עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Avi952,

מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by coben,

מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by Semyon171,

שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  10. שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. מהו הקובץ הזה? גם שאני צורב הוא מופיע במוסתר ואני מוחק אותו. מה זה הקובץ הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by uuzar,

שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by the red dragon,

http://img17.imageshack.us/img17/6392/89799638.png לא מזמן התקנתי את המשחק COSSACKS והדיסק הזה כמו שאתם רואים בתמונה לא יוצא גם כשאני מכבה את המחשב ניסיתי להוציא אותו בכול הדרכים ולא עוזר כלום ניסיתי לעשות EJACT וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by sharmeiri,

windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

מיקרוסופט הפיצה את העדכון המאסיבי הראשון עבור מערכת ההפעלה הטרייה שלה, ויש בו כמה וכמה תוספות מעניינות לכתבה: http://hwzone.co.il/7-חידושים-חשובים-בעדכון-נובמבר-הגדול-של/

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  18. 1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by dandy,

שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. תמונהההההה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by shimon23,

כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by Aviv C,

Windows Server 2003 אפשר להתקין על מחשב PC רגיל?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.