עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 1900GT,

חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by athi,

geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:17:35, on 12/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Fi…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by achiya1,

לילה טוב אנשים. יש ברשותי מחשב נייד של דל והוא לא מגיע אל הווינדוז כשאני מדליק אותו יש לי תאופציה ללחוץ r אחרי שזה כותב שהסיסטם לא נמצא או שהוא פגום משהו כזה.. וגם ל safe mode זה לא נכנס ! זה כותב את אותו דבר בכל מצב.. מה זה הדבר הזה מה אני עושה?! תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  7. אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RayZ,

המחשב השתגע לי. זה התחיל יום חמישי ככה, הדפדפן מודיע לי שלא מותקן לי JAVA והוא לא מציג JAVA ו JS (סקריפטים של זה), למרות שזה מותקן לי. אחר כך זה התחיל לא להריץ שום סקריפטים בתוך המחשב עצמו, כמו חלון שחזור המערכת, מדיה פלייר, וכו' עכשיו אני לא יכול לראות סרטונים, לא לכתוב בטפסים (חוץ מהטופס הזה), ואני לא יודע למה. זה לא וירוס או רוגלה, נכנסתי בסייפמוד וניסיתי לעשות שחזור מערכת - גם החלון הזה לא עולה. מה לעשות? (חוץ מלפרמט)

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by zobb,

קניתי מחשב לפני חצי שנה מחשב סוף AMD 2100 @ 2200 GHZ Hercules Redeon 9700 1 GB MEMORY SUMSUNG (512x2) Abit NF7 - S ועוד ... עכשיו אני לא יודע מה קרה הוא התחיל לעשות לי בעיות. פרמטתי ולאחר מכן הוא המשיך לעשות בעיות. הבעיות הם: 1. אני נכנס למחשב שלי לוקח לו שעה עד שהוא מפעיל אותו . או שאני נכנס לכל תקיה אחרת. וגם בווינאמפ לוקח לו שעה להעלות שיר 2. כשאני נכנס לMSCOFIG אז פתאום הוא יוצא לאחר 10 שניות. 3. אני התקנתי אנטי וירוס נורטון. יש את הרישום של החברה, אז אני מפעיל אותו ואז הוא עושה לי את אותה בעיה של הMSCONFIG הוא נסגר לי אחרי 10 שניות. מה עלי לעשות ?!?!?!?!? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by ciauai,

כשאני מסתכל בתהליכים הוא משתמש בסך הכל ב278 מגה מהזיכרון ויש לי גיגה אז לא יכול להיות שבגלל זה המעבד ב10% אז למה המחשב איטי? כל פעם שהוא ככה הארדיסק עושה רעשים אולי זה הארדיסק? או הזיכרון וירטואלי?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  13. אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by overload,

הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by Echo,

שלום לכולם בזמן האחרון בעיה ישנה חזרה להופיע... באמצע העבודה עם עם המחשב הוא "קופא", אלא שחלק מהדברים ממשיכים לעבוד - למשל ה-WINAMP ממשיך לנגן, סרטוני פלאש וסרטים במדיה פלייר ממשיכים לרוץ וכו', אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. לפעמים זה נמשך כמה שניות ולפעמים צריך להפעיל מחדש. לפני כחודש החלפתי לוח אם בגלל שהמחשב היה נתקע בצורה דומה, אלא שאז הופיעו גם מסכים כחולים והודעות שגיאה. ניסיתי לפרמט, להחליף זיכרון ובסוף רק החלפת לוח האם פתרה את הבעיה... אבל עכשיו זה נראה שזה קורה שוב [למרות שבלי הודעות השגיאה]. ניסיתי לחפש שגיאות בכונן, לאחות, לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע... כלום לא עזר. המוזר הוא שהמחשב יכול להיתקע חמש דקות אחרי הפעלה מחדש או כמה שעות אחר כך, זה קורה פתאום :-\ …

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by mich4el,

לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by moshe gidian,

9המחשב לא עולה win 10

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by moris,

היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP

19. המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by sarkise,

תראו, יש לי ווינדוס ויסטה HB, שום דבר שמעמיס על המחשב לא פועל, כל מה שפועל הוא נורטון אנטי וירוס ודרייבר של הכרטיס קול, והמחשב פשוט חושב בלי הפסקה ! איחוי לא מופעל, ממש כלום ! אני כבר נואש, אני מפחד שיקרה משהו לכונן, הוא פשוט נון סטופ "חושב" ! מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה ? דרך אגב, את המחשב קניתי עם הויסטה, אז לא יצא לי לבדוק אם זה קשור למערכת הפעלה, אבל ממש לא הגיוני אחרי 2 SP ..... ! תצילו אותי ):

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. Started by Guymz,

אהלן חברה! יש לי ווינדווס 10 כבר בערך חודשיים. הורדתי את העדכון האחרון ואני מקפיד לעדכן כל הזמן. משום מה כל הזמן אני שומע את המחשב עובד... כל הזמן. כשאני נכנס ל resource monitor אז אני רואה שב disk usage הסיסטם כל הזמן בפעולה... חיפשתי רוגלות, חיפשתי וירוסים ניקיתי את המחשב הסרתי דברים מיותרים, חיפשתי מקרים דומים בגוגל ושום דבר. יש לכם מושג אולי מה אני יכול לעשות? מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק מה הסיבה לכך? סך הכל אני מאוד מרוצה וחוץ מבעיה הזאת מעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי בעיה אני יושב על המחשב ופתאום בלי קשר קופץ לי חלון 60 שניות לכיבוי המחשב.. אני לוחץ על הפעלה ועושה shutdown -a וזה נעלם אבל כל כמה זמן זה חוזר וגם פירמטתי כמה פעמים ואין זה עדיין מפריע לי.. (יש תמונה) תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by oded6188,

Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  25. כמו שכתוב בכותרת. בהתחלה ניסיתי למחוק את הקובץ בדרך הרגילה של לסמן את הקובץ וDELETE אבל הוא כותב שהקובץ פתוח וכו'. אחרי זה ניסיתי למחוק אותו דרך your uninstaller וזה אומר לי אותו דבר שהקובץ פתוח. הנה תמונה של מה שהמחשב כותב כשאני מנסה למחוק את הקובץ עכשיו לשאלות: 1. איך אני מוחק את הקובץ הזה מהמחשב שלי? 2. איך אני מוחק\יודע שמחקתי כל זכר לתוכנה ושלא נשארו שום קבצים שלה במחשב? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 9.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.