Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי windows 7 64bit ultimate כבר למעלה משנה. השבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי שוב את ה wiondows רק בגירסה מעודכנת יותר ומאז רק בעיות. תחילה חשבתי שהמחשב עובר למצב שינה כיוון שהוא לא היה מגיב והתצוגה הייתה כבויה אבל לאחר שביטלתי את כיבוי התצוגה לאחר זמן.... גיליתי שהמחשב בעצם לא מגיב לאחר זמן מה העכבר לא מגיב וגם המקלדת המחשב ממש קופא. אני ממש עובד עיצות בבקשה עזרה טל.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי HD 120GB ואני לא רוצה שהכל יהיה בכונן C אני רוצה שלכונן C יהיה 30GB ככה ו90 ב-D איך אני עושה את זה? אני יודע שיש איזו תוכנה שעושה את זהף אבל אני לא יודע איך קוראים לה, וגם אני מעדיף לעשות את זה בדרך המלך (בלי תוכנה מיוחדת). תודה מראש לכל העוזרים!!! נ.ב עשיתי חיפוש לא מצאתי, ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שאלה נמצאת בכותרות+תיאור.
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום....התקנתי אתמול והיום אנע רואה למטה בצד שהוא דורש אקטיבציה למרות שבהתקנה הכנסתי סיריאל והכל היה בסדר. נכנסתי לחלון של האקטיבציה עשיתי active now וזה כתב שאי אפשר ולנסות מאוחר יותר. יש דרך לאקטב?
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תמיד שהייתי לוחץ על תפריט ההתחל שלי היה מופיע תמונה ולידה רשום טקסט והיום שאני לוחץ על התפריט ההתחל לא מופיע תמונה רק הטקסט למה זה..? אני צריך עזרה תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE עכשיו אחרי כמה שעות שלא נוגעים במחשב הוא נכנס באופן אוטומטי למצב לילה והוא מבצע ניתוק כזה... וכל התוכניות שפועלות לא עובודות בעיקר ההורדות שלי והם מפסיקות עד שאני נוגע במחשב איך אני מבטל תמצב הזה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
להתקין ווינדוס אני ידוע לא בעיה. אבל איך אני מפרט כולל מחיקה טוטאלית של כל המידע?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום לכולם .... האייקונים של הוויסטה מעצבנים אותי ורציתי לחזור לאייקונים של XP הקטנים הפשוטים האלה אז מצאתי אפשרות בFOLDER OPTIONS SHOW AS ICONS NEVER THUMBLAR משהו כזה ואז זה עושה לי אותם את האייקונים כמו שרציתי אבל התמונות לא מצוגות ! אני צריך לפתוח תמונה תמונה כדי שיציג לי הנה 2 תמונות דוגמא : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שפמרטי את ויסטה קיבלתי עידכון של מערכת שמע שהיה בו אפשר לשנות כל מני דברים כמו לשנות אקווליזר לשנות הגדרת באס ועוד מלא דברים ואחרי שפמרטי התקנתי ויסטה חדש והיה הרבה עידכונים וכל העידכונים מוכנים כמו SP1 ועוד וכבר 3 ימים לא קיבלתי עידכון למערכת שמע ??? אני חייב ת'העידכון של מערכת שמע אז מאיפה איפשר להוריד את העידכון זה באתר של מקרוסקופ בתודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב קור 2 דו E8400 ו4 ג'יגה זיכרון, אם אני יתקין ווינדווס 32 ביט מה יעבוד לי פחות טוב? אני יודע שרק 3 ג'יגה ראם, אז רק הזיכרון לא יעבוד במלואו או שגם דברים אחרים כמו המעבד???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום , יש את האתר הזה שמורידים את הכלי : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 נראה על פניו שניתן להוריד , הבעיה שאני מפחד שתקרה שאני יוריד את התוכנה וינסה לשדרג ואחרי השידרוג בתוך ווינדוס 10 אז הוא יבקש מפתח מוצר ופתאום יגיד שזה לא תקין וצריך לקנות , או שמספיק שאני מצליח להוריד את WIN 10 דרך הכלי אז מבחינתי המחשב יקבל את המפתח המוצר של ווינדוס 8.1 המקורי של המחשב ב - WIN 10 בצורה חוקית ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-