עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נכון, שאלה קצת דבילית, אבל בכל זאת..לפי מה שהבנתי גירסת OEM של מע' הפעלה ניתן להתקנה רק על המחשב הספציפי לשמו היא נקנתה... אז, בהנחה שמדובר ב- windows 7 home premium 64bit בגירסת ה OEM שלה, האם אפשרי לשדרג את המחשב בעתיד (כ. מסך, זכרונות, אפילו מעבד) או שיתכנו בעיות מבחינת רשיונות וכד'?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  4. שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by BURTON,

אני מריץ וינדוז אקס פי ועולות לי על ההתחלה תוכניות לא רצויות רציתי לדעת איך אפשר להוריד את הופעת התוכניות(אם אפשר לא ע"י תוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by LRa,

התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  8. ביטלתי את תהעדכונים האוטומטים של מיקרוסופט ועכשיו זה מופיע לי בשורת התחל: אתם רואים את האדום המציק שליד ההחיבור לאינטרנט? זה זה. עכשיו שאני פותח אותו זה נראה ככה: איך נפתרים מזה? זה אפשרי בכלל? האופציה של להחזיר את העדכונים ממש לא באה בחשבון. תודה ענקית מראש, זה פשוט כל כמה זמן קופץ וזה ממש מפריע. swg

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Xilver,

In the language bar there is no Israel nor Hebrew!

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by yp3,

כברירת מחדל הפיירוול של WINDOWS פותח גישה עבור שיתוף קבצים ומדפסות רק לרשת שלו. במשרד אצלינו ישנם 3 רשתות עם נתבים בניהם, רציתי לדעת אם אפשר במקום אחד להוסיף לפיירוול את הרשתות האחרות או שצריך לעבור כלל כלל כדי לשנות את ההגדרות? (השאלה היא על WIN 7 וגם XP) תודה מראש

11. האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by assaf990,

WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by DeadByDawn,

יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by idan854,

יש לי בעייה במערכת הפעלה התקנתי אותה כמו שצריך הכול פועל טוב ולאחר שההיתי צריך לעשות פריצה הורדתי תוכנה ששם צריך לבחור את הלוח אם ולעשות ריסטארט ואז תיהיה בעצם פריצה אבל מה שקרה שניסתי לעשות עידכונים ולא היה אפשר כי הוא רשם שהשירות אינו זמין וצריך להפעיל את המחשב מחדש בקיצור לא הלך כלום מאז אני גם לא יכול לשמוע מוזיקה וגם לא ביוטיוב ואפשר לראות שיש לי כרטיס קול מותקן אז זה לא זה. תודה רבה לכל העוזרים ועם תוכלו להביא לי קישור להורדה מחדש של מערכת הפעלה של windows 7 כי אני מאמין שאני יצתרך לפרמט את המחשב מחדש והמערכת עצמה שהתקנתי לא טובה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  16. ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by אוריפ,

היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by Gnome,

יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by snusmumriken,

שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by BlackBird71,

איזה מהVISTA 64BIT הכי טוב למשחקים? והכי משתלם, אם זה אפשרי.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Bone-Breaker,

יש לי ווינדוס 2000 וכל ושאני מוריד דברים בעברית וכל מיני דברים כאלה אז הוא כותב הכל בג'יבריש. יש דרך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  24. אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by NuXeR,

שלום, יש לי ויסטה שרץ לאט על המחשב, וזה דיי הגיוני. ATHLON XP 1700 @ 2400 512MB DDR 400 RADEON 9550 256MB השאלה שלי - במידה ואוסיף 1GB של DDR 400.....האם לדעתכם הביצועים ישתפרו משמעותית ? הבנתי שהבעיה היא שהויסטה אוכל בעיקר זכרון (אותה תופעה שהייתה באקס פי - שרץ אצלי ממש חלק...) מה דעתכם ? מדובר בהוצאה של 400 ש"ח...

• 9 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים