עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Joob69,

קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  2. היתה לי עבודה לבית-הספר... להכנס לפורום של ביה"ס, ולכתוב שם המלצה על ספר (דוברי אנגלית). במשך שעה וחצי ישבתי וכתבתי, ההודעה יצאה לי מושלמת, המבנה, אוצר-המילים... לחצתי Send, וקיבלתי הודעה "נא הכנס הודעה מסודרת דרך הטפסים הרלוונטיים". זה לא מערכת פורומים רגילה, אני חושב שהאחראית אתר בנתה אותה... מרוב להט נכנסתי חזרה לפורום, לראות אולי זה כן שם, ולא מצאתי... רק כדי לקלוט שאין דרך חזרה, ויכלתי ללחוץ back בזמן כדי לשחזר את הטקסט. השאלה שלי, האם אפשר לשחזר את זה בדרך כלשהי? אני יודע שיש תוכנות שמתעדות את הכפתורים במקלדת שנלחצים, אם אני אתקין עכשיו הוא יזהה דברים שהוקלדו לפני ההתקנה? בבקשה. אני נואש. אין מצב שאכתוב משהו ברמה כזאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by Chymes,

אחי טס לארצות הברית מטעם החברה וביקשתי ממנו לרכוש עבורי עותק של Vista מ-newegg כי המחיר נמוך ב-200 שקלים מהמחיר הנמוך ביותר בארץ. הוא הזמין את התוכנה וקיבל את המשלוח כעבור 24 שעות .(כל הכבוד ל-newegg) לפתע הוא מתקשר אלי ואומר שעל האריזה כתוב למכירה בארצות הברית וקנדה בלבד. מה זה אומר לגבי? אוכל להשתמש במערכת הפעלה בארץ? אם לא הוא ישלח את התוכנה בחזרה ל-newegg.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  8. הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה

9. בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם לאחר שהXP שלי הפסיק לפעול בצורה מסתורית [המחשב נתקע ואז לא עלה שוב] אז התקנתי ויסטה כי לא היה בא לי שוב XP... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את שני העדכוני אבטחה האלה לויסטה. ורציתי גם לדעת מתי יוצא הSP1. תודה עריכה: תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה בקשר למדיה סנטר יש לי כרטיס טלוויזיה מדגם ASUS [לא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק אפילו דרך everst] ואני לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר... כל פעם שאני עושה הגדר כרטיס דרך המדיה סנטר אז הוא אומר לי שהוא לא מזהה כרטיס. התקנתי את הדריבר וגם את התוכנה הרגילה שלו וגם היא לא עובדת. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  12. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. Started by the red dragon,

תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום, התקנתי לא מזמן את Internet Explorer 7 ואני רוצה לחזור חזרה ל Internet Explorer 6 איך אני עושה את זה? משהו יכול לעזור לי?!?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  16. לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by d1v,

התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by puuma,

שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by moshmushon,

התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  20. כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים. נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים. האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ? באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן). יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה אחרי המסך טעינה של המחשב הוא ניהיה שחור, אי אפשר לעשות כלום - זה במצב הרגיל למרות זאת הוא יכול לעלות על ה-Safe mod בלי בעיה, והוא לא עושה בעיות... למשהו יש רעיון איך לתקן את זה? ושוב תודה רבה וחג שמח המפרט של חבר שלי: amd 3800 X2 dual core 1 GB RAM nvidia 7900GT

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by Goat17,

שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש עם לוח הIP35 PRO של abit והתקנתי עליו ויסטה 64ביט.. אחרי שהתקנתי את כלי הµguru של abit וניסיתי להריץ את אפליקצית שדרוג הbios קפצה לי הודעה של DEP שחוסם לי את האפליקציה, חיפשתי דרך לכבות את הDEP ומצאתי, כתיבה של איזה פקודה בCMD, הDEP כביכול נכבה אבל הוא עדיין ממשיך להפריע לאפליקציה של abit לרוץ.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by m.l,

קודם כול סליחה על הדאבל פסט אבל אלו שני שאלות שונות שאני נאלץ לשאול בפרק זמן קצר... יש שני מערכות הפעלה על המחשב אחת XP HOME ואחת XP PRO וכשמדליקים את המחשב מופיע המסך לבחור את התוכנית הפעלה..אני רוצה לבטל אחת מהמערכות הפעלה כדי שהוא ייכנס ישירות לXP HOME נגיד ולא יהיה צורך לבחור...איך אני מבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים