Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 2000 וכל ושאני מוריד דברים בעברית וכל מיני דברים כאלה אז הוא כותב הכל בג'יבריש. יש דרך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D
-
אהלן נכנסתי הרגע לAdd\Remove Programs כדי להסיר את פוטושופ, ופתאום גיליתי שבמקום אייקונים אני רואה משהו אחר, צירפתי תמונה מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה כזו: כל כונן, אם זה הארד דיסק, או התקן סידירום, שאני משנה את האות שלו לF: - לא מופיע בMy Computer. כאשר אני מקליד ידנית f:\ הוא נכנס אליו. כאשר אני משנה לאות אחרת, מופיע כרגיל (נגיד h:). שינוי השמות מתבצע דרך הdisk management שבcomputer management שבAdministrative Tools (שבControl Panel). הורדתי Tweak UI, הלכתי לMy Computer והיה מסומן שם כן להראות את f: . בכל מקרה, ביטלתי את הסימון, הפעלתי מחדש את המחשב, והחזרתי את הסימון - ועדיין, אותה בעיה. שוב, הדבר קורה עם כל התקן, הארד דיסק, דיוידי, צורב, u name it, ובכל אות אחרת אין בעיה. מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנט הכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט. ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!! שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון? האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה? האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי ל…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
כשאני מכבה או מאתחל (את הווינדוס אקספי על המחשב החדש ) המחשב פשוט נתקע על המסך יציאה מווינדוס (הכחול) עם הכיתוב saving changes למה זה קורה ? האם זה יכול להיות קשור גם לחומרה ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ב start menue איך אני משחזרת? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
ראיתי מאמר שמסביר איך להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש אפילו אם אין לי גרסא ישנה בכלל, אבל המאמר באנגלית ואני לא טוב באנגלית. השאלה שלי אם אני יכול להתקין Windows 7 Upgrade על מחשב חדש בלי שיש לי גרסא ישנה? (אשמח אם יש קישור להסברים בעברית איך לעשות את זה) ואם אני חייב שיהיה לי ווינדוס ישן אני יכול לקנות XP יד שניה, אני יתצטרך להתקין אותו ואח"כ את Windows 7 Upgrade, או שמספיק שיש לי אותו ביד? ואם יש לי XP HOME או XP PRO האם אני יכול לשדרג ל Windows 7 Ultimate Upgrade? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכם.. פעם ראשונה שניסיתי להשאיר את המחשב דלוק לצרכי הורדות. אני מגלה שכעבור מספר שעות ההורדה נפלה, והזיכרון הפיזי על ניצול של 90% ! (מדובר ב4 ג'יגה). אני מחפש ב Task Manager את התוכנה הבעייתית, ומגלה שאין כזאת. ריסטרט פותר את הבעיה...ניסיתי היום בפעם השנייה ושוב אותה הבעיה. אין שום דבר ב Event Log. למישהו יש מושג ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אמרו לי שיש תקלה נדירה שמופיעה לפעמים במהלך השידרוג ל7 מדיסק שידרוג שעוצרת את השידרוג ודופקת את המחשב 1) זה נכון מה ששמעתי? 2) אם כן אז מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? (לפחות הערכה אם אפשר) 3) יש עוד בעיות ותקלות שיכולות לקרות במהלך השידרוג? 4) מה לעשות במקרה ומופיעה לי התקלה הזאת או תקלה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב הביתי מריץ חלונות XP פרו. המחשב הנשלט מריץ Vista Home Premium. מה התוכנה המתאימה להשתלט מרחוק מהמחשב הביתי על הנייד?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להדפיס את הקלט של ה-batch לתוך קובץ טקסט. ניסיתי batch.bat > file.txt אבל זה לא עובד, רק יוצר קובץ טקסט ריק. כיצד ניתן לבצע זאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal. ורשום בהמשך גם netio.sys קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ? הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic תעזרו לי בבקשההההה....
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-