Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אז התקנתי ויסטה אולטימייט 64 על המפרט שבצד, ואחרי כמה זמן של שימוש (_20 דקות~) היא פשוט קורסת וכל החלונות נתקעים. רק ריסט פותר את הבעיה. אין לי מושג כבר מה הבעיה יכולה להיות- ניסיתי כל דבר הגיוני. יכול להיות ששתי תוכנות מתנגשות אבל לא שמתי לב לשתי אפליקציות ספציפיות שרצות בזמן התקיעה. |: רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בבקשה, משהו מוכן לבדוק את הלוג שלי? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:09:32, on 10/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
היי. אני עומד לפרמט את המחשב שלי. לפי המפרט, האם כדאי לי להתקין Windows 7? האם המחשב שלי יסחוב אותו? האם אני אראה שיפור בביצועים? האם יש טעם במחיצות? (עד עכשיו הסתדרתי יופי עם מחיצה אחת בלבד) תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי ברשותי WIN7 כאשר מפעיל גאדג'טים שונים על שולחן העבודה הם מופיעים לי גם מעל כל חלון שאני פותח. למשל שפותח דפדפן או חלון של תוכנה כלשהיא הם מופיעים מעליה. ניסיתי למנוע זאת ע"י ביטול האפשרות שהגאדג'טים יהיו מעל החלונות דרך Properties אך ללא הצלחה. למי יש פתרון? --- דבר נוסף : יצרתי כמה תמונות כמצגת בקבצי GIF שאמור להיות על הדסקטופ, אך ב WIN7 התמונות לא מתחלפות. ב XP זה עבד. איך ניתן לעשות זאת גם ב WIN 7 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין windows xp על מחשב יענו הארד דיסק ריק ושמעתי שצריך להוריד דיסקט איתחול ואז להכניס דיסק חלונות רגיל לא מערכת קיצר לא ממש הבנתי אז אם מישו יכול להסביר או להביא מדריך
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להחליף קובץ בSYSTEM32 אחרי שאני עושה RESTART למחשב הוא חוזר להיות איך שהוא היה... כאילו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא משחזר לי את התיקיה הזאת ! ואני ממש לא רוצה שהוא יעשה את זה כי אם תהיה לי בעיה או משהו אני לא יוכל לעשות עם זה כלום אז בבקשה עזרו לי כי כרגע אני רוצה להחליף שם איזה קובץ...
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה, עכשיו , יש לו נטייה לעשות לעצמו מין log off כזה כל 20 דקות שאני לא נוגע במחשב .. זה מפריע שרוצים להוריד משהו כי הוא מבטל ת' הורדה .בכל אופן איך מבטלים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-