Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב בווינדוס 8. כשאני נכנס להגדרות של המסכים, אני רואה שלכל מסך יש מספר. מסך המחשב מוגדר כPRIMARY והוא גם ממוספר 2 ומסך הטלוויזיה ממוספר 1. האם יש אפשרות לשנות בין המספרים? (הבעיה היא שלאחרונה הרבה חלונות נפתחים לי במסך הטלווזיה ולא במסך הראשי של המחשב ואני חושב שאולי הבעיה נובעת מהמספור) תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD ו win XP מותקן ופועל. אני רוצה להחליף את המעבד לחדש יותר. (רק מעבד, לא לוח אם) האם הווינדוס יקבל זאת בברכה? (כלומר לא יעשה בעיות) כי שמעתי על כל מיני הגנות שיש ל XP כנגד החלפת חומרה. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש מלבד ה-HDD אני מאמין שאם אני אחבר את ה-HDD זה יעבוד השאלה האם עדין יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס? המעבר הוא מ-Q6600 ל-I5 ומלוח 965p ל B75 (האלה הגשרים..)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד עם Win7 ומחשב נייח עם Vista. אני מעוניין להחליף בין מערכות ההפעלה, שהנייד יהיה עם Vista והנייח יהיה עם 7. האם זה אפשרי? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. קניתי מחשב נייד וקיבלתי עליו מותקן כבר את הוינדוס ויסטה שרכשתי! ואני לא מרוצה מימנו עכשיו רכשתי את הדיסק של וינדוס xp איך אני מתקין על מחשב נייד זה אותו תהליך כמו מחשב נייח?!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שאלה שבטח תישמע טיפשית פה למומחים אבל אני לא הצלחתי למצוא לה פיתרון. איך אני מגדיר שמצב החלפת המשתמשים יעלה אוט' במצב המתנה (לאחר פרק זמן מסויים).והאם אני יכול גם להגדיר לאחר כמה זמן זה יעלה. אני משתמש בויסטה אולטימט ועוד שאלה קטנטנה אם אני יכול (סליחה מראש אם זה אסור) שאני נכנס למאפיינים של המחשב אני רואה שיש שם ציון למערכת שלי,מה הציון המקסימלי ? תודה מראש ולילה טוב
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום. החלפתי עובד במשרד. העובד לא ידע דבר וחצי דבר על מחשבים. פשוט עבד עם המחשב כמו שהוא, במשך שנתיים. Windows XP. כיצד אדע שהמחשב אינו נגוע? אין על המחשב אנטי-וירוס, אבל הוא יחסית נקי - אין סרגלי כלים, אין תוכנות מותקנות. הוא לא היה גולש הרבה ברשת. בכל זאת - אני רוצה לדעת מה המצב של המחשב, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד חדש, שהבעיה שלי איתו היא שהוא מגיע עם Windows XP home בעברית. בחנות אמרו לי שאם אני רוצה שמע' ההפעלה תהיה באנגלית אז אני צריך לרכוש את ה- Windows XP pro (שעולה איזה 600 ש"ח אם אני זוכר נכון) ובו אפשר לשנות את השפה מעברית לאנגלית. [זה ממש מעצבן אותי, ויש מצב שבגלל זה אני אקנה נייד של ACER שמגיע עם מע' הפעלה באנגלית במקום נייד של LG...]. - האם זה נכון שאין אפשרות להחליף את השפה של מע' ההפעלה ב- Win XP Home ? - האם זה נכון שיש אפשרות להחליף את השפה ב- Win XP Pro ? ואם כן - איך ? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אתמול עודכן המחשב בעידכונים אוטומטיים ממייקרוסופט בקשר אבטחה למחשב, דרש כיבוי כדי שהעיכון יכנס לפועל מאז שאני משתמש בעכבר כד לפתוח קובץ או תיקיה מדבר אתי באנגלית למשל במקום "פתח" כותב "Open" וכו' איך אני מחזיר אותו כפי שהיה בעברית. עריכה. מערכת הפעלה וינדוס איקס פי פרו - אס פי 2
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
משום מה החליטה מיקרוסופט לא לאפשר יותר החלפת שפות עם ALT + SHIFT ימני אלא רק אם השמאליים. זה מאוד מעצבן, אני מאוד רגיל לימיני, יש איזו דרך לעקוף את זה?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שבו הותקנה מערכת הפעלת WINDOWS XP (ברשיון) ההתקנה נעשתה אצל המתקין ובטעות הותקנה מערכת הפעלה בגירסה העברית. האם יש דרך פשוטה להחליף לגירסה האנגלית (עם HEBREW ENABLED) ללא התקנה מחדש? יש כבר התקנה של דרייברים שונים ותוכנות שונות, כולל עדכון FAVORITES וכתובות דואר, לכן לא בא לי להתקין מחדש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי שנתקלתי בבעיה בעצמי (אחרי התקנה חלקה של ויסטה באנגלית) ולא מצאתי פתרון ברשת, אני חושב שהגעתי אליו בכוחות עצמי: ** יש לציין שלפתרון הגעתי לאחר עדכון שפת הווינדוס (תפריטים וכו') לעברית, אבל נראה לי שזה אמור לעבוד גם בגרסא האנגלית. 1.הכנס להתחל-לוח הבקרה-שנה שפת תצוגה (תחת הכותרת "שעון,שפה ואיזור"). 2.לחץ על הכותרת (TAB) "לוחות מקשים ושפות" ושם על "שינוי לוחות מקשים". 3. הכנס לכותרת "הגדרות מקשים מתקדמות". 4. אצלי רק באפשרות "בין שפות קלט" היה מוגדר שיפט+אלט שמאלי, והייתי צריך להגדיר גם לאפשרות "לאגנלית (ארצות הברית)-עברית" את קיצור המקשים שרציתי (במקרה שלי שיפט+אלט שמאלי) והבעיה נפתרה. מקווה שעזרתי לאנשים אחרים (מחיפוש ברשת ראיתי שיש את הבעיה הזו,אבל לא ראיתי פתרונות)…
-
- 6 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-