עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, יש לי בעיה קטנה, לפעמים שאני מרסט את המערכת והמחשב עולה, הוא עולה רק עם החלון של ה-Windows Explorer ולא עם ה-Task bar וכל האייקונים של ה-Desktop. כאשר אני מכבה את ה-Service ומתחיל אותו מחדש הוא עדיין פותח את ה-Windows Explorer folder. הדבר היחיד שפותר את זה הוא אתחול של המחשב יש למישהו רעיון איך אני יכול למנוע את זה? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. לאחרונה נוצרה לי בעיה קלה. כנראה שהתקנתי משהו לא מוצלח. לא זוכר מה גם. והגדרות של אינטרנט אקספולר נעלה האפשרות של שימוש בדף ריק. איך ניתן להחזיר את הדף הריק. במקום לחצן השתמש בדף ריק מופיעה use new tab איך להחזיר את האפשרות השתמש בדף ריק. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by cookie18,

שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by Zeev86,

האם יש דרך לבטל את ה - "shortcut" כשאני שם קיצור דרך לקובץ בשולחן העבודה? Windows7

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by redti,

בטעות מחקתי את הסל מחזור..איך אני מחזיר אותו ? יש לי vista ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by BENNY-L,

טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by TPack,

שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

שלום אני מעוניין לדעת איך להסיר את חומת האש של NVIDIA המובנית בלוח , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון ... היתי מעוניין לעשות את זה מבלי לפרמט , חשוב לציין שאין את זה הלוח בקרה =>הוספת הסרה ...... תודה רבה של לוחות NFORCE

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. ^^^ יש לציין שהדיסק שממנו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא NTFS והדיסק שאליו אני רוצה להעתיק את הקובץ הוא בפורמט FAT32 אם זה משנה משהו... זאת בעיה ממש מעצבנת אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by zzrxox,

אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכולם קודם כל. אני משתמש בווינדוס XP SP2. לפני זמן קצר, קרה מקרה מוזר. אני ירדתי לשתות משהו וכשחזרתי הזזתי את העכבר והמחשב היה תקוע, אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט, זה הגיע לטעינה של המערכת הפעלה, אך פתאום מופיע מסך שחור וכלום לא קורה. המחשב עולה כרגיל במצב בטוח עם אינטרנט. מה אני יכול לעשות? אני אפילו לא יודע מה הגורם לבעיה וממש לא בא לי לפרמט עכשיו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by boby6killer,

יש לי כנראה בעיות הרשאה בווינדאוס! יום אחד התגלה אצלי איזהשהו ספיי וואר במחשב ובעקבותו לא יכולתי להיכנס לפרופוטיס של הדסקטופ! אחרי שחפרתי באינטרנט והצלחתי לנקות אותו הבעיה של הפרופוטיס נשארה וגיליתי שאני גם לא יכול להיכנס לשנות את השעה ושאני לא יכול להיכנס לפרופוטיס של "המחשב שלי" ושאיכשהו נעלם לי הקונטרול פאנל מהסטארט! חבר שלי אמר לי שאולי זה שינה לי את ההרשאות שיש לי! (ראוי לציין שאני האדמינסטרטור של המחשב!) נכנסתי בסייף מוד עם היוזר שלי ועדיין לא היו לי את כל האפשרויות הנ"ל! נכנסתי בתור האדמיניסטרטור של הסייף מוד וראיתי שהיוזר שלי נשאר עדיין בהגדרתו כאדמיניסטרטור! יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה??????? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  15. שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. יש לי איזה קובץ במחשב ששוקל 8 ג'יגה והגודל בדיסק שלו זה מגה ומשהו איך הדבר הזה הגיוני תהרגו אותי??! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבע איקון אחד בלבד על שולחן העבודה. הכוונה שלי היא שכל האיקונים יסודרו בסדר עולה ע"י WINDOWS (באופן רגיל ע"י סידור אוטומטי), בזמן שלחצן אחד ישאר בצד השני במקום שבו אני אמקם אותו. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by Sygnus,

הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by ReDeOn,

שלום, יש לך כתב גיברש בתוכנה בשם אינצקלודפיה יש לי מערכת XP ובמחשב שלי אבא שלי ושלח אחי שיש להם 98 זה עובד יפה למה אצלי לא? ואיך אני מסדר את זה

21. Started by ForresT,

יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש

22. Started by or,

כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by yochy,

-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Real_Me,

מלבד ה-CTRL+ALT+DEL כמובן. מה שם התוכנית עצמה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by FlipM0de,

אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.