Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כיצד מוחקים ווינדווס XP כאשר מותקנים אצלך 2 ? בבקשה עזרו לי ! היה לי וינדווס מותקן, רציתי להתקין חדש אבל בכונן אחר, אבל מה שיצא זה שהותקן וינדווס נוסף ואת הוינדווס הישן אני רוצה למחוק... מה ואיך עושים??? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים: WD Caviar 10gb Maxtor D740X 40gb וחילקתי את ה MAXTOR לשני Partitions ככה: Partition 1: 37gb Partition 2: 3gb ואת ה WD השארתי שלם. רציתי להתקין Win98 SE על הפרטישן הקטן ו XP על הפרטישן הגדול. התקנתי קודם את ה SE וראיתי שהכל עובד ואז התקנתי XP. כשאני רוצה להפעיל את ה SE מהתפריט כשמעלים את המחשב פשוט מופיע מסך שחור עם הסמן המהבהב של ה DOS ולא קורה כלום. ה XP עובד מצוין. אני חושב שהבעיה היא בקובץ boot.ini שכתוב שם שה- SE נמצא בכונן C - מה שלא נכון, הוא נמצא ב E. תוכן הקובץ boot.ini : [boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)partition(1)\windows [operating systems] multi(0)disk(0)partition(1)\windows="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetec…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ישנם אתרים כמו G2A או exongames.co.il שמציעים קניה של KEY במחיר זול משמעותית מהמחיר ה"רשמי". האם אלה הצעות אמיתיות או שמא SCAM? אודה למי שיש ניסיון עם האתרים הנ"ל או אחרים ויכולים לתת עצה לגבי רכישה של WINDOWS. תודה!
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
Iv'e just installed windows xp pro and i don't have hebrew, the hebrew is not on the regional or language settings.... what can i do to get some hebrew letters arround here
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בעיה שצצה לה פתאום לבד. כשאני מנסה לראות דוגמא סירטונים דרך האינטרנט נפתח חלון ורשום: שגיאת windows media player ל windows media player אין אפשרות להפעיל קובץ זה. התחבר לאינטרנט או הכנס את אמצעי האיחסון הנשלף שבו נמצא הקובץ, ולאחר מכן נסה שוב להפעיל את הק'ובץ. זה בא לבד ..מה עושים בבקשה?? למה זה קרה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץ אני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PRO WINDOWS XP CRYSTAL וכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITION אם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהר הPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיות ה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דברים קיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב ה WINDOWS לא צורך יותר מ 25% זכרון ראם שזה כ 1 גיגה אבל ככל שעובר הזמן (שעות-ימים) הוינדוס תופס נפח של 3 גיגה לפחות ובמנהל המשימות אין שום דבר מיוחד שתופס זכרון (שום דבר לא פועל ברקע וזה מגיע למצב שהמערכת לא זזה ) נ.ב אין לי וירוס על המחשב והוינדוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 10 וממש לא אהבתי נתקע הרבה ובקושי זז רוצה לחזור חזרה לווידוס 7 יש חודש לעשות את זה הבנתי עכשיו אני נכנס לשחוזר חזרה לווינדוס 7 וזה מה שזה רושם לי [ATTACH=CONFIG]9385[/ATTACH] מה אני אמור לעשות? תודה רבה איתי
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב, וכשהוא עלה מחדש אני רואה שהוא חילק את כוננים בצורה מוזרה. יש לי שני כוננים שמחולקים ל5 מחיצות. בהתחלה, הכונן הראשון קיבל את האותיות C,D והכונן השני קיבל E,F,G , ועכשיו, הכונן הראשון קיבל E,C והשני D,F,G . אני מעוניין להחזיר את זה למצב המקורי, אולם דרך הווינדוס אני לא יכול לשנות "אות כונן" של המחיצות על הכונן עליו מותקן הווינדוס. חשבתי לפרמט שוב, אבל זה לא יפתור את הבעיה מכיון שלא ניתן לשנות דרך ההתקנה את אותיות הכונן מבלי לחלק מחדש את הכוננים - דבר שיביא למחיקת כל החומר מהכוננים. יש דרך כלשהיא לשנות את האותיות של הכוננים, אפילו במחיר של התקנת הווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום בבוקר ניסיתי להתקין את ROXIO CD CREATOR2009 על WINDOWS 7 RTM 7600. אחרי שהקלדתי את S\N, קיבלתי הודעה שאין אפשרות להתקין את DOT NET FRAMEWORKS כי העדכון לא מתאים למע' הפעלה. הסתקלתי בתיקיות על הדיסק ובאמת היה שם עדכון רק ל XP וויסטה. אז הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט של אותו עדכון ל WIN 7, אבל כשאני מתחיל להתקין אותו אז אני מקבל שגיעה שכתוב בה שאני צריך להפעיל א, DOT NET דרך TURN WINDOWS FEATURES ON OR OFF בלוח בקרה. עשיתי את זה, המחשב עושה ריסטרט ואז כותב FAILURE. אותו דבר דרך SAFE MOD. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה כי בלי DOT NET אני לא יכול להתקין תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-