-וירוס, אבל הוא יחסית נקי - אין סרגלי כלים, אין תוכנות מותקנות. הוא לא היה גולש הרבה ברשת. בכל זאת - אני רוצה לדעת מה המצב של המחשב, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת. תודה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. אישהו (ואל תשאלו איך...) הגעתי למשהו שנקרא: (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack (MUI למה הדבר הזה משמש בתוך ווידווס?? ושאלה נוספת... האם אופיס XP מחו"ל יעבוד אצלי בעברית???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

יש לי ווינדוס 2000 וכל ושאני מוריד דברים בעברית וכל מיני דברים כאלה אז הוא כותב הכל בג'יבריש. יש דרך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  19. תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by ronny_1982,

שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  22. אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  24. אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by or,

כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.