עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hedva,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לפעמים לא מצליח לעבור בעזרת מקשי אלט+שיפט בזמן כתיבה באינטרנט, גם סרגל הכלים לא מגיב למעבר לעברית. לאחר פתיחת וורד ששם אין בעיה במעברים -העתק הדבק למקום הרצוי, והבעיה מסתדרת עד להפעלת המחשב הבאה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  2. אני כל הזמן נתקל בשגיאות בהתקנה של הSP1 אחרי שלב 2 יש ריסטארט והויסטה לא עולה בכלל אני מקבל שגיאה שצריך להכניס את הדיסק התקנה ולעשות שם REPAIR MY COMPUTER וזה מה שאני עושה ואז הבעיה נפתרת זה ממשיך לשלב 3 ואז בסוף מציג לי שגיאה עם לינק לאתר של מיקרוסופט אני נכנס לשם ויש שם מאמר,קראתי את המאמר והורדתי כלי שכתוב שהוא יפתור את הבעיה,בינתיים אני מתקין אותו ולגבי החבילת שפה בעברית אני מקבל כל הזמן שגיאה קוד 1 או קוד 2 הבנתי שגם לזה יש עדכון שמסדר,הורדתי והתקנתי את העדכון וזה לא גם לא עוזר ואגב SP1 בכלל לא מופיע לי בוינדוס אפדייט והתקנתי כבר הרבה עדכונים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד מנהלים אפשר לנעול/למחוק

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  4. קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by trxman,

אהלן וחג שמח לכולם =] !! ברצוני לדעת האם אפשר ל"ערוך" את הצירוף ctl+alt+del כך שהוא ייפתח לי מנהל תהליכים אחר ולא המובנה? תודה רבה, יום טוב! p;

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?

10. Started by eagleye,

אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, כשאני לוחץ "START" -> "SHUT DOWN" לא מופיע לי לוח הכיבוי עם המראה הרגיל, אלה עם מראה של VISTA כביכול, איך אני מחזיר את זה למקורי? בתודה מראש!

13. Started by feint,

יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by nas,

אממ , מה לא ניסיתי .. כשאני לוחץ על לינקים מסויימים שנפתחים בעזרת פקודות JS המחשב פשוט לא מגיב ... לא חושב לא כלום , שום דבר. אני יודע שזה קישורי גאוהסקריפט כי אני רואה בסטטוס באר את הפקודה כשאני עומד מעל הקישור ... ניסיתי בתמיכה הטכנית של מיקרוסופט , גוגל , מה לא ניסיתי ב tool>internet options>securety , ה scripting on enable אני משתמש ב WIN XP PRO none SP1 IE6 SP1 יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  15. שלום, נכון לעכשי אני עובד עם מערכת WIN7 ULTIMATE 86X מכיוון שבתקופה שהתקנתי את המערכת היה לי רק 2 ג'יגה זיכרון. הגרסא של הוינדוס שלי 7600 (מבדיקה ידנית ברג'יסטרי). עכשיו אני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.האם שווה לשדרג את המערכת הפעלה לULTIMATE 64X רק בגלל ששדרגתי זיכרון ל4 ג'יגה?יש לזה משמעות גדולה? 2.האם 7600 זה הגרסא הסופית והאחרונה?האם יצא כבר חבילת שירות רשמית?(אני יודע שהודלפה חבילת שירות של האקרים). יש לי כבר מספר בעיות במחשב אך בכל זאת אני לא רוצה סתם להתקין כי אז כל הקטע של המשחקים..

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by danielboro,

1- יש לי מחשב נייח חלונות 10 gateway וDHCP 2- מחשב נייד שמחובר בLAN חלונות 10 IP קבוע 3- מחשב נייד WIN8 מחובר ב WIFI 4- 2 טלפונים וטבלט מחוברים ב WIFI 5- ראוטר של בזק לחיבור אלחוטי 5- טלויזה מחוברת ב LAN IP קבוע מחוברת בHDMI למחשב נייד חלונות 10 מאז שעידכנתי את המחשב הנייד(LAN) לWIN10 כל פעם שהוא דלוק לא ניתן להתחבר לWIFI כשאני סוגר את הנייד WIN10 הWIFI חוזר לעבוד יש פיתרון? עריכה ערכתי בדיקות נוספות ולהפתעתי כיבוי הWIFI של הנייד וניתוקו מהרשת(LAN) לא מונעים את ההפרע לWIFI מה שכן מפסיק את הבעיה הוא ניתק כבל הHDMI בצד המחשב. ניתק בצד הטלויזיה ללא ניתוק מהמחשב לא פותר את הבעיה לא היתה לי בעיה כזו כאשר חלונות 7 היה מותקן על המחשב

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. Started by etay34,

שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  20. Started by LazyBoy,

אהלן, קיבלתי היום כמה הודעות שגיאה שמצביעות על בעיה עם הקבצים אבל chkdsk לא מוכן לרוץ. אני מאשר לchkdsk /f לפעול בזמן הפעלה מחדש אבל הוא פשוט לא רץ וויסטה עולה כרגיל. אותו דבר בדיוק קורה עם scandisk אשמח לעצות.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by artyom,

דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  22. היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.