Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת הנ"ל.. היא הסופית נכון? יש לי ממשק בעברית שאפשר להוריד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
First i'm sorry it's in English, my Hebrew is currently f*cked up. It's rather simple; i've downloaded a compressed mpg vid file, and after extraction it just disappears. Hope this will explain it better then I did: http://rapidshare.com/files/27669625/File_disappearance.avi.html (Click free, wait as long as you need, write down the letters and download) Any suggestions? By the way you don't have to write in English, the fact I can't write doesn't necessarily mean I can't read
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (עשיתי איחוי דיסק וזה רושם לי שהוא לא מצליח לאחות את ה3.5 גיגה שהבערתי למקום אחר.. וזה עדיין מראה לי בכונן C שזה תפוס)
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה כזו: כל כונן, אם זה הארד דיסק, או התקן סידירום, שאני משנה את האות שלו לF: - לא מופיע בMy Computer. כאשר אני מקליד ידנית f:\ הוא נכנס אליו. כאשר אני משנה לאות אחרת, מופיע כרגיל (נגיד h:). שינוי השמות מתבצע דרך הdisk management שבcomputer management שבAdministrative Tools (שבControl Panel). הורדתי Tweak UI, הלכתי לMy Computer והיה מסומן שם כן להראות את f: . בכל מקרה, ביטלתי את הסימון, הפעלתי מחדש את המחשב, והחזרתי את הסימון - ועדיין, אותה בעיה. שוב, הדבר קורה עם כל התקן, הארד דיסק, דיוידי, צורב, u name it, ובכל אות אחרת אין בעיה. מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך להתקנה של תוכנות , יעול ווינדוס 10 שכדאי להתקין במערכת . זאת לאחר שהתקנתי מחדש את ווינדוס כל הדרייברים הותקנו
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
או קי פתאום לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד לאט...אין לי מושג למה..לא עשיתי שום דבר חריג איתו.... וגם ב-TASK MENEGER הוא מראה שהכל רגיל מה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
I have a problem with my mp3 dir, i've messed around with the owner tab and now i can only run 2 folders from the vast amount of mp3 i have stored there, now the problem is when i log on under the"administrator" nick name they ALL work, but when i log on with my user name which has administrator capabilities, i can open and read the files but can't run them, media player tells me i don't have permission over them. Winamp opens them but immediately stops playing , doesn't even start. Any suggestions?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-